Köszi szépen Gloria. Kivételes ez az akció, mármint ha meg is kapjuk.
Én is rendeltem, döbbenetes árakon 
Vidd végig a rendelést, levonja a kedvezményt a véglegesítés előtt.
Kaptatok valamilyen visszaigazolást a megrendelésről?
Köszi, hála istennek nem találtam semmit.
Igen, kaptam. Es en személyes átvételt kértem. 
Igen, visszaigazolták, kaptam rendelésszámot.
Akkor én ma nagyon béna elsőrendelős vagyok a Marionnaud-ban. A személyes átvételt választottam volna elvileg, de már a név beírásakor sem tudtam megszabadulni ettől az üzenettől: “Kérem, érvényes karaktereket adjon meg”.
Próbáltam ékezet nélkül is.
Én is első rendelős vagyok…gyorsan regisztráltam, hogy becsússzak az ingyenes szállításba. Többször hibaüzenetet kaptam, nekem például a generált jelszót nem akarta elfogadni…
túl hosszú volt neki…
GADE-n kívül, mi volt ami szuper ár ? Ki mit vett ? - én nem találtam semmit.
JSC púder, ajakradír, highlight, 2 kis 500 ftos parfüm, Ga-de ruzs, szajfeny, meg egy folyékony szappan. Általában ajándékba fogom ezeket adni.
Én is kaptam emailt. Első rendelésem, először vendégként akartam de aztán mégis regisztráltam.
Ga-de alapozó, Ioma termékek, én ezeket vettem.
Huh, későn értem a buliba, minden elfogyott, ami tetszett. 
Ügyesek voltatok, én ezt most valahogy sikeresen elbénáztam. Ami zavar, az, hogy nem tudom, mit csináltam rosszul. 
Semmit, sztem nagyon bena a M weboldala… Nem is értem… Hogy nem javítanak rajta.
Sztem nem a Te hibad.
Én pont jókor néztem rá az oldalra. Viszont tuti nem fog minden kelleni a rendelésből.
Rám számíthatsz. 
Nekem egyszer itt az volt a gond (máshol is belefutottam már) hogy elkezdem beírni a nevem, email címem stb és felhozza a telefonbillentyűzet automatikusan. Ha kiválasztom, be is írja de tesz mögé egy szóközt, amit úgy értelmez a rendszer hogy hibás kitöltés/ nem megengedett karakter. Ha ezt visszatörlöm, már jó is lesz.
IOMA cuccokat én is rendeltem - beruházásnak nem mondanám a 900 Ft-os darab árat
, és nem is ismerem a termékeket, de ennyiért nem hagyhattam ott őket…
Ezeken kívül GADE termékeket, és Disney szetteket a kislányomnak.

Az ügyfélszolgálat szerint a tel.szám formátumban nem lehet +36 - aha… csak 06. És ezt nem lehet feltüntetni?
Folytatás gomb sincs, és a törzsvásárlói kártyám is 8 számjegyű, nem 13, mint amit kért. Régi vásároljuk vagyok, ebből is látszik, de itt feladtam.
Azért nem hagytam ma szó nélkül, várom a választ. Telefonon viszont nagyon segítőkészek, de nem felhasználóbarát a felület, az biztos.