Holnap este? Na végre!
Véletlen belebotlottam egy 10% kódba, lehet hogy működik majd: DUPETHAT
Ó Istenem, hogy lehet így tartani a low buy-t? Szerintem ezt nem leszek képes kihagyni…
Plusz júliustól már nem is lesz áfamentes határ ugye, addig meg már nem valószínű, hogy lesz ilyen akció.
Helloooo, úúúj szemhéjceruzááák, gyertek a mamihoz…
Miket terveztek venni? Talán én vagyok itt az egyetlen, de nincs semmilyen termékem a márkától…még…
Egyrészt, paletták! A Super Shock Shadow mono szemhéjpúdereik is csodásak, nekem rengeteg van belőlük, meg egyébként a sima mágnesesekből is, ami Pressed Shadow néven fut.
A szemöldökcuccaik is jól, a színezett hidratálót is szeretem (nagyon minimális fedése van), ajakra való termékek közül pedig a jelenleg kaphatók közül az Ultra Blotted Lip a kedvencem, de ha nem szereted a matt rúzsokat, akkor ne rendelj olyat.
Sajnos most is kicsit limitált a készletük, de a szemhéjpúder paletták és a Supershock Shadowk mindig jó választások (ár-érték arányban). Ami még szerintem nagyon jó, az a színezett hidratálójuk. Elég széles a színválaszték, jó áron.
Magyar idő szerint ez mennyi is?
Elméletileg 19 óra, de mivel ezzel én is mindig küzdök, lehet, hogy 18…
Igen, én is úgy tudom, hogy +9 óra a különbség, szóval a 19 órát lőttem be magamnak.
Ahh, hát én mindent imádok tőlük kb. A paletták, a pirosítók, a szemöldökcuccok, imádom őket. Most amit veszek az a Sol Body krémbronzer, egy cheek tint pirosító és 2 db gel liner.
Nem vagy egyedül, csatlakozom.
Amúgy hivatalosan tényleg 19 óra, de van hogy már kicsit előbb beizzítják és sokszor még akkor el is felejtik a kódokat kikapcsolni, úgyhogy lehet nyerészkedni
Én egyébként Lippie Stixeket fogok rendelni, új szemhéjceruzákat, meg testvérmárka ajakmaszkját.
Még jó, hogy a legutóbbi akcióban rendelgettem, de ezt mégse lehet kihagyni. A lippie stixeket nagyon szeretem, a Lux folyékony rúzsoknak is jó a formulája, a szemceruzák közül nem mindegyikkel vagyok elégedett, de ezek között is szétnézek.
A barátnőm diszkréten küldött nekem egy fotót a Supershock színeiről.
Öööööööö, tudta, hogy végem lesz, mint a botnak.
A szemceruzák (is) nagyon szépnek tűnnek!
Sajna azoknak elég lutri a minősége…Nekem ezek vannak, a színek fentről lefelé: Charmer, Piggy Bank, Call Me, Fast Lane, DTLA. A középső barna elég száraz már, pedig nem is azt vettem legelőször.
Valami lilára vadászok.