Dettó, mobilom zenélt 15.59 perckor Kicsit bénáztam mert pont úton voltam de 16.05-re sikerült is a művelet
Én is rendeltem, de az ingyen szállítással akadtak gondjaim. Írtam a skinsmartos csapatnak, 2 percen belül meg is oldották a problémát. Szerencsére még ennyi idő alatt nem fogyott el.
Ez az amerikai adó, kvázi azt írja, hogy az bruttó ár és nem nettó. Honnan is tudnák a hazai vámra/adóra vonatkozó rendeleteket?
Nem tudok sajnos bővebbet, majd ha megèrkezik, akkor kiderül.
Pedig mikor Kat Von D oldaláról rendeltem hozzá adta az árhoz a vámot és nem is kellett vele bajlódnom. Simán elképzelhető, hogy tudják.
16:02-re megrendeltem. Nekem beleszámolta a szállítást, de írtam az ügyfélszolgálatnak és nagyon hamar válaszoltak, hogy visszautalják. Ezért hatalmas piros pont nekik.
Megnèztem, Nèmetországban 150 euròig vámmentes. Viszont 22 ès 150 eurò között ùn. Beszállìtási adòt kell fizetni, ami 19 %. 22 € alatt semmit. Èn nem fizettem a tartènál , pedig 40- 50 € között is volt több rendelèsem.
Nem minden rendelést fognak meg itthon sem. Tehát nem biztos attól még, hogy vámmentes, csak nem akadt fent a vámkezelésnél. Nekem mindegy igazából, nekem is úgy mondta valaki más ezeket az infókat és logikusnak tűnik.
Én úgy tudom, az Amazonnál is ki kell előre fizetni az import költségeket.
Ha a megfelelő fuvarparitással adják fel, akkor Magyarországra érkéskor már nem vámkezelik.
A Douglas 50%-on kiárusítja a saját márkás ecseteit. Két családot láttam, egy antracit fémes műanyag nyelűt és egy ezüst nyelűt, ez utóbbiból nem volt már nagy választék, a másikból viszont még igen jól lehet mazsolázni, ha éppen ecsetre van szükségünk.
A M.A.C. ecsetekre hasonlítanak, jó kézbe venni őket, és jónak is tűnnek.
A gyártó mi más is lehetne: Made in China.
(Az új ecsetek fehér nyéllel készültek.)
Mádara: kihagyhatatlan meglepetés kedvezmény
2019. május 21-én kedden kedvenc Mádara termékeit 40% kedvezménnyel vásárolhatja meg üzletünkben és webáruházunkban!
Az akció keretén beülül ráadásul minden 25.000Ft feletti Mádara termék vásárlás esetén teljes kiszerelésű SOS Hydra krém jár ajándékba!
instagramon keresztül free shipping?
Nyilván nem international
Túl szép lenne Én azért még mindig várok, hátha…
Én úgy vagyok vele, ha nem lesz akkor nem rendelek. Legalább 20$ feletti lenne nekünk, annak is örülnék.
Nézzétek mit találtam tegnap a kínaiban:
Zseniális, nyilván teljesen eredeti termékek
Hehe, ugyanilyeneket árult egy bácsi pár hónapja a fiam táncversenyén egy sportcsarnokban felállított X-lábú asztalkán
Én is láttam nemrég a kínaiban,meg akartam osztani a csoportban. Kylie is volt meg Hudabeauty. Honnan szerzik ezeket? Egyáltalán szabad ezt??
A Kökiben is van egy kínai, ott is van egy csomó ilyesmi. Aztán ki tudja, hogy mi van bennük? Ezek a termékek nyilván semmiféle ellenőrzésen nem mennek át…
Ha engem kérdezel, nem, nem szabad…
Csak gondolom nagyon szépen kikerülik az ellenőrzéseket.