Akciók - tudsz róla?

Megprobalom.ezt is, koszonoooom!

Nem tudom sikerült-e…de még ezt a kódot próbáld akkor:

ZLZQ-R1

1 Likes

Marionnaud 30% kedvezmény:

image

3 Likes

Screenshot_2022-04-26-12-49-31-262_com.google.android.gm

Cult Beauty fényvédő box, 52 euro.

1 Likes

Douglasban shopping night van, akár 20% a kiírás szerint. Hát kösz. :confused:

2 Likes

Milyen nagyvonalúak! Bezzeg a Marionnaud 30%-ban nyomja! :upside_down_face: Igaz, csak sminktermékekre…

1 Likes

Make-Up Pinselsets online bestellen | ZOEVA (zoevacosmetics.de)

A szettekre 50%!!!

Marionnaud-ban 30% Clinique termékekre + ajándék tasi minikkel, 12 ezer felett.

4 Likes

Nézem a Marionnaud mostani 30%-os akcióját, ezen belül is a Dior ötös szemhéjfesték palettákat. A Riviera árnyalat induló ára 44700 Ft (!), ugyanebben a csoportban a Bayade 25000 Ft. Értem én, hogy a Riviera a sláger, meg annyiért kínálják a termékeket, amennyiért ők akarják, de akkor is mellbevágó volt.

1 Likes

Láttam a piactéren a Riviérát, illetve talán a Douglasban is van. Ja, és olcsóbban :wink:
https://kremmania.hu/elado/pirosarany-dior-5-couleurs-couture-dioriviera

Ha fájna rá a fogad, a Döglesznél még van az ajándékakció: 18e fölött kapsz egy csomagnyi deluxe mintát is: Anyák napja | DOUGLAS

2 Likes

Ma megint van egy kis akció a döglesznél:
20% kedvezmény 2db bőrápolási és/vagy smink vásárlása esetén.
(a másik anyák napi promó, 18e fölötti vásárlás esetán ajándék delux-ok, még kint van, de már nem él).

3 Likes

Ingyenes szállítás a Dr. Chen Patika webáruházban 04.29. - 04.30. között, a kód: ChEn0409
Magyarországi szállítási címre, kisbetű/nagybetű számít.

IMG_20220501_105000

3 Likes

Erborian CC korrektor hirtelen a kosaramban is landolt hopppp. :slightly_smiling_face: Köszönöm @Gloria :kissing_heart:

2 Likes

Douglasban féláron van:

4 Likes

Zöld hétfő az ÚjHullám Fodrászkellékesben, 7000 Ft feletti rendelés esetén elengedik a kiszállítás díját.
Tigi, Joico, Alfaparf, Revlon, Lisap stb. érdemes körbenézni az árak is rendben vannak.

3 Likes

Az az érzésem, hogy a Marionnaud-nél sem lesz már 30%-os kedvezmény, de ne legyen igazam…

image

2 Likes

Dehogynem :sunglasses::yum:

2 Likes

Úgy legyen! Akkor most óriási önuralmat gyakorlok, és nem rendelek semmit. (Na nem mintha bármi is kéne, tudok várni türelemmel. :grin:)

2 Likes

Screenshot_2022-05-09-15-44-46-934_com.facebook.katana

4 Likes