Akciók - tudsz róla?

Igen szerintem is… :thinking:

Bennem ilyenkor mindig az motoszkál, hogy vajon, ha kimegy a NAV, tudja-e hogy ezek a termékek koppintások. A Huda nincs jelen itthon, így kötve hiszem, hogy valakinek feltűnne… Hacsak nem sminkmániás a NAV ellenőr :sweat_smile:

3 Likes

Egyébként ez jó kérdés, hogy vajon egy olyan üzletnek, mint ami a Kökiben van (hiszen az nem piac), van-e számlája ezekről a koppintás kozmetikumokról? És ha van, azon vajon mi szerepel? Egyszerűen: folyékony rúzs, vagy ki is írják, hogy Huda rúzs?
Egyáltalán, elvileg bizonyítaniuk kéne, hogy eredeti termékeket árulnak, nem? Vagy ha üzletben/piacon van, azt már ilyen szempontból nem ellenőrzik?

1 Likes

Ugyan ezek a gondolatok jártak/járnak a fejemben…

Cultbeautyn 20% van a Becca termékekre!

1 Likes

bassszussssss. …biztos lesz jövőre is.

A Beauty Bayen egy csomó minden van nagy akcióban: Nabla paletták, rúzsok, Zoeva, Jeffree rúzsok, meg még tényleg rengeteg dolog, le sem lehet írni. :smiley:

3 Likes

72 oldalnyi cucc.
Láttam a rózsás ecsetkészletet, de out of stock.:frowning:

Lehet, hogy meg nagyobb kedvezménnyel is.:slight_smile:

1 Likes

Nagyon sírok :frowning:
Szerencsére a Nabla Dreamy nincs leárazva, mert az érdekelne igazán :slight_smile: De szerintem egy-két Zoeva-ra most végre beruházok és kipróbálom. Tudtok valamit ajánlani?
A Rose Goldent néztem ki és a Love is a Storyt egyelőre, de nehéz a választás :slight_smile:

Nekem a Cocoa Blend van meg. A Rose Golden nekem jobban tetszik képeken, élőben nem láttam.

Sziasztok!
Zoeva palettákról mi a véleményetek? Az Offline-t néztem ki…
Előre is köszönöm!

Nagyon jó minőségűek a ZOEVA paletták, csak ajánlani tudom őket.

1 Likes

Sajnos szerintem nem mindegyik Zoeva paletta ugyanolyan. Az En Taupe számomra csalódás volt a nagyon hasonló árnyalatok és finishek miatt. Viszont a Naturally yours-t nagyon szerettem. :slight_smile:
Aki szereti a Makeup Geek szemhéjpúdereket, az vásároljon be, durván le vannak árazva 1-2 euróra (ennek megfelelően csak míg bepakoltam a kosárba őket, a harmada eltűnt onnan…).

1 Likes

És én még azt hittem, hogy a hétvégén a feeluniquen fogok bevásárolni… :sweat_smile:
(ott ugyanis 15-25%-os akció van a végösszegből bizonyos értékű vásárlás esetén)

Én is sírok :crazy_face::rofl: tegnap éjjel benéztem még nem volt semmi leárazás, erre most … bepakoltam 130 euróért, azután a kasszánál töröltem a felét :smiley: de a nabla poison gardent már régóta szerettem volna, make up geek monok és pár liquid lipstik is vándorolt a kosaramba :flushed::flushed:

Én is ezt csináltam. Valamint hagytam, hogy a rendszer jelezze, hogy x vagy y már nincs. Legalább nem költöttem annyit :sweat_smile:. De egyébként tényleg nagyon durván le vannak akciózva dolgok. Ilyenkor nem nehéz elcsábulni. Én is csak a Makeup Geek szemhéjpúdereket szerettem volna, erre ki tudja hogyan egy melt és egy nabla rúzs is bekerült a kosaramba… :blush: Azt sajnálom egyedül, hogy a Secret paletta elfogyott (ugyan nem akciós, de legalább innen ingyenes szállítással lehetett volna beszerezni).

1 Likes

Ajj, pont a Dreamy nincs leárazva🙁

Nekem a Plaisir Box van meg, ami három palettát tartalmaz. A CP és Jaclyn Hill palettám pigmentáltabb, de ettől függetlenül imádom a Zoeva-kat is.

2 Likes

Lesz ám :slight_smile: Nagyon ügyi vagy, most is kibírod! Nem éri meg, tudod hogy csak a birtoklási vágy hajtana úgyis!
És ha ez segít, én csatlakozom is most, és nem használom ki a lehetőséget, pedig biztosan rengeteg jó cuccot lehet most kifogni. De… Most nem, most nem ennek van ideje. Ki kell bírni. :slight_smile:

2 Likes