Ioma-t én is rendeltem, a BF-en nézegettem, de még a kedvezménnyel is drága volt. Na de most. 
Már kaptam értesítést a szállításiról, szóval feladják, nem tréfa volt.
Én sem ismerem a márkát, de ugyanígy voltam vele, hogy 900 Ft-ért meg 1500-ért megéri kipróbálni 

Guerlain Meteorites púdereiet nézegettem én is , nem tudtam eldönteni a préselt kőpúder vagy ez a gyöngyös változat jobb/szebb-e.
Ráadásul félek, ha nem hozza az Hourglass finishing púderem illetve a Laura M. Transclusent hatást, akkor pénzkidobás. Ki melyik változatát szereti ? Illetve a Clair mennyire világos ? Minden tapasztalatot megköszönök.
A préseltet jobban szeretem, abból is, ha még valahol fellelhető, akkor a régebbi mozaikos formát. Az arcon kb. egyformának tűnnek, mindkettőből a Clair változat passzol a bőrömhöz. Attól nem kell félni, hogy túl világos lenne, mert éppen csak fényt ad az arcnak, egységesít. A gyöngyös formát szerintem nehezebb felvinni, bohóckodni kell az ecsettel, hogy a gyöngyök ne ragadjanak az ecsetbe, vagy rázogatni, hogy a tetőre kerüljön a púder. A kompakt használata egyszerűbb, csak kevesebbet tartalmaz, úgyhogy gyorsan fogy.
Annyi helyen olvastam, hogy ezek a gyöngyök instant photoshop hatást adnak…
Ha tuti biztos lennék benne, hogy a tág pórusú bőrömön jól mutat, egy percig nem gondolkodnék tovább rajta!
Colourpop kifutó termékek akár 80%-os akcióban:
Szia! @mimicike , @Buklika , nekem van pàr gyöngy , teszek kèpeket is. Èn a mediumot hasznàlom, a clair engem fehèrìt, sőt a prèselt por clairben szinte csak fehèr szìnű.
Mesterséges fènyben közelről .Ha holnap süt a nap akkor trdzrk olyan kèpeket arcra ma màr lekopott a smink stb.A laura merciert is majd mellè swatcholom neked holnap.Meg a clairt.
Sőt a hourglass pùdereket is.
A ràncos kezes kèpek alulròl felfelè🤣:
4. Natùr
3. Medium ecsettel
2. Medium mèg ujjal ràkenve .
- Itt erősebben raktam 1 vonalban,hogy làsd ez is elèg vilàgos

Jaj de rendes vagy, nagyon köszönöm. Ez azért eléggé " csillog".
A LM- hez abszolút nem hasonlít, talán a HG , hát nem tudom annyira nem győzött meg a csillogás miatt. Igen, a Clair valóban fehérnek tűnt nekem is…
Szia Isabelle! Nagyon kedves tőled, én is köszönöm szépen a képeket! 

Én is köszönöm @Gloria az infót, ma meg is jött a Marionnaud rendelésem. Amúgy személyes átvételre kértem, de nem küldtek emailt, hogy már át is vehető. Szerencsére ma épp arra jártam és benéztem az üzletbe, hátha meghozták😁
A Gade palettára csak 30% volt, de így is megérte, gyönyörűek a színei és nagyon ígéretesnek tűnik a formulája 
(jaj csak most vettem észre, hogy nem az unboxingba raktam, bocsánat!)

Pat Mcgrath szempillaspiráljai (Fetisheyes, Dark star) 7.000.- forintba kerülnek/db, ingyenes szállítással.

Az én kódommal is 10 EUR kedvezmény + Bum Bum krém…
ZLZQ-R1
Ma este 6-tól LATE NIGHT SALE a DOUGLASBAN!
Marionnaudban MINDENRE -30%!
The inkey list free shipping a héten
Uh, ez csak tegnap volt érvényes?