Akciók - tudsz róla?

Jajj, a pénztárcátok nagyon utál most engem… :crazy_face:
Én pedig csak abban reménykedem, hogy megszeretitek a Nars termékeket, bár a Cultbeauty-nak hála sokan ismerjük.
Szerintem az alapozói, korrektora, szemhéjalapja, pirosítói (nem az Orgasm-ról beszélek, sok szuper árnyalat van nekik), bronzosítói (Laguna-n kívül is van sok szépség), highlighterei, és az összeállított palettái nagyon pöpecek.
Ajakra való terméket még nem próbáltam tőlük.

9 Likes

A Nars pirosító volt a legelső high-end sminktermék, amit magamnak, saját pénzből vettem sok-sok éve, így ezért is kedves nekem a márka. :slight_smile:

1 Likes

Mennyi idő kb a szállítás?

Na, már azt hittem, elmarad az idei ingyenes szállításos kéretlen SMS a Notinótól. Igazán befejezhetnék ezt, nem véletlenül nincs a profilomon bepipálva, hogy kérnék SMS-értesítéseket. Tudom, hogy apróság, de nagyon bosszant, hogy telibe sz rják a személyes adatok védelmét.

Holnap nálunk 19 órától.

image

1 Likes

Uuuu, hát ez igen!
Szerintem most én is lecsapok valamire.

unnamed

1 Likes

Pupa napozószer akció van

Ha jól számolgattam egy 200 ml naptej, 400 ml napozás utáni balzsam és egy 200 ml napozás utáni tusfürdő nincs 11 ezer Ft sem ezzel a kedvezménnyel és még egy ajándék strandtáska is jár hozzá. Majd azzal villogok a Gellértben :slight_smile:

3 Likes

Itt a júniusi Müller szombat! Június 12-én!
A kedvezmény a kupon átadásával vagy mobilon történő bemutatásával vehető igénybe.
20211454_Coupon_MüllerSamstag_HU_12.6_103x50_02.indd (mueller.co.hu)

https://www.mueller.co.hu/aktualitasok/akciok/mueller-szombat/

5 Likes

Ennek margójára ajánlanék egy Müllerben kapható alapozót ami nyárra tökéletes. Vékony nem nehezíti el a bőrt ,de mégis jó a fedése. Nekem nagyon bevált és az ára is egész jó kuponnal még jobb. Makeup factory márka.16233010039163956502147516564737

13 Likes

Colourpop free shipping :heart:
2021-06-11-092345130

11 Likes

image
marionnaudnál :slight_smile:

2 Likes

Érkezett két Colourpop palettám törve, mint to be és blue moon.
Ha valakit ilyen állapotban, vagy az én házi újranyomásomat követően szívesen használná, jelezze :slight_smile: Valami jelképes összegért adnám át, vagy szívesen cserélem parfümmintára, koreai/gyógyszertári termékmintákra (zsíros/kombinált bőrre való), őrizgetett nem bevált sminktermékre, csokira, kávéra. De más paletta vásárlás mellé ajándékba is odaadom. Viszont a postát/foxpostot már nem vállalnám be rájuk, nehogy még jobban összetörjenek.
187461672_3918956004878320_234009116940321748_n 186572620_1701801883542537_6971258497422230940_n

4 Likes

@dunaimano, nem is tudom hogy gondolja ezt a colourpop, vagy dobálják a csomagokat a postánál?? Fura, hogy csak egy szín törik össze :thinking: “gyengén van préselve”?

A CP több réteg bubifóliát használ és emlékeim szerint rá is írják a csomagokra, hogy “törékeny”. Remélhetőleg ez most is így volt.
A tengerentúlról érkeznek, gépeken mennek keresztül a csomagok, és a postások sem gyengéd kézzel bánnak velük.

3 Likes

image

25e felett és úgy néz ki bármire, júni 11-13. között

1 Likes

A Lethal Cosmeticsnél vasárnapig lefelezték az ingyenes szállítás határát, hozzánk 43 euró, és az angeschka kód is működik pluszban.

1 Likes

“Sajnos” pont az ízlésemnek való szemhéjpúdereket gyártanak.:yum:

Nem tudom megèri e free shipping nèlkül ès adòval?
Screenshot_20210612-110607_Chrome

2 Likes

Kiárusítások, akciók nagyon jó áron. Nem ismerem az oldalt de megbízhatónak tűnik.

1 Likes