Akciók - tudsz róla?

Jó is lenne. :rofl:

Amúgy volt most pár rendelésem eu-n kívülről, vagy megjött vagy nem. Ha jött 3-4 hét. Egy helyen (LF) utólag töröltek tételt, a pénz még mindig nem kaptam vissza. Szóval úgy néz ki, elfelejtettem, hogy miért szoktam én itthoni webshopban rendelni. :rofl:

2 Likes

Nekem évekkel ezelőtt eszemben sem volt magyar webshopból rendelni. Kevés volt az érdekes márka, alacsony a készlet, és a termékekkel/rendeléssel kapcsolatos információk is hiányosak voltak. De a brexit óta egyre körülményesebb a külföldről rendelés, és egyre több probléma van a szállítással. A magyar webshopok pedig egészen felfejlődtek. Szóval kezdem felfedezni az új beszerzési helyeket.
A Hut Group (a lookfantastic tulaja) pedig mondjon le.

5 Likes

Hogy jó tapasztalat is legyen, a január 16-án leadott Vendula rendelésem ma rendben megérkezett. Expressz one hozta, nem kellett érte fizetnem (londoni cég, onnan is jött, mert a tracking első bejegyzése a Heathrow-n volt).

Igaz táska, de akkor is :grinning:

1 Likes

Gyakorlatilag egy éve nem rendeltem semmilyen szépségápolási cuccot külföldi webshopról…utólag mindig rájövök, hogy van itthon is bőven választék, és mindenre van alternatíva. Már nincs olyan must have cucc, ami nekem megéri a hercehurcát… :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 Likes

Nem tudom ki szeretett volna még a Douglasból rendelni,de nekem nem sikerült. Ha sikerült a kosramra menni akkor állandóan lefagyott. Nem tudtam bejelentkezni. Köszi Douglas megmaradt a pénzem.

1 Likes

És hogy ne legyen unalmas, Marionnaud 30% akció.

IMG_20220126_104628

6 Likes

Jajj ez az akció @Gloria, dior absolutely blooming :heart_eyes: Sajnos ennek nem tudtam ellenallni…

1 Likes

Örülök. :star_struck:

Tök jó, hogy itt promóztam a hazai rendelést, most úgy jártam, mint még sosem.
Megjött a Douglas csomag, csak nem az én rendelésem van benne, más névre szól a számla is.
A vicc, 2 Ft eltérés volt a végösszegben, szóval nem vettem volna észre sehogy. A dobozon az én nevem van. Írtam nekik, kíváncsian várom mi lesz a megoldás.
Járt már így valaki közületek?
Up. a dobozban Kylie Skin cuccok vannak :rofl: oh ne

10 Likes

Mennyivel jobb erzes volt ebben az akcioban vasarolni, mint a douglas night shopping -most mar magas -keretei kozott.k
Koszi, hogy szoltal! Dioreknal bevasaroltam :star_struck:

3 Likes

Én a cégben jártam így, többször is, hogy partner más rendelését küldte el nekem, közel azonos végösszeggel. :slight_smile: ismerősök vagyunk így ebben a körben ahol dolgozom, nevetve hívtam őket, hogy nálam landolt a csomagjuk, jöjjenek el érte. Nem volt vele semmi probléma.

A Douglas kitett magáért, reggel írtam nekik, már hívtak, holnap hozza a futár az én rendelésem és viszi el csereként azt amit tévedésből küldtek.
Így kell ezt! :partying_face:

8 Likes

Én is köszönöm, hogy megírtad, bevásároltam én is két régen áhított dolgot. :heart:

20220127_112631

12 Likes

Screenshot_2022-01-27-18-04-56-128_com.instagram.android

5 Likes

Köszönöm, erre lecsaptam!

1 Likes

Sajnos én is. :joy: Viszont vagy én voltam vaksi vagy az oldal fura, mert nem tudtam kártyával fizetni, csak utalással.

1 Likes

Csak “elektronikus banki utalás”-t láttam az oldalon, szóval nem vagy vaksi.:slight_smile:

Köszi a megosztást, én is rendeltem.

1 Likes

Zoeva 50%-os akció LASTCHANCE 50 kuponkóddal.

1 Likes

ez egyébként milyen gyakran van ?

Kb. havonta, hónap vége felé.

1 Likes