Akciók - tudsz róla?

Nekünk is törölte a járatunkat július végére a Ryanair, minden ok nélkül. Most arra jutottunk, hogy olyan helyre megyünk, ahova kocsival vagy vonattal is el tudunk jutni. Pedig nagyon örültem, hogy életemben először repülhetek.

1 Likes

Na, szép! Komolyan, még csodálkoznak, hogy az idei turisztikai szezon a tavalyinál is sokkalta rosszabb, amikor ilyen alapvető dolgokban sem lehet megbízni, mint, hogy felszáll-e egy repülő júliusban… Felháborító.
A tavalyi egyik törlés után 8 hónappal kaptam egy mailt, hogy kaptam jóváírást :rofl: ami a mai napig nincs benne a profilomban :rofl: menjenek a … a Ryanairnél is!

2 Likes

Maximálisan egyet értek. És semmi okát nem láttuk, hogy egy hónappal előre így döntöttek.
Viszont így megyünk Prágába :blush:

2 Likes

@Brunettee, uu Prága csodálatos város :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Uuu, mi is megyünk Prágába, pont Ryanairrel! (azaz hát Buzz-zal, de az majdnem ugyanaz :D) Mikor mentek? :slight_smile:

2 Likes

Július 23-26.
És ti? :blush:

Nem jártam még, de sok jót hallottam róla. :slight_smile: és ahogy olvastam, látnivaló is akad bőven. :slight_smile:

1 Likes

Mi augusztus 25-28. :slight_smile: Remélem nem törlik a járatot :smiley:

2 Likes

Még ma éjfélig 25e Ft felett 20% kedvezmény a Douglasban (online) a SUMMER20 kóddal

2 Likes

Drukkolok, hogy szerencsétek legyen :blush:
Bár remélem azért, hogy idén láthatom a tengert. Akár csak egy kicsit is, nekem nagyon hiányzik már.

1 Likes

50% a Clinique-nél bizonyos termékekre. :slight_smile:

https://www.clinique.hu/products/28099/summer-sale

A Skinsmarton elvileg van ingyenes minimist, 4000 ft feletti G&G rendelés mellett. Viszont nekem nem érvényesíti a kuponkódot? Valaki másnak hasonló problémája…?

Csak kíváncsiságból ránéztem, nem tervezek rendelni. A kosárba kell tenni magát a mini mistet is, és ha beírod a kódot, akkor valóban levonja. Legalább is nekem most azt csinálta.

1 Likes

Köszi, most már nekem is engedi. Lehet túl hamar rendeltem. :smiley:

1 Likes

Az elképzelhető, igen :smiley:

Önmagában is meg lehet venni, 1490 Ft.

2 Likes
14 Likes

2021.08.31-ig használható fel, minimum rendelési érték: 27000 Ft.
20210702_115643

2 Likes

Jolse free shipping. Mit gondoltok vám tekintetében a rendelésről? Az új logisztikai központ mit takarhat?

1 Likes

GLAMOUR napok - Glamour

Glamour Summer Weekend 2021

Több, mint 200 kupon, 20-50% kedvezménnyel számos márka kínálatából július 8-11-ig