Akciók - tudsz róla?

Ha másnak nincs rá szüksége és még nem jelentkezett érte senki, én szívesen átvenném őket. :slight_smile:
Plusz akkor, hogyha nem annyira sürgős, mert lehet, hogy csak két hét múlva megyek Pestre. :slight_smile:

1 Likes

Kép

:slight_smile:
10129 Ft volt így együtt a 3 db.

3 Likes

Én nemrég rendeltem tőlük, minden rendben ment, tudom őket ajánlani

Megnyerted :slight_smile: Még nem volt más jelentkező, és bőven ráér két hét múlva.

2 Likes

Szuper, nagyon köszi, írok is! :slight_smile:

Tarte kitek (7 terméket lehet összeválogatni különböző kategóriákban) kicsit több mint 21 ezer forintért.

Afenébe, már megint akció és Bobbi Brown :woozy_face:
image

2 Likes

Szépségápolási napok | Philips
Szépségnapok a Philips Webshopban

június 20-ig
\ 0x0
Női és férfi szépségápolás, elektromos fogkefék és baba-mama termékek akár 40% kedvezménnyel!

Az akció 2021. június 20-ig , de legfeljebb a készlet erejéig érvényes.

Cultbeauty-n -20% pl. Charlotte T.-re .

1 Likes

Pat Mcgrath akciòk: 25-30%

1 Likes

A Cult Beautyn -30%-ig akciók vannak a megjelölt termékekre.

Lookfantasticon is több minden akciós. A legjobb ajánlat egyébként egy-egy limitált doboz, féláron: https://www.lookfantastic.com/seasonal/event.list?pageNumber=1&facetFilters=en_brand_content:lookfantastic+Beauty+Box

1 Likes

Engen iszonyúan csábítanak ezek a csomagok, de a macera miatt inkább lemondok róluk. Bár írtad, hogy ezek közül valamelyik EU raktárból szállít. :see_no_evil: jajnekem :latin_cross: :see_no_evil:

Screenshot_20210621_185230_com.google.android.gm

2 Likes

Ki korán kel, akciót lel? Érdekes…

1 Likes

Mégiscsak van előnye annak, ha a gyerek miatt az ember korán kel :sweat_smile:

5 Likes

A Beautybayen akciózták az akciót, most már elég jó áron vannak a dolgok. Pl. Lorac nagy paletták -40%, Jeffrre Star termékek -30-40%.

3 Likes

Végre látom az értelmét annak, hogy 5:40-kor ébreszt a dög telefon.:grinning:

1 Likes

Semmi koze a sminkeleshez, de talan valakinek jol johet az, amire ma bukkantam a nagy keresgelesem kozepette:
Screenshot 2021-06-26 at 18.27.49 (2)

Szerintem ez csak pillanatnyi bug. Nekem is volt ilyen, mikor Prágába kerestem jegyet.

1 Likes

Wow! Nem semmi!
Sajnos az ismerőseink úgy 3 hete vettek 4 ezer forintos jegyeket Korfu-Nápoly útvonalra a Wizzairnél, a héten szemrebbenés nélkül törölték a járatukat, júli közepén mentek volna.
Tanulság: ebben a szezonban még a legfrekventáltabb időszakban sem lehet bízni :rage: nem tudom, idén repünk-e vagy csak autóval közlekedünk, de az biztos, hogy csak last minute fogok megvenni bármit is.
Rohadtul felháborító, amit a fapadosok csinálnak. Jó lenne, ha a közösségi szabályozás nem csak futna utánuk, hanem valamilyen módon megtiltaná az önkényes járattörléseket! Így is még mindig fél Európának tartoznak tavalyról…

4 Likes