Nekünk is törölte a járatunkat július végére a Ryanair, minden ok nélkül. Most arra jutottunk, hogy olyan helyre megyünk, ahova kocsival vagy vonattal is el tudunk jutni. Pedig nagyon örültem, hogy életemben először repülhetek.
Na, szép! Komolyan, még csodálkoznak, hogy az idei turisztikai szezon a tavalyinál is sokkalta rosszabb, amikor ilyen alapvető dolgokban sem lehet megbízni, mint, hogy felszáll-e egy repülő júliusban… Felháborító.
A tavalyi egyik törlés után 8 hónappal kaptam egy mailt, hogy kaptam jóváírást ami a mai napig nincs benne a profilomban
menjenek a … a Ryanairnél is!
Maximálisan egyet értek. És semmi okát nem láttuk, hogy egy hónappal előre így döntöttek.
Viszont így megyünk Prágába
Uuu, mi is megyünk Prágába, pont Ryanairrel! (azaz hát Buzz-zal, de az majdnem ugyanaz :D) Mikor mentek?
Július 23-26.
És ti?
Nem jártam még, de sok jót hallottam róla. és ahogy olvastam, látnivaló is akad bőven.
Mi augusztus 25-28. Remélem nem törlik a járatot
Még ma éjfélig 25e Ft felett 20% kedvezmény a Douglasban (online) a SUMMER20 kóddal
Drukkolok, hogy szerencsétek legyen
Bár remélem azért, hogy idén láthatom a tengert. Akár csak egy kicsit is, nekem nagyon hiányzik már.
A Skinsmarton elvileg van ingyenes minimist, 4000 ft feletti G&G rendelés mellett. Viszont nekem nem érvényesíti a kuponkódot? Valaki másnak hasonló problémája…?
Csak kíváncsiságból ránéztem, nem tervezek rendelni. A kosárba kell tenni magát a mini mistet is, és ha beírod a kódot, akkor valóban levonja. Legalább is nekem most azt csinálta.
Köszi, most már nekem is engedi. Lehet túl hamar rendeltem.
Az elképzelhető, igen
Önmagában is meg lehet venni, 1490 Ft.
2021.08.31-ig használható fel, minimum rendelési érték: 27000 Ft.
Jolse free shipping. Mit gondoltok vám tekintetében a rendelésről? Az új logisztikai központ mit takarhat?
Glamour Summer Weekend 2021
Több, mint 200 kupon, 20-50% kedvezménnyel számos márka kínálatából július 8-11-ig