Én eddig 30 USD környékén voltam a rendelésekkel, egyiket se vonták vámeljárás alá. Kb. 40 USD-ig garázdálkodhatsz szállítási ktg-gel együtt (nem a köztudatban lévő 22-25-ig).
Melyiket rendelted?
Nekem az Afrique még tetszik, de szerintem most ezt az akciót kihagyom.
A Zulu és a Douce került a kosaramba.
Szépek nagyon!
Szerkesztés: ha a 20 karakternél rövidebb írás után teszünk olyan emojit, amelyiknek a karaktereivel megvan a 20, akkor azt is elfogadja a rendszer.
Jó választások, gyönyörűek élőben is.
Már várom, hogy ideérjenek
Majd számolj be, hogy tetszenek.
Én most kihagytam ezt az akciót, mert betáraztam már a palettáikból és akkorák a panek, hogy sose fognak elfogyni.
(Nem mintha sminket úgy vennék, hogy akkor csontig elkoptatom…)
Na csajok, kibírtam, pedig annyit dicsésitek, hogy nagyon gondolkodtam rajta, legyetek nagyon büszkék rám! :)) Arra gondoltam, hogy nyáron úgyis megyek nyugatra, és lesz egy vásárlós köröm. Ráadásul most lesz Glamour-napok is. Szóval költök eleget így is. Nyáron meg majd megveszem, ha úgy alakul, a szállítási költséget is megúszom. Addig meg használgatom a jelen palettáimat, ha már így betáraztam.
Az E.L.F. egész áprilisban 20%-os akcióban kapható a Müllerben (MOM Park).
Sajnálatos, hogy a termékek viszont kétszer annyiba kerülnek, mint külföldön.
Ez az akció némileg enyhíti azért a bosszúságunkat…
A PUPA Card-osoknak ajàndèk körömlakkos mail érkezett.
Jó választás, nekem meg van mindkettő és nagy kedvencek. Mesélj majd meg megérkezett, milyenek:)
Mindenképp írni fogok róluk, csak érjenek ide hozzám
40% off a Juvia’s place-nél, 40off a kód.
-33%-os kedvezmény minden parfümre Rossmann+ kártyával! :
:
Az akció kizárólag Rossmann+ kártya regisztráció után érhető el üzletekben és az Online Drogériában, valamint összevonható az üzletekben érvényesíthető 10%-os végösszegi kedvezménnyel.
Az akció érvényessége: 2019.04.15 - 2019.04.21.
+infó: 17-én szerdán a Rossmann kártya nem +10, hanem +15% kedvezményt nyújt - a parfümökre biztosan!
Hogy csak a parfümökre vonatkozik-e, azt nem árulta el az eladó.
de kár, hogy pont most nem akarok parfümöt venni…
habár mondjuk megvehetném most az utánpótlást a burberry-mre… hmm
Yves Rocher kuponkódot kaptam rendeléshez:
április 30-ig 12400 Ft feletti vásárlás esetén 4500 Ft kedvezmény + ingyenes kiszállítás
Kód: 03CP2K19
(Nem tudom, hogy többször felhasználható-e, szerintem igen, de ha nem, akkor aki kapja )
Már mindenki figyeli nekem ezt a palettát. Köszi, azóta megrendeltem az eredeti oldalról (mert ennyire ideges lettem, amiért 3x maradtam le róla), remélem, még az életben megérkezik…
Na, akkor jó, örülök, hogy sikerült megrendelni végül is valahonnan Majd kérünk szépen gyönyörűszép szemsminket vele