Akciók - tudsz róla?

Még soha nem rendeltem tőlük, de most kipróbálnám. Mi a must have ? Köszönöm .

Feljebb írtunk egy jó pár dolgot :))

Szerintetek az normális, hogy 20 perce nézegetem az oldalt, és nem bírok dönteni, annyira gyönyörűek a paletták meg a Shock festékek?!? :see_no_evil:
Nem akarom átlépni a 40 dollárt, nagy bajban leszek… :face_with_hand_over_mouth:

Lehet több rendelést is leadni. :smiley: Baromira be tudja szippantani az embert, és szuperek a termékeik sajnos vagy nem sajnos :smiley:

Tessék több részletben rendelni és akkor nem kell aggódni :stuck_out_tongue:

Most néztem egy-két cucc stockon van megint, ami eddig nem volt, hurrá :smiley:

Akkor már nem lehet kapni. :frowning:

Az elsőt elfogadta! :heart:

1 Likes

Nekem 18:58-kor sikerült egy 5 dolláros kuponnal rendelni, mostanra már csak a 10 százalékosakat fogadja el. :frowning:

Köszönöm lányok, az 5 dolláros kódot is elfogadta! Máris várom, hogy megérkezzenek :heart_eyes::heart_eyes:

Nekem még most elfogadta mindkettőt, amit Gloria írt!

Működik, köszi!

1 Likes

Jajj de várom már ki mit rendelt :smile:

2 paletta szettben haza, ide egy szemkörnyékápoló. Az elsőnél elfogadta az - 5$ kódot, a másodiknál a - 10% tetszett a rendszernek. Ide nem mertem egyben, mert kegyetlen módon megvámolnak. Most mindkettő csomag 22 Euro alatt lesz, semmi pánik. Legutóbb egész hamar ideért Yoda. :slight_smile:

3 Likes

Én a That’s taupe palettát, a going coconuts kollekció bronzosítóját és egy serum blusht :blush:

2 Likes

image
image

4 Likes

Hát, csajok, ezer hála és köszönet! :kissing_closed_eyes:
Működött az 5 $-os kód (5sarah) és megrendeltem a hőn áhított Stone Cold Foxot. :heart_eyes:

3 Likes

Én már nem akartam rendelni, de belevittetek a rosszba. :smile:

4 Likes

Engem is :smile:

3 Likes

Plusz még egy Mint To Be egy másik rendelésben. :smiley:

image

3 Likes