Akciók - tudsz róla?

Lekaparom a falat, mire ide fog érni.:rofl: Még semmilyen infó nincs a trackingben róla, és hiába tudtam ésszel, hogy lesz majd készleten a BB-en, nem láttam a pipától, hogy már megint kifogyott, és lehet, hogy megint nem fogják gyártani, ááá.:smiley:
De nagyon köszönöm, hogy szóltál, szegény tépett idegzetű KM-kolleginának.:smiling_face_with_three_hearts:
Még a számra is rá fogom kenni, ha egyszer megkaparintom!

4 Likes

:bellhop_bell: Május 11-én Müller szombat!

A Müller szombati 15%-os kupon kizárólag ezekkel a kedvezményekkel
vonható össze 2019. május 11-én:

Coconutoil termékek 15% + 15%
Himalaya arctisztító termékek 15% + 15%
Azzaro termékek 15% + 15%
Clarins termékek 15% + 15%
Mercedes-Benz termékek 15% + 15%
Chevignon termékek 15% + 15%
Yardley termékek 15% + 15%
Guerlain smink - és bőrápolási termékek 15% + 15%
Nuxe termékek 15% + 15%
Shiseido termékek 15% + 10%
Estée Lauder termékek 15% + 15%
Clinique termékek 15% + 15%
DKNY, Tommy Hilfiger, Michael Kors termékek 15% + 15%
Lamborghini termékek 15% + 20%
Playboy termékek 15% + 20%
J.Press MP3D042, MP3D037 zoknik 15% + 10%
L’Oréal dekorkozmetikumok 15% + 35%
Versace termékek 15% + 10%
Trussardi férfi illatok 15% + 15%
Women Secret termékek 15% + 15%
Sante termékek 15% + 20%
Boss The Scent női illatok 15% + 15%
Escada termékek 15% + 15%
Marc Jacobs termékek 15% + 15%
Gucci Bamboo termékek 15% + 15%
Cavalli termékek 15% + 15%
Davidoff termékek 15% + 15%
Joop! termékek 15% + 15%
Jil Sander termékek 15% + 15%
Lancaster termékek 15% + 10%
Lacoste termékek 15% + 10%
Revolution termékek 15% + 15%
Givenchy termékek 15% + 15%
Yamuna tusfürdők 15% + 10%
Somat mosogatógép tabletta 15% + 14%

2 Likes

Lehet, hogy hülye kérdés, de a mülleres napokra sosem szoktam odafigyelni. Itt a 15% a mülleres kedvezmény és a másik az joy napos kupon? :slight_smile:

Nem, két külön akcióról van szó. A Müllernek minden hónapban van ez az akciója, amihez saját kuponja van, ami csak a Müller szombaton, most éppen május 11-én érvényes. A kupon minden termékre 15% kedvezményt nyújt. Letölthető, ill. a pénztáraknál is szoktak kihelyezni a héten, szombaton persze már nincs kirakva:(.
A feljebb látható márkákhoz csak ezen a napon érvényes a további kedvezmény.

A Joy kupon május 9-12. között, de most mintha csak néhány márkára (Bourjois, Artdeco, Rimmel) lenne érvényes a Müllerben, vagy csak elkerülte a figyelmememt a végösszegi kupon, ami a Glamour-napon volt.

Valóban kissé zavaró, hogy a két akció összecsúszott.

1 Likes

Óó értem, köszönöm, megvilágodostam. :smiley:

Tehát ha én letöltöm a mülleres kupont, akkor csak felmutatom és él pl a 15+15% kedvezmény?

Igen! A kedvezmény a kasszánál, a kupon átadásával vagy mobilon történő bemutatásával kerül levonásra.

2 Likes

Szuper, köszi szépen az infókat! :blush:

1 Likes

Most már semmi nem menthet meg a shoppingolástól! :four_leaf_clover:

:airplane: FREE WORLDWIDE SHIPPING on all orders, limited time only a Cult Beauty-n!
https://www.cultbeauty.co.uk/

4 Likes

20 font felett, de igen, köszi :slight_smile:

Ez furcsa, mert épp most adtam le egy 20 font alatti rendelést és megkaptam az ingyenes szállítást :smiley:

Tényleg, rosszul írtam, csak ezt olvastam: “… US, China, Hong Kong and Taiwan, for whom a minimum spend of £20 is required.” és csak a 20 fonton akadt meg a szemem :joy:

1 Likes

Május 16-19. között ingyenes a szállítás 6.000 Ft. fölött a Pupánál.
@Anheszenamon rád gondoltam. :slight_smile:

https://www.pupamilano.hu/ajanlatok/egy-ev-online-shopping/

1 Likes

Köszönöm, megnézem! :slight_smile:

1 Likes

Meltcosmetics.com : ingyenes szállìtás ès leárazások vannak. Rendeltem egy tartòt, ami a szemceruzákna van de èn vèkony ecseteknek es szemcerkàknak, szájkontùrnak fogom használni.Screenshot_20190517-161047_Chrome
:blush::blush:

7 Likes

Már régóta szimpatikus a márka. Rendeltem kettő rúzst, egy szájfényt, egy szemceruzát és egy pirosítót. Ahhoz képest, hogy ebben a hónapban nem veszek semmit… :smiley:

@Isabelle, ugye amerikai a márka? =lehet a vámmal számolni rendeléskor?

@zalla nekem kiìrta, hogy shipping + tax checkoutnàl, vagyis elvileg benne van az árban. Nekem a tarte is mindig ìgy èrkezik, hogy nem fizetek külön vámot.
20190517_195118

Mától lehet Krémmánia boxot rendelni :+1:

szerk.: ohh már elfogyott, hamar elkapkodták/-tuk. Megrendeltem 4 óra után 5 perccel, sok márkát használok belőle és pl. Carmexet meg úgyis kellene vennem.

3 Likes

Igen, én is megrendeltem, beállítottam az ébresztőt a telefonomon., :smiley:

2 Likes