Nálam is 2 rendelés lett Kicsit rákattantam erre a termékre videók alapján
1.
2.
Mennyi idő múlva számíthatunk szerintetek a nagy unboxingra?
Hozzám ők érkeznek.
Én is leadtam 2 rendelést. Az elsőhöz hozzáadott a rendszer ajándék sminklemosó kendőket. Más is járt így?
Rúzs szekció. Igaz, az After Shock már megvan, de annyira szeretem és annyira tetszik a színe, hogy sokszor azért nem használom, hogy el ne fogyjon (logikát ne keressetek ). Na de majd most!
A szempillaspirálokhoz most ingyen adták a lemosókat. Teljesen megértelek rúzs ügyben, én a Brink árnyalattal vagyok így. Van itthon egy mini és nem mertem elhasználni (mintha sikerült volna ilyet tenni bármelyik rúzsommal ).
Á, akkor értem. Nem is néztem utána.
Ebben a rúzs dologban az a vicces, hogy először azért vettem meg az After Shockot, mert a Lisa Eldridge Velvet Beauty dupe-ja. Viszont az a furcsa helyzet állt elő, hogy végül az After Shock színben és állagra is jobban tetszik.
Az After Shock nekem is nagy kedvencem
Nagyon gondolkoztam rajta amúgy, hogy még beruházok erre a 4-es csomagra, olyan jó áron van:
Ez tényleg nagyon jó ajánlat, ráadásul mindegyik szín használható.
Egyébként az arcápolójaikkal kapcsolatban van tapasztalat?
Ezen a szérumon gondolkodom:
Egy kis könyv ajánlat a Colourpop mellé.
Én használtam tőlük két face milk-et, az én kombó bőrömet szépen hidratálták, de nagyon illatosak voltak. Engem nem zavart, de másnál ez kiütheti a biztosítékot.
Na még gondolkodom rajta. Hátha addigra vége lesz a free shippingnek.
Engem alapvetően nem zavar az illat, de volt már olyan szemkörnyékápoló, hogy egy idő után annyira meguntam szagolgatni, hogy dekoltázs ápolóként végezte. Mondjuk nem volt hiábavaló így sem az élete.
Mondjuk, ha ennek vörösbor illata van, az nem lehet rossz…
Na igen, a vörösbor illatút elfogadnám én is!
Próbáltam megnézni, mi az óra terméke jelenleg, de nem tölt be.
Köszi!
Olyan fura, ezt a szetteknél nem találom meg…
Egyébként erről jutott eszembe: https://colourpop.com/products/fair-4-n-pretty-fresh-tinted-moisturizer-mini
Volt néhány hete mini akciójuk, akkor találtam meg. A “kis” kiszerelés is elég baráti mennyiség (43 ml).
Hát, végül is jön a mamához…