Akciók - tudsz róla?

IMG_20220128_201045

6 Likes

Marionnoud online rendelés kb hány nap alatt kerül kiszallítasra saccperkábé? Köszönöm! Pont itthon vagyok vidéken szerdáig és iderendeltem a cuccot.

Emlekeim szerint gyors. 3-4 munkanap. De mindig hiv a futár, és ha nem okés az időpont, jelzem neki, hogy mikor atombiztos,amikor otthon vagyok, akkor hozza ki masodszor. Bele szoktak menni.

1 Likes

De jó, köszi szépen! :blush:

Ezen a héten rendeltem tőlük, amikor a 30%-os akció volt. Valamikor délelőtt adtam le a rendelést, délután már kaptam az értesítést, hogy átadták a GLS-nek, aki másnap ki is hozta. (Ilyen élményem Douglas-nál még nem volt. :grinning_face_with_smiling_eyes:)

3 Likes

Hmmm nekem nem jött még ilyen email. :disappointed:

Revox fényvédő rajongóknak szeretném jelezni, hogy a Douglas-ban online most 1743 Ft a fényvédő és a Revox termékekre 30% van :slight_smile: a választék nagyobb, mint a DM-ben :slight_smile:

4 Likes

A rephr oldalán a korábban kérdőívet kitöltők számára választott összegért elérhető az új hidratáló krém.
Ez elég szűk kört érinthet, viszont gondoltam jelzem, hogy érdemes kitölteni a kérdőíveket az oldalon, mert van értelme. :slight_smile:

2 Likes

Ingyenes szállítás kupon a Pingvin patikához.
20220201_222911

Ma megint night shopping a Douglas-nál!

1 Likes

A Profimed oldalán akciósak a Lee Stafford termékek, én már be is vásároltam :slight_smile:

2 Likes

Köszi az infót, rendeltem én is :slight_smile: teljesen meg vagyok veszve a samponért és a pakolásért, örök hála az ajánlásodért is :kissing_heart:

1 Likes

Milyen meglepő én is Hair Growt sampont és tégelyes pakolást vettem :grinning:meg a szőke hajra való sampont is és egy hővédő permetet :blush:
Nagyon örülök, hogy Neked is beváltak.

1 Likes

Egy bánatom van, hogy a sampon előtt kell másikat használnom, mert nem habzik fel. De ez sem elég ahhoz, hogy leváltsam másra :smiley:

Pharmy.hu-n ilyen akció van:
Screenshot_20220206-095738_Chrome

1 Likes

Pingvin patikában most elég jó kedvezmények vannak, plusz lehet kaparászni bónusz kupont. Ahogy próbálgattam, mindig ugyanaz: 1500 Ft kedvezmény 15000 Ft vásárlás felett, de legalább más kedvezménnyel is összevonható.

Unipatikában pont ebbe az akcióban vettem cuccokat;-)

1 Likes

Szombaton Müller-szombat

https://www.mueller.co.hu/aktualitasok/akciok/mueller-szombat/

8 Likes

@Brunettee megkaptad már a csomidat?
Ma hívtam őket pont a sampon készlethiányos és 1 hónap mire kapnak addig nekem lehet, hogy nem fog kitartani a flakonom. :frowning:
A többit jövő héten küldik.

1 Likes

Ugyanígy jártam én is, csak még nem volt érkezésem jelezni. A sampon nálam se fut be, a pakolást viszont azért kértem. Picit szomorú vagyok, de ahogy láttam, a Douglas oldalán még kapható a sampon is.