Remélem, nem baj, Skinsmart munkatársat keres, hátha érdekel valakit.
nagy akciók vannak a francia sephora honlapján!
A Marionnaud.hu-n több akció is van jelenleg.
Winter Sale, akár 40% is a megjelölt termékekre.
25% 2 db termékre
Ezen a hétvégén ha 5000 Ft felett vásárolsz ajándék + ingyenes szállítás.
Lányok, csajok. Kb. márciusi szállítással tudok a Colourpoptól bármit szállítási költség nélkül rendelni. Most amúgy is gondolkodom leadni egy rendelést, ha van bármi, amit szeretnétek, és meg tudjátok várni, amíg unokatesóm hazahozza, szóljatok.
Uuuuuuuuu . Én lehet vevő lennék egy-két dologra… Meddig kéne leadni a rendelést?
Istenem, te vagy a Mikulás földi manifesztációja! Ez a napom fénypontja! Köszi szépen, nagyon kedves tőled, hogy felajánlod!
Mikorra adjuk le a listát neked?
@macooka @Amadea Minél hamarabb, annál jobb. De igazából nem olyan sürgős, országon belül gondolom gyors a posta, és valahogy február utolsó napjaiban utazik haza, úgyhogy még a következő egy hónapban is szólhattok.
Akkor szétnézek… Ahh, örök hálám!!!
Én is megnézem ,köszönöm
@dunaimano
Uhhh, lehet én is élnék a lehetőséggel, a napokban szétnézek náluk.
Köszönjük szépen!
Csatlakozom, legkésőbb holnap estig jelentkezem, ha találok valamit.
Nagyon köszönjük a szuper lehetőséget
Rendben, akkor várom mindenkitől, aki eddig írt. És a továbbiakban a leggyorsabb privát üzenetküldőknek ígérem csak a lehetőséget, mert szegény unokatesómnak is lesznek cuccai. (Mármint azok közül, akik eddig jelezték, hogy rendelnének, illetve azt is megírják, hogy mit szeretnének.)
Illetve a kiírt árakra számoljatok 8-9% áfát, nem tudom a pontos szabályozást, áfa számítást, ez egy előző rendelésem alapján számolt érték.
Ha nem késő még én is szétnézek
Douglas, a leárazottból még +10% kedvezmény.
Nemár…
A duglász belehúzott
Na, most legyek erős
Pingvin patika, ingyenes szállítás kupon.
A Douglas adhatna százalékot az általad bevonzott vevők után