Akciók - tudsz róla?

Hétvégén szerintem veszek egy flakonnal az a biztos. :relaxed:

1 Likes

Létezik még a MAC-nél az az akció, hogy 5 db üres csomagolást visszavesznek és adnak egy rúzst cserébe?
Van köztetek aki gyűjti? Van 2 db-om és szívesen átadnám valakinek kidobás helyett; én nem vásárolok náluk.

3 Likes

PC eu-s oldalon 20 % akció Valentin nap alkalmából

3 Likes

Kép
Kép
Vásárláshoz kaptam őket , ha esetleg valakinek kell, használja nyugodtan. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Curlygirl oldalán 25 % kedvezmény.
Tud vki ajanlani vékonyszalu, szőkített, száraz vegű hajra vmi szupi balzsamot-pakolast, es sampont? Köszi szépen! :blush:

Nekem az egyik szent grál hajpakolás a Kallos Keratin a másik a Serical : Latte, kellékesben és neten is kaphatóak, 1 kg kb 1200- 1500 Ft körül van, szőkített vékonyszálú saját és póthajra is használom ( a Lattet kb.15 éve ),fodrászom és hajhosszabbítóm is ezeket keni , nekem bevált.
Sampon az nehezebb téma, egyszerre ápolni is meg volument adni nem biztos , hogy egy termék ezt tudni fogja, ha tömeget akarsz növelni akkor a Lee Stafford Bigger Fatter Fuller sampon és mellé ugyanez a kondícionáló jó lehet.
Ha nagyon odavan a hajad akkor mindenképp a pakolásokat javaslom akár egy általános sampon mellett is sokat javíthatnak a helyzeten.

4 Likes

Köszönöm szépen, lattet évekig használtam. Most is van itthon.
LS nem ismerem, de ralesek, köszönöm!
Curlygirl oldalról esetleg tud vki vmi tuti terméket mondani?

Onnan nem, de nekem vállig érő, vékonyszálú, száraz, szálkás hajra - még akkor is amikor neonsárga volt a vége - a syoss salonplex széria nekem bejött, úgy egy-másfél évig (legalábbis a pakolás, spray és a pumpás izé - a sampon és a balzsam is jó, de e kettő szerintem felejthető/lecserélhető). A pakolást még mindig nem cseréltem le egyébként, igaz, profi cuccot még nem vettem.

1 Likes

Curvygirl- nek olvastam, nem értettem, hogy jön a molett divat a hajadhoz :grinning:

2 Likes

:rofl::rofl::rofl::rofl: Világbajnok :rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Ezt a bazsamot nagyon szeretem, az egyik legjobb, amit valaha próbáltam: Cantu – Hidratáló balzsam Shea vajjal 400 ml - CurlyGirl
viszont nekem nagyon vastagszálú a hajam, de mivel kiöblítendő, valószínűleg a vékonyszálú hajat sem nehezítené el.

1 Likes

Köszönöm szépen!!! :kissing_heart:

Douglas
Valentin-nap :heart: 2 különböző termék vásárlása esetén -20%. Kuponkód: LOVE20

1 Likes

Létezik. Igaz, 6 üres cuccért adjak az általad kiválasztotg rúzst.
Én rendszeresen így “veszek” rúzst;-)

1 Likes

IMG_20220215_095501

Most látom, hogy van Embryolisse, ha valakinek érdekes lehet.

2 Likes

Marionnaud, nagyon durva leárazás, JSC, Gade 900 Ft-os áron. :money_mouth_face:
@Kokapu @Amadea @koalace
Egy Sisley parfüm szettet 7000-ért csíptem meg. Yeah.

https://www.marionnaud.hu/

12 Likes

Hűha, nem semmi akció, köszönjük az infót! :blush:

Kösziiiii, rendeltem.:kissing_heart::heart:

1 Likes

Én is rendeltem, és annyira elképesztő árakon csaptam le cuccokra, hogy nem vagyok biztos benne, hogy ki is szállítják…:thinking:

2 Likes