Akciók - tudsz róla?

Ausztria:
IMG_20210310_123803

IMG_20210310_124131

Glambot szulinapi akcio!
Plusz minden rendeles melle jar egy 50$ erteku kis csomag.
https://www.glambot.com/

(“Free goodie bag at checkout!!” - ezt igerik, de kicsit felek, hogy meginn elmarad vagy elnezem ezt a reszt. Egy ilyen csomagocskanal mar szomoru lennek, ha nem kuldenek el a rendelessel.
@Kokapu, ha veletlenul rendelsz, megtenned, hogy beszamolsz a reszletekrol? :slight_smile: )

1 Likes

Screenshot_20210311_125822_com.google.android.gm
Valakinek az új Clinique alapozóra fájt a foga. :blush:
Jah arra pont nem vonatkozik. :woozy_face:

2 Likes

BeautyBay-en most nagyon jó akciók vannak, 80%-ig. Vettem is egy pár dolgot :smiley:

1 Likes

Én nem tudom megnyitni sem az oldalt…

A BeautyBay gondolom nem vállalja át a vámot. Nem találtam erről semmilyen infót. Van egy petis szett jó áron, ha valakinek nem gond a vám csapjon le rá.

Átvállalják :slight_smile:

2 Likes

Sokat kell frissítgetni és néha bejön. Gondolom túl sokan vannak… :confused:

1 Likes

Screenshot_2021-03-12-11-40-53-467_com.android.chrome

1 Likes

Köszönöm az infót, nehéz volt, de elengedem a lehetőséget, jön a Cult beaty box+a fényvédő Amazonról, ez már sok is márciusra. :see_no_evil:

Én sem rendeltem semmit, bár egyedül csak az Ace Beauté Oceanic paletta fogott meg.
De aztán átgondoltam, hogy a két Bperfect és a Jeffree Blue Blood paletta mellett semmi szükségem rá, pláne amennyi kékes-zöldes szemsminket készítek. :slight_smile:

2 Likes

Én nem sok mindent találtam. Persze, ha valaki szeretne olcsóért egy telefon alakú arctisztító kefét, az pont van:
https://www.beautybay.com/p/revolution-skincare/facial-cleansing-brush-phone/

6 Likes

:grinning::grinning::grinning::rofl::rofl:

1 Likes

Ez nagyon cuki :smiley: ha nem lenne már egy olyan arckefém ami pont ugyanezt tudja (csak szimpla dizájnnal), akkor lehet beruháznék rá :smiley:

1 Likes

Én pont az Oceanic palettát rendeltem, mert nagyon szerettem volna már rég. :slight_smile:
Meg még egy pár Revolution cuccot persze :smiley:

1 Likes

Az Oceanic ennyiért ajándék! Zseniális az a paletta. :heart_eyes:

2 Likes

Igen, az most nagyon jó árban van.
Nekem még az is dilemma, hogy a másik két Ace Beauté palettám nem a kedvencem. Nem rossz, sőt nagyon pigmentált, de egy kicsit időigényes vele bánni, mert könnyű túllőni velük a célon.
De mindegy, semmi más nem kéne, úgy meg mellé megy még a szállítási költség is…

2 Likes

Igen, a szállítás miatt kicsit én is szívtam a fogam, főleg, hogy tudjuk a BB milyen “jól” csomagolja a palettákat… Szóval kissé félek, hogy milyen állapotban ér ide, de ezt most nem tudtam kihagyni.

1 Likes

“Március 19 – 21. között akár több mint 50% kedvezménnyel vásárolhatsz számos márka kínálatából, online!”

Nyitóoldal - Itt a JOY Beauty & Fit Napok! - március 19 - 21. (joynapok.hu)

25000 Ft felett -25%

Marionnaud | Parfümök, Smink és Szépségápolás | Parfümök, Smink és Szépségápolás

3 Likes