Akciók - tudsz róla?

IMG_20220509_193017

Ha véletlenül valaki Armani sminkeket szeretne venni a Douglas oldalán, akkor a Promo20 kóddal 20% kedvezményt kap rájuk.
Kint volt egy banner az oldalukon, de az abban lévő szöveg alapján nem igazán jött össze a kedvezmény érvényesítése, úgyhogy rákérdeztem náluk. Mostanra pedig ahogy elnézem, leszedték a bannert, de a kód működik. :slight_smile:

unnamed

3 Likes

Sziasztok! Joy napi akcios kerdes; a Douglasnal meg all az, hogy a Douglas kartya kivaltja a kupont?

Oh, ez most fáj :grimacing:
Hosszas tűnődés után pont vasárnap délben vettem meg a Mammutban a híres Luminous Silket. Még egy picit tovább kellett volna gondolkodnom rajta… :rofl:

2 Likes

Nem hinném, a hírlevélben, amit küldtek a JOY napokról, abban ragozták, hogy hol érhető el a kupon, de ugyanez van az oldaluk reklámjában is.
Parfümshop & Webáruház | Parfüm és Smink Online :heart: DOUGLAS

1 Likes

Jajj, jártam már így én is, elhiszem, hogy fáj. :grimacing:

Én úgy szoktam a vásárlásaimat csinálni, hogy lehetőleg semmit ne vegyek teljes áron. A Douglas-nál havonta egyszer van night shopping, akkor 20%-ot adnak mindenre, és idén már nincs minimum vásárlási limit. (Igaz 30% se…) Ilyenkorra időzítem, ha valamit venni akarok. (Általában hó végén 20-30-a között van, és keddi napon. Idén 24-én esélyes, hogy lesz.) Mostanában MAC lázban égek, és mivel a Douglas-ban kapható a termékeik nagy része, így kihasználom ezt az akciót, mert a MAC maga nem gyakran csinál, és azt sem tudom fixen előre. (Az Armanin én is gondolkodtam, még egy Lip Power-t nagyon szerettem volna, de mostanáig sikerült meggyőznöm magam, hogy a több tonna rúzsom mellé nem kell még egy, és előbb használjam el a meglévőt.)

A Marionnaud választéka elég semmilyen nekem, de ott például még 25-30% is van néha.

Úgy vagyok vele, hogy így is vagyonokat hagyok ott, de legalább már valamennyit spóroljak, ha ezeket a lehetőségeket tudom. Így a lelkiismeretem is egy kicsit nyugodtabb. :laughing:

1 Likes

ingyenes szállítás a mac oldalán, teljes kiszerelésű termékeknél.

3 Likes

Köszi! Most lattam, ha kupont veszek a Chanelre aklor sem ervényes…sz@rragas ez, es felhaborito, hogy egy orszaggal arrebb siman lehet online es emgedmennyel rendelni…

2 Likes

Ja a Chanel mindig kivétel!
Esetleg a Müller szombat 15%-a?

2 Likes

Pupánál 2 termék vásárlása esetén ingyenes a szállítás annak aki ma rendel.

2 Likes

Tényleg! Köszi! :star_struck:

280552283_725639435345013_7649152767035532382_n

1 Likes

A 2022.05.14-i Müller szombaton az alábbi termékek vásárolhatók meg extra kedvezménnyel, melyekre a

15% helyett az alábbi kedvezményt biztosítjuk**:

Biotherm termékek 30%
Bugatti illatok 35%
Bvlgari női és férfi illatok 30%
Coconutoil termékek 30%
Dsquared2 illatok 25%
Erborian termékek 25%
Escada illatok 30%
Esprit illatok 35%
Guerlain női és férfi illatok 30%
Himalaya arcmaszkok 30%
Jean Paul Gaultier illatok 30%
Jil Sander illatok 30%
Kenzo női és férfi illatok 30%
Lancôme bőrápolási termékek 30%
Lancôme illatok 25%
Mádara termékek 30%
Marc Jacobs illatok 30%
Maybelline dekorkozmetikai termékek 30%
Melvita termékek 25%
Mercedes-Benz női és férfi illatok 30%
Miss Sporty dekorkozmetikai termékek 25%
Pepe Jeans illatok 25%
Prada női és férfi illatok 25%
Roberto Cavalli illatok 30%
Salt of the Earth termékek 30%
Tom Tailor illatok 35%

**A kedvezmény kizárólag 2022.05.14-én érvényes. A kedvezmény a kasszánál, a Müller szombat kupon átadásával vagy mobilon történő bemutatásával kerül levonásra. Más akcióval nem összevonható, a készlet erejéig érvényes.

3 Likes

Women’secret | Tavaszi - Nyári Fehérnemű Kollekció (womensecret.com)

Ünnepeld meg az Internet Napját egy akár 5000 Ft értékű kedvezménnyel!

Kód: INTERNET

A kedvezmény kizárólag a Women’secret márka termékeire érvényes, 2022.05.15-től 2022.05.17-ig, a womensecret.com online üzletében. További információ.*

Marionnaud Full Moon: ma min. 2 termék vásárlása esetén -30%

3 Likes

Douglas, május 19-én érvényes, ma, applikációban -20%, kód: APP20

IMG_20220519_055402

6 Likes

15% kedvezmény mindenre Adrienne Fellernél ingyenes kiszállítással a hétvégén.

Adrienne Feller Webshop - Főoldal - Webshop

1 Likes

Ingyenes szállítás a Colourpopnál, de hogy meddig, fogalmam sincs. :smiley:
“Limited time only”.

4 Likes

A Meltcosmetics is ingyen szállít + leárazások vannak .

3 Likes

Nem tudom mióta és meddig, de a dose of colorsnál szülinapi félárazás van (+ ajándék szivacs ha minden igaz).
(Sorry ha már írta valaki) https://doseofcolors.com/

2 Likes