Akciók - tudsz róla?

Ez nagyon jó ár:

még a fénykép is gyönyörű…

Már vége az akciónak, levették és a MAC is törölte. Ez rövid volt.

Douglas nőnapi kuponjai megérkeztek.

Kapható:

https://www.cultbeauty.co.uk/cult-beauty-the-female-founders-edit.html?utm_source=Salesforce&utm_medium=Email&utm_campaign=210308_femalefoundersbox_email_wk11_v1&SubKey=2431431

Én megrendeltem… :see_no_evil:

6 Likes

Én is kaptam értesítést, még ellenállok, nagyon megéri ha valakit érdekek a paletta mindenképpen.

Én részben a paletta miatt rendeltem meg. Eddig nem próbáltam semmit tőle, mert van bennem egy ellenállás a CT termékek iránt. Most lehetőséget kap meggyőzni…

2 Likes

Anheszenamon jókat írt róla, biztos nem rossz minőség. A 4-es palettákról azt írta egy sminkes, hogy közepes minőség, de olyanom sincs.

1 Likes

A 4-es paletta valóban hullámzó minőség, akár egy palettán belül is.
Anheszenamon nagyon szereti ezt a Darling palettát.
Az ajánlat pazar egyébként.

1 Likes

Én is meg akarom, de még keresek hozzá kedvezmény kódot, hátha…
A telhetetlen mindenségem :rofl:

1 Likes

Majd számolj be, én ellenállok és baromi büszke vagyok magamra.:smiley:

Pixi nőnap:

Screenshot_20210308-143731

Screenshot_20210308-143721

Ha találsz kódot, megosztanád kérlek? :blush::blush:

1 Likes

Igen, találtam egyet ugyan, de valószínűleg nem érvényes rá. De ha mást rendelnél lehet, hogy jó : CBSTYLE

2 Likes

Köszönöm szépen! Valóban nem fogadja el erre a box-ra, más termékre már igen. Meggondolandó. :slightly_smiling_face:

Köszi, működik.:kissing_heart:

Köszi szépen, a gyógyszertárban a Kids-es naptejet ráadásul egészségpénztári kártyára tudtam megvásárolni.

1 Likes

Szerintem nincs kód hozzá, gondolják ha már ingyen elpostázzák, akkor már maga a doboz nem lesz olcsóbb senkinek.
Beadtam a derekam, az a paletta érdekel, a BHA-s termék pedig megvan itthon, használom is. Remélem tényleg előre kifizetik a vámot, mert ez jóval 22 Euro felett van. Nem rendeltem idén semmit onnan a Brexit miatt.
Kinéztem egy By Terry palettát, de azt megvehetem máskor is, mondjuk májusban születésnapomra. Most egy darabig van itthon minden, úton is csak ez lesz és néhány ruha ezúttal üzletben átvételre, mert a DPD viszi.

3 Likes

Nincs vam;-)

2 Likes

Azt hiszem eleve a CT termékekre nem szoktak érvényesek lenni a kódok. De nem baj, így is jó áron van. Én is megrendeltem végül.

2 Likes