Jajj, a pénztárcátok nagyon utál most engem…
Én pedig csak abban reménykedem, hogy megszeretitek a Nars termékeket, bár a Cultbeauty-nak hála sokan ismerjük.
Szerintem az alapozói, korrektora, szemhéjalapja, pirosítói (nem az Orgasm-ról beszélek, sok szuper árnyalat van nekik), bronzosítói (Laguna-n kívül is van sok szépség), highlighterei, és az összeállított palettái nagyon pöpecek.
Ajakra való terméket még nem próbáltam tőlük.
A Nars pirosító volt a legelső high-end sminktermék, amit magamnak, saját pénzből vettem sok-sok éve, így ezért is kedves nekem a márka.
Mennyi idő kb a szállítás?
Na, már azt hittem, elmarad az idei ingyenes szállításos kéretlen SMS a Notinótól. Igazán befejezhetnék ezt, nem véletlenül nincs a profilomon bepipálva, hogy kérnék SMS-értesítéseket. Tudom, hogy apróság, de nagyon bosszant, hogy telibe sz rják a személyes adatok védelmét.
Holnap nálunk 19 órától.
Uuuu, hát ez igen!
Szerintem most én is lecsapok valamire.
Pupa napozószer akció van
Ha jól számolgattam egy 200 ml naptej, 400 ml napozás utáni balzsam és egy 200 ml napozás utáni tusfürdő nincs 11 ezer Ft sem ezzel a kedvezménnyel és még egy ajándék strandtáska is jár hozzá. Majd azzal villogok a Gellértben
Itt a júniusi Müller szombat! Június 12-én!
A kedvezmény a kupon átadásával vagy mobilon történő bemutatásával vehető igénybe.
20211454_Coupon_MüllerSamstag_HU_12.6_103x50_02.indd (mueller.co.hu)
https://www.mueller.co.hu/aktualitasok/akciok/mueller-szombat/
Ennek margójára ajánlanék egy Müllerben kapható alapozót ami nyárra tökéletes. Vékony nem nehezíti el a bőrt ,de mégis jó a fedése. Nekem nagyon bevált és az ára is egész jó kuponnal még jobb. Makeup factory márka.
Colourpop free shipping
marionnaudnál
Érkezett két Colourpop palettám törve, mint to be és blue moon.
Ha valakit ilyen állapotban, vagy az én házi újranyomásomat követően szívesen használná, jelezze Valami jelképes összegért adnám át, vagy szívesen cserélem parfümmintára, koreai/gyógyszertári termékmintákra (zsíros/kombinált bőrre való), őrizgetett nem bevált sminktermékre, csokira, kávéra. De más paletta vásárlás mellé ajándékba is odaadom. Viszont a postát/foxpostot már nem vállalnám be rájuk, nehogy még jobban összetörjenek.
@dunaimano, nem is tudom hogy gondolja ezt a colourpop, vagy dobálják a csomagokat a postánál?? Fura, hogy csak egy szín törik össze “gyengén van préselve”?
A CP több réteg bubifóliát használ és emlékeim szerint rá is írják a csomagokra, hogy “törékeny”. Remélhetőleg ez most is így volt.
A tengerentúlról érkeznek, gépeken mennek keresztül a csomagok, és a postások sem gyengéd kézzel bánnak velük.
25e felett és úgy néz ki bármire, júni 11-13. között
A Lethal Cosmeticsnél vasárnapig lefelezték az ingyenes szállítás határát, hozzánk 43 euró, és az angeschka kód is működik pluszban.
“Sajnos” pont az ízlésemnek való szemhéjpúdereket gyártanak.
Nem tudom megèri e free shipping nèlkül ès adòval?
Kiárusítások, akciók nagyon jó áron. Nem ismerem az oldalt de megbízhatónak tűnik.