Douglasban van ,várj ki egy akciót.
Notinon Black Week van, 20-40% több márkára.
Kár, hogy előtte majdnem mindent feláraztak. Csak egy példa:
A múlt héten 8800 volt, vettem két színt, és adtak hozzá egy kis (nem minta méretű, hanem 5 ml-s) Idole spirált.
Tegnap vettem Maybelline Sky High-t a DM-ben, 2490 forintért, a Notinon (csak vízálló változat van, de a DM-ben egy áron voltak) 3940 forint. Szóval hiába jön le a kedvezmény…
Ezt csinálják. Amit az ember szeret, el kell menteni, és mindig csekkolni, mikor tényleg akciós. Akkor megéri.
Nemcsak a NOTINO csinálja ezt feláraznak jó sok helyen. Szomorú .
Ha minden igaz jövőre ezt már szankcionálni fogják.
Holnaptol skinsmart BF.
Mindenre 10% kedvezmény, amit találsz a webshopban
Mac akció:
Ez csak szerintem nevetséges? Persze lehet magyarázni, hogy alapból kedvező áraik vannak stb, de Black Friday akcióról valahogy más jut eszembe.
Shop by Malia 30% minden termékre november 26-án 8 és éjfél között
Na ez már rendes akció
Sztem is elég gagyi…
Jol emlekszem, hogy tavaly minden nap mas kategoria volt 50%-kal akciozva? + minden nap volt meg ajandek is valtogatva… Ahhoz kepest ez a 30…
Örülök, hogy nem csak én gondolom így… Gondoltam megnézem milyen jó kis akció lesz és mikor megláttam a 10%-ot, be is csuktam az oldalt…
Annak fényében még nagyobb csalódás, hogy amúgy sosincs akció az oldalon
Tényleg? Én tavaly még nem követtem ezt a webshopot.
Es ugyis, hogy Paula sajat oldalan 20% volt es bizonyos osszeghatar felett azert csak utanad dobtak valami termeket😶
Igen, ezen gondolkodtam, hogy oké, hogy mondjuk G&G-t nem akcióznak mert olcsó, de attól még a többi drágább terméket simán lehetne
geekandgorgeous.com-on 15% van mindenre. Persze gondolom nem éri meg rendelni onnan Skinsmart helyett.
Régen valami borzalmasan drága volt a szállítás onnan (15EUR körül?) még Magyarországra is…