Akciók - tudsz róla?

Nálam is 2 rendelés lett :smiley: Kicsit rákattantam erre a termékre videók alapján :see_no_evil:
1.
image
2.
image

4 Likes

Mennyi idő múlva számíthatunk szerintetek a nagy unboxingra? :blush:

Hozzám ők érkeznek. :slight_smile:
IMG_20210415_214328

6 Likes

Én is leadtam 2 rendelést. Az elsőhöz hozzáadott a rendszer ajándék sminklemosó kendőket. Más is járt így?

IMG_20210416_073957

Rúzs szekció. Igaz, az After Shock már megvan, de annyira szeretem és annyira tetszik a színe, hogy sokszor azért nem használom, hogy el ne fogyjon (logikát ne keressetek :woman_facepalming:). Na de majd most! :grinning:

IMG_20210416_074021

7 Likes

A szempillaspirálokhoz most ingyen adták a lemosókat. Teljesen megértelek rúzs ügyben, én a Brink árnyalattal vagyok így. Van itthon egy mini és nem mertem elhasználni (mintha sikerült volna ilyet tenni bármelyik rúzsommal :see_no_evil:).

1 Likes

Á, akkor értem. :slightly_smiling_face: Nem is néztem utána. :grinning:

Ebben a rúzs dologban az a vicces, hogy először azért vettem meg az After Shockot, mert a Lisa Eldridge Velvet Beauty dupe-ja. Viszont az a furcsa helyzet állt elő, hogy végül az After Shock színben és állagra is jobban tetszik. :upside_down_face:

Az After Shock nekem is nagy kedvencem :smiley:
Nagyon gondolkoztam rajta amúgy, hogy még beruházok erre a 4-es csomagra, olyan jó áron van:

1 Likes

Ez tényleg nagyon jó ajánlat, ráadásul mindegyik szín használható.

Egyébként az arcápolójaikkal kapcsolatban van tapasztalat?
Ezen a szérumon gondolkodom:

Egy kis könyv ajánlat a Colourpop mellé. :grinning:

Screenshot_2021-04-16-09-52-10-532_com.facebook.katana

Én használtam tőlük két face milk-et, az én kombó bőrömet szépen hidratálták, de nagyon illatosak voltak. Engem nem zavart, de másnál ez kiütheti a biztosítékot. :smiley:

Na még gondolkodom rajta. Hátha addigra vége lesz a free shippingnek. :rofl:

Engem alapvetően nem zavar az illat, de volt már olyan szemkörnyékápoló, hogy egy idő után annyira meguntam szagolgatni, hogy dekoltázs ápolóként végezte. Mondjuk nem volt hiábavaló így sem az élete. :grinning:

Mondjuk, ha ennek vörösbor illata van, az nem lehet rossz… :rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Na igen, a vörösbor illatút elfogadnám én is! :smiley:

12

3 Likes

https://glamourbeauty.hu/glamour-1-szuletesnap/?ct=t(Tavaszköszöntő+shopping+hétvége_COPY_01)&mc_cid=e53b663687&mc_eid=a765388d54

-50 %!!!

3 Likes

Próbáltam megnézni, mi az óra terméke jelenleg, de nem tölt be. :frowning:

Screenshot_2021-04-16-13-08-41-125_com.android.chrome

1 Likes

Köszi! :slight_smile:

1 Likes

Olyan fura, ezt a szetteknél nem találom meg…

Egyébként erről jutott eszembe: https://colourpop.com/products/fair-4-n-pretty-fresh-tinted-moisturizer-mini

Volt néhány hete mini akciójuk, akkor találtam meg. A “kis” kiszerelés is elég baráti mennyiség (43 ml).

3 Likes

Hát, végül is jön a mamához… :rofl: :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes