Ha véletlenül valaki Armani sminkeket szeretne venni a Douglas oldalán, akkor a Promo20 kóddal 20% kedvezményt kap rájuk.
Kint volt egy banner az oldalukon, de az abban lévő szöveg alapján nem igazán jött össze a kedvezmény érvényesítése, úgyhogy rákérdeztem náluk. Mostanra pedig ahogy elnézem, leszedték a bannert, de a kód működik. 

Sziasztok! Joy napi akcios kerdes; a Douglasnal meg all az, hogy a Douglas kartya kivaltja a kupont?
Oh, ez most fáj 
Hosszas tűnődés után pont vasárnap délben vettem meg a Mammutban a híres Luminous Silket. Még egy picit tovább kellett volna gondolkodnom rajta… 
Nem hinném, a hírlevélben, amit küldtek a JOY napokról, abban ragozták, hogy hol érhető el a kupon, de ugyanez van az oldaluk reklámjában is.
Parfümshop & Webáruház | Parfüm és Smink Online
DOUGLAS
Jajj, jártam már így én is, elhiszem, hogy fáj. 
Én úgy szoktam a vásárlásaimat csinálni, hogy lehetőleg semmit ne vegyek teljes áron. A Douglas-nál havonta egyszer van night shopping, akkor 20%-ot adnak mindenre, és idén már nincs minimum vásárlási limit. (Igaz 30% se…) Ilyenkorra időzítem, ha valamit venni akarok. (Általában hó végén 20-30-a között van, és keddi napon. Idén 24-én esélyes, hogy lesz.) Mostanában MAC lázban égek, és mivel a Douglas-ban kapható a termékeik nagy része, így kihasználom ezt az akciót, mert a MAC maga nem gyakran csinál, és azt sem tudom fixen előre. (Az Armanin én is gondolkodtam, még egy Lip Power-t nagyon szerettem volna, de mostanáig sikerült meggyőznöm magam, hogy a több tonna rúzsom mellé nem kell még egy, és előbb használjam el a meglévőt.)
A Marionnaud választéka elég semmilyen nekem, de ott például még 25-30% is van néha.
Úgy vagyok vele, hogy így is vagyonokat hagyok ott, de legalább már valamennyit spóroljak, ha ezeket a lehetőségeket tudom. Így a lelkiismeretem is egy kicsit nyugodtabb. 
Köszi! Most lattam, ha kupont veszek a Chanelre aklor sem ervényes…sz@rragas ez, es felhaborito, hogy egy orszaggal arrebb siman lehet online es emgedmennyel rendelni…
Ja a Chanel mindig kivétel!
Esetleg a Müller szombat 15%-a?
Pupánál 2 termék vásárlása esetén ingyenes a szállítás annak aki ma rendel.
Tényleg! Köszi! 

A 2022.05.14-i Müller szombaton az alábbi termékek vásárolhatók meg extra kedvezménnyel, melyekre a
15% helyett az alábbi kedvezményt biztosítjuk**:
| Biotherm termékek | 30% |
|---|---|
| Bugatti illatok | 35% |
| Bvlgari női és férfi illatok | 30% |
| Coconutoil termékek | 30% |
| Dsquared2 illatok | 25% |
| Erborian termékek | 25% |
| Escada illatok | 30% |
| Esprit illatok | 35% |
| Guerlain női és férfi illatok | 30% |
| Himalaya arcmaszkok | 30% |
| Jean Paul Gaultier illatok | 30% |
| Jil Sander illatok | 30% |
| Kenzo női és férfi illatok | 30% |
| Lancôme bőrápolási termékek | 30% |
| Lancôme illatok | 25% |
| Mádara termékek | 30% |
| Marc Jacobs illatok | 30% |
| Maybelline dekorkozmetikai termékek | 30% |
| Melvita termékek | 25% |
| Mercedes-Benz női és férfi illatok | 30% |
| Miss Sporty dekorkozmetikai termékek | 25% |
| Pepe Jeans illatok | 25% |
| Prada női és férfi illatok | 25% |
| Roberto Cavalli illatok | 30% |
| Salt of the Earth termékek | 30% |
| Tom Tailor illatok | 35% |
**A kedvezmény kizárólag 2022.05.14-én érvényes. A kedvezmény a kasszánál, a Müller szombat kupon átadásával vagy mobilon történő bemutatásával kerül levonásra. Más akcióval nem összevonható, a készlet erejéig érvényes.
Women’secret | Tavaszi - Nyári Fehérnemű Kollekció (womensecret.com)
Ünnepeld meg az Internet Napját egy akár 5000 Ft értékű kedvezménnyel!
Kód: INTERNET
A kedvezmény kizárólag a Women’secret márka termékeire érvényes, 2022.05.15-től 2022.05.17-ig, a womensecret.com online üzletében. További információ.*
Marionnaud Full Moon: ma min. 2 termék vásárlása esetén -30%
Douglas, május 19-én érvényes, ma, applikációban -20%, kód: APP20

15% kedvezmény mindenre Adrienne Fellernél ingyenes kiszállítással a hétvégén.
Ingyenes szállítás a Colourpopnál, de hogy meddig, fogalmam sincs. 
“Limited time only”.
A Meltcosmetics is ingyen szállít + leárazások vannak .
Nem tudom mióta és meddig, de a dose of colorsnál szülinapi félárazás van (+ ajándék szivacs ha minden igaz).
(Sorry ha már írta valaki) https://doseofcolors.com/