Akciók - tudsz róla?

Mango outleten hatalmas leárazás. :slight_smile: Végre behúztam a kabátokat. :cowboy_hat_face: :sunglasses:

9 Likes

Shop by malia vagy curlygirl.hu oldalon szokott lenni leárazás vagy csak ingyenes szállítás?

Shopbymalia, minden hónap első hétfőjén ingyen szállítás van. Néha ezen kívül is, facén, instán hirdeti.
Egyéb akció, 10-20% rémlik, több nem hiszem hogy volt.

2 Likes

Hát köszi, így lettem kénytelen én is rendelni egyet… :see_no_evil:

2 Likes

Kell a púder akció nov. 24. 22.00 órától nov. 28. éjfélig minden termék árából 30% kedvezmény min. 2 termék vásárlása esetén.

Kaleidosnál 20% kedvezmény mindenre, és ajándék rúzs, ha feliratkozol a hírlevélre. :slight_smile:

1 Likes

Egyik posztjuk alatt megkérdeztem, hogy lesz-e náluk Black Friday és üzenetben írtak, hogy jövő hét pénteken lesz :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ha valakinek Cantu cuccokra fáj a foga, szóljon, már szilikonmentesben nyomom, szívesen ajándékba adom amim van.

2 Likes

Nagyon kedves a felajánlásod :blush:. Én szívesen kipróbálnám őket, bár nem biztos, hogy az én hajam a célközönség, mert csak enyhén hullámos, inkább szöszösödésre hajlamos. :thinking:

2 Likes

Nekem sajnos a Cantu nagyon nem jött be, most Shea Moisture-re gyúrok.

Az egyén is csak nagyon enyhén hullámos, vállig érő, de sokat segített a szárazságon, már nem száll a hajam. Plusz az arcbőröm is hálás, régen a szulfátos samponoktól mindig kipirosodott. :flushed:
Hétvégén írok majd.

2 Likes

Mi volt a baj a Cantuval? :).

Almost 1.618 oldalán 30% mindenre.

2 Likes

Sampon nem tisztította jól a fejbőrömet, mintha lerakódások maradtak volna, emiatt viszketett a fejbőröm, nem éreztem olyan könnyűnek, frissen mosottnak a hajamat.

Activator cream-ről ezt írtam: Ajándékba kaptam kipróbálni, de tovább is adtam, mert nem vált be. Igaz, fontos tudni, hogy nem göndör a hajam, csak enyhén hullámos, vékony szálú, átlagos mennyiségű.
Vizes hajon használtam elsősorban ezt a krémet, “belenyomkodtam”, de elég ragacsos lett a végeredmény, és bár hullámosabb lett valamivel, mégis kicsit elnehezítette. Olyan érzetű lett a hajam, mintha nem mostam volna ki rendesen a balzsamot, pedig nem használtam sokat. Illata sem jött be. Annyira nem pontozom le, mert lehet, hogy csak egyszerűen nem az én hajtípusomra való. Egyébként hatalmas mennyiség ahhoz képest, hogy mennyit kell belőle egyszerre használni.

Leave-in cream: Hullámos hajra nekem egyáltalán nem vált be. Sokáig próbálkoztam vele, kimosható pakolásként is, de még úgyis ragadós volt tőle a hajam, ha samponnal átmostam a “pakolás” után. Ha vizes vagy száraz hajra tettem akármilyen keveset, akkor is ragadós lett tőle. Számomra használhatatlan. Azt sem értem, hogy miért kell majdnem fél kg-t adni egyben, lehetne kisebb a csomagolás, mert ha valakinek beválik, ez akkor is évekre elegendő mennyiség.
Nem tudom, hogy igazán göndör hajon működik-e.

1 Likes

Ingyenes szállítás 2999 Ft felett.

https://makeup.hu/

6 Likes

Azt hittem valami hiba van az oldalon :sweat_smile:

Ajj, ezt most nem kellett volna :rofl:
(Kösziiiiiii)

1 Likes

Sziasztok!
Black Friday VIP -30% van a MAC-nél. :slight_smile:

6 Likes

-25 % 2 termék vásárlása esetén a Marionnaudban. Természetesen Chanel,Dior nem játszik .
Egy valamit szeretnék csak tudni ,hogy az osztrák Marionnaudban hogy tudnak mégis akár -30 %-ot is adni a Chanel termékekre online ( ja nálunk online nem is kapható ugye )? Az árak természetesen egyformák mindenhol.
Mi ez a kapzsiság idehaza? Itt is működik a kettős mérce ,gratulálok.

9 Likes

kár hogy nincs Náluk Tom Ford.