Akciók - tudsz róla?

Douglasban van ,várj ki egy akciót.

1 Likes

Notinon Black Week van, 20-40% több márkára.
Kár, hogy előtte majdnem mindent feláraztak. Csak egy példa:Screenshot_20211122-103111

A múlt héten 8800 volt, vettem két színt, és adtak hozzá egy kis (nem minta méretű, hanem 5 ml-s) Idole spirált.

7 Likes

Tegnap vettem Maybelline Sky High-t a DM-ben, 2490 forintért, a Notinon (csak vízálló változat van, de a DM-ben egy áron voltak) 3940 forint. Szóval hiába jön le a kedvezmény…

3 Likes

Ezt csinálják. Amit az ember szeret, el kell menteni, és mindig csekkolni, mikor tényleg akciós. Akkor megéri.

4 Likes

Nemcsak a NOTINO csinálja ezt feláraznak jó sok helyen. Szomorú .

2 Likes

Ha minden igaz jövőre ezt már szankcionálni fogják.

3 Likes

Screenshot_20211122_224548_com.instagram.android
Holnaptol skinsmart BF.

6 Likes

Mindenre 10% kedvezmény, amit találsz a webshopban :grin:

3 Likes

Mac akció:
Kép

1 Likes

Ez csak szerintem nevetséges? Persze lehet magyarázni, hogy alapból kedvező áraik vannak stb, de Black Friday akcióról valahogy más jut eszembe.

9 Likes

Shop by Malia 30% minden termékre november 26-án 8 és éjfél között :star_struck:
Na ez már rendes akció :slightly_smiling_face:

1 Likes

Sztem is elég gagyi…

3 Likes

Jol emlekszem, hogy tavaly minden nap mas kategoria volt 50%-kal akciozva? + minden nap volt meg ajandek is valtogatva… Ahhoz kepest ez a 30…

1 Likes

Örülök, hogy nem csak én gondolom így… Gondoltam megnézem milyen jó kis akció lesz és mikor megláttam a 10%-ot, be is csuktam az oldalt… :confused:
Annak fényében még nagyobb csalódás, hogy amúgy sosincs akció az oldalon :frowning:

6 Likes

Tényleg? :pleading_face: Én tavaly még nem követtem ezt a webshopot.

Es ugyis, hogy Paula sajat oldalan 20% volt es bizonyos osszeghatar felett azert csak utanad dobtak valami termeket😶

1 Likes

Igen, ezen gondolkodtam, hogy oké, hogy mondjuk G&G-t nem akcióznak mert olcsó, de attól még a többi drágább terméket simán lehetne :confused:

1 Likes

Screenshot_20211123_101630_com.facebook.katana

3 Likes

geekandgorgeous.com-on 15% van mindenre. Persze gondolom nem éri meg rendelni onnan Skinsmart helyett.

Régen valami borzalmasan drága volt a szállítás onnan (15EUR körül?) még Magyarországra is…