Szupeeer ugyis akartam egy nagyot rendelni és a múltkor úgy bosszantott, hogy 40 ezer felett fizettem és akkor is volt szállítási költség.
Pat Mcgrath 40 %- os sale szettekre ès egyenkènt is cyber monday alatt.Pár kép kedvcsinálònak :
1
A Benu oldalán értékhatár nélküli ingyen szállítás van máig (12.07) és úgy láttam, -20% minden La Roche Posay termékre
Jajj, láttam
De jó, köszi! Tegnap mérgelődtem az európai PC oldalon, még jó, hogy nem rendeltem.
Na, de most!
Hát ennek nem álltam ellen. Fene a számat.
Én se.
Ingyen squalane tisztító minden rendeléshez.
Emagra van valakinek %os kuponja?
Ez szerintem tök jó vétel lehet: https://kremmania.hu/elado/nora-hajdu91-nabla-side-by-side-nude-palette-8b706962-e655-4267-a552-84e2c94708e3
Nekem megvan a paletta, szeretem.
nem kell, nem jò, nem szabad
màr tilburytől is berendeltem a mystery boxot, most a melt van ùton. Ennyi elèg egy ideig .
Nem vagyok oda a zsákbamacska csomagokért, de ez az első amit gondolkodás nélkül megvennék, természetesen a nagyobbikat.
Èn sem ,de mikor meglàttam a melt Black friday unboxingot csak nèztem. A 25 $- osban egy paletta ami 40 körül van , szemspiràl, folyèkony highlighter , folyèkony rùzs , alapbòl 100 $ az èrtèk. Ilyen meglepinek örülök. A 75 $- osban meg kb. 10-11 fullsize termèk, ott is 1 paletta ès highlighter az alap.
Curlygirl mínusz 20%.
Notino-n ingyenes szállítás van.