Ausztria:
Glambot szulinapi akcio!
Plusz minden rendeles melle jar egy 50$ erteku kis csomag.
https://www.glambot.com/
(“Free goodie bag at checkout!!” - ezt igerik, de kicsit felek, hogy meginn elmarad vagy elnezem ezt a reszt. Egy ilyen csomagocskanal mar szomoru lennek, ha nem kuldenek el a rendelessel.
@Kokapu, ha veletlenul rendelsz, megtenned, hogy beszamolsz a reszletekrol? )
Valakinek az új Clinique alapozóra fájt a foga.
Jah arra pont nem vonatkozik.
BeautyBay-en most nagyon jó akciók vannak, 80%-ig. Vettem is egy pár dolgot
Én nem tudom megnyitni sem az oldalt…
A BeautyBay gondolom nem vállalja át a vámot. Nem találtam erről semmilyen infót. Van egy petis szett jó áron, ha valakinek nem gond a vám csapjon le rá.
Átvállalják
Sokat kell frissítgetni és néha bejön. Gondolom túl sokan vannak…
Köszönöm az infót, nehéz volt, de elengedem a lehetőséget, jön a Cult beaty box+a fényvédő Amazonról, ez már sok is márciusra.
Én sem rendeltem semmit, bár egyedül csak az Ace Beauté Oceanic paletta fogott meg.
De aztán átgondoltam, hogy a két Bperfect és a Jeffree Blue Blood paletta mellett semmi szükségem rá, pláne amennyi kékes-zöldes szemsminket készítek.
Én nem sok mindent találtam. Persze, ha valaki szeretne olcsóért egy telefon alakú arctisztító kefét, az pont van:
https://www.beautybay.com/p/revolution-skincare/facial-cleansing-brush-phone/
Ez nagyon cuki ha nem lenne már egy olyan arckefém ami pont ugyanezt tudja (csak szimpla dizájnnal), akkor lehet beruháznék rá
Én pont az Oceanic palettát rendeltem, mert nagyon szerettem volna már rég.
Meg még egy pár Revolution cuccot persze
Az Oceanic ennyiért ajándék! Zseniális az a paletta.
Igen, az most nagyon jó árban van.
Nekem még az is dilemma, hogy a másik két Ace Beauté palettám nem a kedvencem. Nem rossz, sőt nagyon pigmentált, de egy kicsit időigényes vele bánni, mert könnyű túllőni velük a célon.
De mindegy, semmi más nem kéne, úgy meg mellé megy még a szállítási költség is…
Igen, a szállítás miatt kicsit én is szívtam a fogam, főleg, hogy tudjuk a BB milyen “jól” csomagolja a palettákat… Szóval kissé félek, hogy milyen állapotban ér ide, de ezt most nem tudtam kihagyni.
“Március 19 – 21. között akár több mint 50% kedvezménnyel vásárolhatsz számos márka kínálatából, online!”
Nyitóoldal - Itt a JOY Beauty & Fit Napok! - március 19 - 21. (joynapok.hu)
25000 Ft felett -25%
Marionnaud | Parfümök, Smink és Szépségápolás | Parfümök, Smink és Szépségápolás