A CT-re valami csoda folytan a 15%-os kuponok mindig ervenyesek;-) (legalabbis a you15 koddal)
de csak egyszer engedte használni, legalábbi nekem
Minden uj emailcimhez jar😎
Tudom, ezért kénytelen voltam regelni egy újat. Mindegy, Zalla kódja működik.
Én már rendeltem innen egyszer egy alapozót és nem volt semmi gond.
Ahogy látom, ebből a fényvédőből viszont csak sötét árnyalatok vannak készleten.
Mind3 árnyalat kapható volt amikor linkeltem, ezért írtam, hogy “megint van raktáron”. Azóta már nem mind, töröltem a bejegyzést, de még látszik. Amazonon viszont kb. 12 Euróval olcsóbb.
Ah, értelek, bocsánat, nagyon szeretem ezt a fényvédőt, egyből néztem, milyen színekben van fent.
Ide DPD hozta volna, azt kihagytam inkább. Otthon a GLS viszi.
Amazonról nem tudok rendelni, keresnem kell valakit hitelkártyával. Még nem sürgős, csak nyárra gondoltam.
A piactéren van fent még eladó, pár napja láttam.
A Colourpop oldalán a lippie stixekre és a lippie pencilekre 1+1 akció van. És a szívecskés pirosítók is újra raktáron vannak. (nincs összefüggés a két dolog között, csak egy emailben érkezett a két infó )
Douglasban sok parfüm le van árazva -30%.
Én nem Magyarországon élek, a piactéren kicsit túlárazottakat láttam korábban.
Amazonon 17 Euro, itt 10 ezer felett adják el.
Szerintem jó kis paletta a Darling, szeretem. Még mindig nevetek a Peggy Bundy hasonlatodon😅
Nocsak. Mi lehet a csavar ebben?
Talán ha a webshop nem 2 ezerért szállítana akkor többen rendelnének onnan. Most ez a két hét zárás ami lehet,hogy több is lesz azért elég nagy kiesés a Mac-nek is.
Lehet,hogy ezt próbálják meglovagolni.
Szerintem ebben nincs csavar, a vacinutcaiak ugy dontottek par embert foglalkoztatnak es onallo jogkorben megleptek, ha a mac mar nem lepi meg, hanem csak emel es emel a szallitasi dijon😂
Én egyébként úgy hallottam, hogy a MAC webshopnak nincs köze az itthoni MAC-hez, ruhamárkáknál a H&M-nél van így például. Ezért nem lehet az üzletben átvenni a rendeléseket, mert más a cég, aki a webshopot üzemelteti.
Ez több márkánál is így van, pl. az EL-nél is teljesen független a webshop és az üzletlánc.
Arra gondoltam, hogy telefonon majd vmire ra akarnak beszélni, hogy x termeket vedd meg vagy hogy pl a vaci utcai üzletben drágább a termek. Lehet hülyeség, amit írok. Amúgy értem őket. A bezaras előtt is kongtak az üressegtől a MAC uzletek.