Akciók - tudsz róla?

Én eddig 30 USD környékén voltam a rendelésekkel, egyiket se vonták vámeljárás alá. Kb. 40 USD-ig garázdálkodhatsz szállítási ktg-gel együtt (nem a köztudatban lévő 22-25-ig).

2 Likes

Melyiket rendelted?
Nekem az Afrique még tetszik, de szerintem most ezt az akciót kihagyom.

A Zulu és a Douce került a kosaramba.

4 Likes

Szépek nagyon! :blush::heart_eyes:

Szerkesztés: ha a 20 karakternél rövidebb írás után teszünk olyan emojit, amelyiknek a karaktereivel megvan a 20, akkor azt is elfogadja a rendszer.

3 Likes

Jó választások, gyönyörűek élőben is.

1 Likes

Már várom, hogy ideérjenek :slight_smile:

1 Likes

Majd számolj be, hogy tetszenek.:slight_smile:
Én most kihagytam ezt az akciót, mert betáraztam már a palettáikból és akkorák a panek, hogy sose fognak elfogyni.
(Nem mintha sminket úgy vennék, hogy akkor csontig elkoptatom…)

1 Likes

Na csajok, kibírtam, pedig annyit dicsésitek, hogy nagyon gondolkodtam rajta, legyetek nagyon büszkék rám! :)) Arra gondoltam, hogy nyáron úgyis megyek nyugatra, és lesz egy vásárlós köröm. Ráadásul most lesz Glamour-napok is. :frowning: Szóval költök eleget így is. Nyáron meg majd megveszem, ha úgy alakul, a szállítási költséget is megúszom. Addig meg használgatom a jelen palettáimat, ha már így betáraztam. :slight_smile:

6 Likes

:alarm_clock: Az E.L.F. egész áprilisban 20%-os akcióban kapható a Müllerben (MOM Park).
Sajnálatos, hogy a termékek viszont kétszer annyiba kerülnek, mint külföldön.
Ez az akció némileg enyhíti azért a bosszúságunkat…:face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

A PUPA Card-osoknak ajàndèk körömlakkos mail érkezett.

1 Likes

Jó választás, nekem meg van mindkettő és nagy kedvencek. Mesélj majd meg megérkezett, milyenek:)

1 Likes

Mindenképp írni fogok róluk, csak érjenek ide hozzám :slight_smile:

1 Likes

40% off a Juvia’s place-nél, 40off a kód.

1 Likes

:rabbit: -33%-os kedvezmény minden parfümre Rossmann+ kártyával! ::rabbit2::
Az akció kizárólag Rossmann+ kártya regisztráció után érhető el üzletekben és az Online Drogériában, valamint összevonható az üzletekben érvényesíthető 10%-os végösszegi kedvezménnyel.
Az akció érvényessége: 2019.04.15 - 2019.04.21.
+infó: 17-én szerdán a Rossmann kártya nem +10, hanem +15% kedvezményt nyújt - a parfümökre biztosan! :zap:
Hogy csak a parfümökre vonatkozik-e, azt nem árulta el az eladó.

2 Likes

de kár, hogy pont most nem akarok parfümöt venni…
habár mondjuk megvehetném most az utánpótlást a burberry-mre… hmm

1 Likes

Yves Rocher kuponkódot kaptam rendeléshez:
április 30-ig 12400 Ft feletti vásárlás esetén 4500 Ft kedvezmény + ingyenes kiszállítás
Kód: 03CP2K19

(Nem tudom, hogy többször felhasználható-e, szerintem igen, de ha nem, akkor aki kapja :smiley:)

1 Likes

gm

4 Likes

android

2 Likes

Már mindenki figyeli nekem ezt a palettát.:smiley: Köszi, azóta megrendeltem az eredeti oldalról (mert ennyire ideges lettem, amiért 3x maradtam le róla), remélem, még az életben megérkezik…

4 Likes

Na, akkor jó, örülök, hogy sikerült megrendelni végül is valahonnan :smiley: Majd kérünk szépen gyönyörűszép szemsminket vele :smiley: