Akciók - tudsz róla?

Tudtok segíteni abban, hogy hány dollárig terrorizálhatom ma este a pénztárcámat, hogy megússzam a vámot?:smile:

Ezekből pár már úton van felém :see_no_evil: még a múltkori akció keretein belül rendeltem, nagyon kíváncsi vagyok rájuk. :slight_smile:

Az a vicces, hogy nincs Colorpop cuccom, mégis van 4 rendelésem az oldalon 2017-ből. Biztosan a páromnál dolgozó sminkes rendelt. :slight_smile:

3 Likes

43,2 dollárig terrorizálhatod szegényt. :laughing:

4 Likes

Köszönöm :blush: lesz itt ereszdelahajam azt hiszem :smile: még nincs semmim tőlük, de ideje ezen változtatni :smiley:

2 Likes

Reggel óta ezen agyalok, de sajnos még mindig nem merek rendelni külföldről, pedig ez egy nagyon jó lehetőség :smiley:

Mivel free shipping lesz szerintem rendelj 30 USD-ig egy csomagban, aztán max rendelsz még egyet külön. :smiley: Én így fogom csinálni, ne zaklassan a vámosok. :smiley: Főleg, hogy a 43,2 USD az áprilisi határ és tuti májusban mire ideér már más lesz.

4 Likes

Ugyanezt fogom én is csinálni. :smiley:

Én a múltkori supershock shadow rendelésem után a Jelly Much Shadow festékekre leszek ráállva :smiley: Annyi brutál swaitcot és véleményt láttam róluk és ha lehet ilyet mondani még szebbek elvileg, mint az SS formula.
https://colourpop.com/collections/jelly-much-shadow

Én is kipróbálnám, de kissé visszatart, hogy állítólag baromi gyorsan kiszárad :frowning:

1 Likes

Érdekes, én ilyet nem találtam róla (persze azt mindenhol elmondták, hogy a kupakot mindig tekerjük rá). :confused: De ahogy az SS-t, ezeket is ugyanúgy “életre” lehet kelteni elvileg, ha szükséges. :slight_smile:
Az enyémek már a kosárban csücsülnek, és annyira tetszenek, hogy már képtelen lennék lemondani róluk, este Youtoube-on ezeket vadásztam :smiley:

1 Likes

Hát ha megveszed, akkor kérek szépen róla véleményt, mert engem is érdekel egyébként :smiley: Engem csak ez tart vissza :smiley:

1 Likes

Mindenképp megveszem pár színben, úgyhogy majd írok róluk. :slight_smile:

1 Likes

találtam még pár kódot a Colourpop-hoz

• DUPETHAT (10%)
  • 5mariannea (5 dollár)
  • TEMPTALIA (10%)
  • colourpoppin (5%)
  • 5sarah (5 dollár)
12 Likes

Jaj nagyon köszönjük!
Most már csak abban reménykedem, hogy fel is lehet majd használni őket. :smiley:

Azt a Piggyt nem találom az oldalon. :roll_eyes:

Köszi Lányok a tippeket, okosságokat! Az első colourpop palettámat remélem beszerzem, bár lehet még jön mellé valami, de a terv a minimum egy paletta. :face_with_hand_over_mouth:

60 USD felett ingyenes nem ?

Ma este 7-től összeghatártól függetlenül ingyenes lesz egy darabig.

Köszi szépen.