Hát, kb. mindig van valamire 10% akció, most csak annyival több, hogy mindenre (is).
Annyira oda voltam érte, hogy kiléptem a emailből és kitöröltem vele a popómat…
Milyen papírra nyomtattad?
(Bocs
)
Csak is újrafasznosított!
(Ezt így itt hagyom, mint freudi elírást
)
Ez az új kedvenc szavam!
Biztos ez a fasza kis akció hozta ki belőlem
Már terjesztem az igét! Ill. befejezett melleknévi igenevet…
Ne félj, a Lethaltól majd bepöszülsz, olyan akció lesz!
Az Inkey List oldalán van egy szerencsekerék, amit minden nap meg lehet pörgetni. Tegnap “3 for 2”-t, ma 20%-ot pörgettem. Minden kód 29-ig váltható be.
Már készülök
@Vicus miota vamoljak a csomikat, jolse-val mi a tapasztalat? Milyen szállítast erdemes választani?
Milyen összeghatárig szoktál a vámolás óta rendelni?
Meddig ül rajta a posta ha elkapják a csomagot?
Köszönöm!
November közepén rendeltem először a vámos mizéria óta, akkor volt egy nagyobb akció. 50$ felett volt valamennyivel, de úgy voltam vele, hogy ha vámolják is, úgyis kevesebbet írnak a csomagra. Sima szállítást választottam, az volt ingyenes 50$ felett.
Facebookon van egy K-Beauty csoport és ott olvasgattam a tapasztalatokról. Nem mindenkinek szedik ki a vámon.
Sajnos augusztus-szeptemberben volt valami nagy balhé, amikor valahogy a rendszerbe több ezer dollár került, mint szállítási költség, ezért sokaknak az ÁFA milliós tételre rúgott. Persze senki nem fizette ki (pedig a posta ezt tanácsolta, lol) és kérték a felülvizsgálatot. 2 hónap elteltével kapták meg a csomagokat.
Állítólag a futáros szállítással nem volt ilyen probléma.
Én is kacérkodom a rendeléssel, de félek hogy megint jönnek a milliós áfával…
Ez tántorít el engem is, mert ezt olvastam a csoportban.
Megneztem a csopiban, a dhl szállítást preferaljak. Meglatjuk…
Magyar idő szerint pontosan mikor indul a BF Jolse-n?
Azt nem tudom, nem láttam konkrét időpontot.
Na jó, de egyszer csak megkapod a csomagot. Engem nem zavar a lehetséges macera, ha spórolok vele.
Valószínűleg én is ramegyek az akciora.
A DHL-nél még mindig 6ezer forint a vámkezelés díja a magánszemélyeknek is?
Az a baj, hogy azzal nagyon sokat kell rendelni, hogy megérje.
Igen azért ahhoz óriási kedvezmény kell hogy így megerje.