Akciók - tudsz róla?

Nem rossz, de kár, hogy nem 30% :roll_eyes:
Bááár… most jutott eszembe, hogy van 1.500 ft hűségcsekkem.:thinking:

Ez a paletta tényleg nagyon szuper színeket tartalmaz :):
https://kremmania.hu/elado/szakacsd-6-000-the-magic-mini-by-juvia-s

Screenshot_20210314_095721_com.facebook.katana

2 Likes

Marionnaud Night shopping-20% mindenre!

Ma hat órától lesz elérhető a Limoncello kollekció és tavaszi akció keretein belül 25% kedvezmény lesz erre a kollekcióra és ha jól vettem ki, a többi Colourpop termékre is.

2 Likes

Köszi! Ez nekünk 6 óra?

Igen-igen, kinti idő szerint reggel 10, ami nekünk este 6 óra.

Ha valaki épp ezekre vágyna:
:heart_eyes:
https://www.patmcgrath.com/collections/xclusiv-offers?utm_source=Iterable&utm_medium=email&utm_campaign=campaign_flash_sale_03182021&bxid=3066974076997

1 Likes

Ez a duò egyàltalàn nem èri meg. Semmi nem látszik a highlighterből, ès talàn 2x 3 gramm az egèsz?Vagyis 3gr highlighter 50 euròèrt? Èn fekete kiszerelésben vettem harmadàron de egyből tovàbb is adtam. Amennyire szeretem a pat rùzsokat ez pont annyira nem győzött meg. Persze ez csak a sajàt vèlemènyem.

Ha valaki szeretne Niod SOD2-t a Skinsmart-on most van, de gondolom nem sokáig. :slight_smile:

17 dollár felett ingyenes szállítás Glamboton! :slight_smile:

Valahogy most nagyon béna választék van, paletták sincsenek :frowning: Ki van fosztva :sob:

Szerintem eleg sokan lecsaphattak a szulinapi ajanlatukra. :smiley: Raadasul az elmult kb. 2 napban rengeteg termek 2-3-4 dollarba kerult. Abszolut megertem, hogy ki van fosztva. Az olcsosagok nagyon csabitoak tudnak lenni… :stuck_out_tongue:

1 Likes

25% kedvezmény vanmindenre a Colourpopnál. Én már rendeltem. :see_no_evil:

1 Likes

Na mesélj, miket?

A Limoncellót és a The Childot, utóbbit annyit dicsértétek, hogy úgy döntöttem, kell. :slight_smile:

6 Likes

Én is elgyengültem a Colourpop akciótól, pedig a múlt héten is rendeltem… :see_no_evil:

3 Likes

Screenshot_2021-03-19-09-37-14-324_com.google.android.gm

Clinique akció: 2 db termék 20 %, 3 db termék 30 %, 4 db termék 40 % kedvezmény. 18.000 Ft meglepi ajándék.

3 Likes

Kell kód hozzá? A .hu oldalon nem látom az akciót. Köszi :kissing_heart:

1 Likes