Tudtok segíteni abban, hogy hány dollárig terrorizálhatom ma este a pénztárcámat, hogy megússzam a vámot?
Ezekből pár már úton van felém még a múltkori akció keretein belül rendeltem, nagyon kíváncsi vagyok rájuk.
Az a vicces, hogy nincs Colorpop cuccom, mégis van 4 rendelésem az oldalon 2017-ből. Biztosan a páromnál dolgozó sminkes rendelt.
43,2 dollárig terrorizálhatod szegényt.
Köszönöm lesz itt ereszdelahajam azt hiszem még nincs semmim tőlük, de ideje ezen változtatni
Reggel óta ezen agyalok, de sajnos még mindig nem merek rendelni külföldről, pedig ez egy nagyon jó lehetőség
Mivel free shipping lesz szerintem rendelj 30 USD-ig egy csomagban, aztán max rendelsz még egyet külön. Én így fogom csinálni, ne zaklassan a vámosok. Főleg, hogy a 43,2 USD az áprilisi határ és tuti májusban mire ideér már más lesz.
Ugyanezt fogom én is csinálni.
Én a múltkori supershock shadow rendelésem után a Jelly Much Shadow festékekre leszek ráállva Annyi brutál swaitcot és véleményt láttam róluk és ha lehet ilyet mondani még szebbek elvileg, mint az SS formula.
https://colourpop.com/collections/jelly-much-shadow
Én is kipróbálnám, de kissé visszatart, hogy állítólag baromi gyorsan kiszárad
Érdekes, én ilyet nem találtam róla (persze azt mindenhol elmondták, hogy a kupakot mindig tekerjük rá). De ahogy az SS-t, ezeket is ugyanúgy “életre” lehet kelteni elvileg, ha szükséges.
Az enyémek már a kosárban csücsülnek, és annyira tetszenek, hogy már képtelen lennék lemondani róluk, este Youtoube-on ezeket vadásztam
Hát ha megveszed, akkor kérek szépen róla véleményt, mert engem is érdekel egyébként Engem csak ez tart vissza
Mindenképp megveszem pár színben, úgyhogy majd írok róluk.
találtam még pár kódot a Colourpop-hoz
- DUPETHAT (10%)
- 5mariannea (5 dollár)
- TEMPTALIA (10%)
- colourpoppin (5%)
- 5sarah (5 dollár)
Jaj nagyon köszönjük!
Most már csak abban reménykedem, hogy fel is lehet majd használni őket.
Azt a Piggyt nem találom az oldalon.
Köszi Lányok a tippeket, okosságokat! Az első colourpop palettámat remélem beszerzem, bár lehet még jön mellé valami, de a terv a minimum egy paletta.
60 USD felett ingyenes nem ?
Ma este 7-től összeghatártól függetlenül ingyenes lesz egy darabig.
Köszi szépen.