Ha másnak nincs rá szüksége és még nem jelentkezett érte senki, én szívesen átvenném őket.
Plusz akkor, hogyha nem annyira sürgős, mert lehet, hogy csak két hét múlva megyek Pestre.
10129 Ft volt így együtt a 3 db.
Én nemrég rendeltem tőlük, minden rendben ment, tudom őket ajánlani
Megnyerted Még nem volt más jelentkező, és bőven ráér két hét múlva.
Szuper, nagyon köszi, írok is!
Tarte kitek (7 terméket lehet összeválogatni különböző kategóriákban) kicsit több mint 21 ezer forintért.
Afenébe, már megint akció és Bobbi Brown
Szépségápolási napok | Philips
Szépségnapok a Philips Webshopban
június 20-ig
Női és férfi szépségápolás, elektromos fogkefék és baba-mama termékek akár 40% kedvezménnyel!
Az akció 2021. június 20-ig , de legfeljebb a készlet erejéig érvényes.
Cultbeauty-n -20% pl. Charlotte T.-re .
Pat Mcgrath akciòk: 25-30%
A Cult Beautyn -30%-ig akciók vannak a megjelölt termékekre.
Lookfantasticon is több minden akciós. A legjobb ajánlat egyébként egy-egy limitált doboz, féláron: https://www.lookfantastic.com/seasonal/event.list?pageNumber=1&facetFilters=en_brand_content:lookfantastic+Beauty+Box
Engen iszonyúan csábítanak ezek a csomagok, de a macera miatt inkább lemondok róluk. Bár írtad, hogy ezek közül valamelyik EU raktárból szállít. jajnekem
Ki korán kel, akciót lel? Érdekes…
Mégiscsak van előnye annak, ha a gyerek miatt az ember korán kel
A Beautybayen akciózták az akciót, most már elég jó áron vannak a dolgok. Pl. Lorac nagy paletták -40%, Jeffrre Star termékek -30-40%.
Végre látom az értelmét annak, hogy 5:40-kor ébreszt a dög telefon.
Semmi koze a sminkeleshez, de talan valakinek jol johet az, amire ma bukkantam a nagy keresgelesem kozepette:
Szerintem ez csak pillanatnyi bug. Nekem is volt ilyen, mikor Prágába kerestem jegyet.
Wow! Nem semmi!
Sajnos az ismerőseink úgy 3 hete vettek 4 ezer forintos jegyeket Korfu-Nápoly útvonalra a Wizzairnél, a héten szemrebbenés nélkül törölték a járatukat, júli közepén mentek volna.
Tanulság: ebben a szezonban még a legfrekventáltabb időszakban sem lehet bízni nem tudom, idén repünk-e vagy csak autóval közlekedünk, de az biztos, hogy csak last minute fogok megvenni bármit is.
Rohadtul felháborító, amit a fapadosok csinálnak. Jó lenne, ha a közösségi szabályozás nem csak futna utánuk, hanem valamilyen módon megtiltaná az önkényes járattörléseket! Így is még mindig fél Európának tartoznak tavalyról…