Notino-n ingyen szállítás van.
ugyan nem szépségápolás, de az ecipő-n nagyon jó akció van, megjelölt termékekre, 2db esetén -20%, 3db -30%, 4db -40% kedvezménnyel, csak holnapig
Villám akció Adrienn Fellernél: 20% és ingyenes szállítás éjfélig a webshopban és a MOM Park boltjukban.
Kuponkód: TAVASZ0531
notinos
A nèmet oldalon vannak 40 %- os akciòk is. Nem nèztem hovà szàllìtanak.
https://www.narscosmetics.de/de/fast-vergriffen
Az oldalon a friends kóddal nemcsak 20% jön le az árból, hanem ingyenes a szállítás is.
ja, és 40%-os kedvezmény:
Uuuuu, nagyon köszi, évek óta ki akarom próbálni a Radiant Creamy korrektort, de a minit egyik webshopban sem lehet kapni a hivatalos oldalon kívül, a teljeset meg sose akartam megvenni elsőre. Meg is rendelem így.
Kihagyhatatlan ajánlat.
Egy face paletta nagyon tetszett és pont a 40% akcióban van, free shippel, úgyhogy köszi szépen.
Itt kell vám miatt izgulni? A mini laguna bronzer-szájfény duóra lecsapnék
Szerk: jaj most nézem, hogy eu-s oldal
Köszi, régóta fáj a fogam a Soft Matte alapozóra, most megnézzük milyen
Remélem jó színt választottam…
Köszönöm az infókat, ez egy fárasztó nap volt nagyon, de végül jól alakultak a dolgok. Ez pedig egy tökéletes megkoronázása volt így, nem gondoltam, hogy a közeljövőben kipróbálhatok bármit is a Narstól
Köszönöm szépen, hogy szóltál! Régóta gondolkozok már, hogy kipróbáljam a márkát. Azonban teljes áron nagy luxusnak tartom a láttatlanban rendelést. A minik, amiket tesztelni lehet meg folyamatosan csak az Orgasm vagy Laguna árnyalatokban elérhetőek, amik nekem nem állnak túl jól.
De most találtam egy nagyon jó palettát, remélem be fog válni.
Szívesen.
Sokszor rendeltem már tőlük, szuper oldal, szuper termékek. Nagy Nars rajongó vagyok.
Most épp a fekete climax a kedvenx spirálom. Imádás. Arcra való termékeik, alapozóik, szemfestékek, mind csodás.
Szeretem őket. Szuper cég.
Csak látatlanban, kipróbálás nélkül nem könnyű Nars cuccot venni
Sosem fizettem vámot.
Mit rendeltetek???
Szemfestékeim tőlük:
Elvileg Franciaországból fog jönni a csomag.
Gyönyörűek ezekkel el is lennék egy életre, nem is kéne más
Pedig szerintem nem a szemfestékekben a legerősebbek…
Tényleg? Ránézésre olyan szépnek tűntek, de akkor lehet, hogy szerencsés, hogy nem azzal próbálkoztam első körben
Én egy utazós palettát rendeltem (Wild Thing), egy mini rúzs+szájfény szettet és egy mini korrektort. A kisgyerekkel utazás mellett (a bőrönd 3/4-ét az ő cuccai teszik ki ) mindig jól jön egy kompakt mindenes paletta.