Egy kis kiegészítés a Bobbi termékek alapból 25 százalékkal már leértékeltek így azokból mégsem 30 százalék jön le. Megint megcsinálták ügyes húzás.
Végül egyikünk se rendelt azok közül, akik összeálltak. Én multikróm monókat szerettem volna, de azokra nem volt kedvezmény (ill. az ezekből álló palettára volt 9%, de közel 150 euró lett volna, köszönjük a lehetőséget).
Sima szemhéjpúdereik vannak a készletemben, imádom az állagukat, a pigmentáltságukat, de ezekből bőven van.
Azon a 150 eurón én is meglepődtem… sebaj, jövőre ezek is biztos benne lesznek a Black Friday akcióban. Én tudok várni, Lethal
https://www.douglas.at/de/b/lethal-cosmetics/b6510
Vegyek, vigyem haza?
Én egy Anastasia szettet rendeltem pénteken (szemöldökre) az oldalról. Az akció még tart.
Én is így vagyok vele. Különösebben nem lepődtem meg, mert új termékekről van szó, de ha ad 10%-ot, jólesett volna a lelkivilágomnak.
Nagyon kedves vagy, köszi, hogy megkérdezted! Én nem kérek semmit, úgy látom, az új multikrómok nincsenek fenn a Douglasnél.
A kremmania beauty boxba raktak egy MAC kupont, ha érdekel valakit, online lehet a maccosmetics oldalán felhasználni, 20% kedvezményt ad a KREMMANIA20 promo kód 2021. nov. 25 és 2022. jan 31. között… én biztos nem fogom felhasználni ezt és amúgy sem hiszem hogy ez egy titkos kód lenne, úgyhogy szerintem bárki használhatja.
(Még annyi van a kuponon, hogy más kedvezménnyel nem vonható össze és a viva glam, mini mac és hypnotizing holiday kollekcióra nem használható)
Ma 5 teljes kiszerelésű mac termék 50% kedvezménnyel!!!
Nem rendeltem én sem, nagyon drágák azok a menő monók, 150 euro egy palettáért azért enyhe túlzás. A 9%-on én is röhögtem, bár ezt csak a makeup.hu überelte a nyáron egy parfümnél kemény 1%-os árzuhanást
1%? azt nem lenne pofám kiírni sem…
Erről képesek voltak emailt is küldeni, ki is töröltem úgy felhúzott
Kiapadhatatlan a kuponok forrása
Ez pedig december 9-13-ig lesz érvényes. Bocsi a minőségért
Könyves kupon nincs véletlenül? Köszi.
Köszönöm lesz Cyla könyvem.
A kupon szerint csak az alexandra csoport konyveire. Nezd azert meg, hogy ki adta ki;-)