Akciók - tudsz róla?

Kösziiiiiii, hogy szóltál!

1 Likes

Szívesen! :slight_smile: amúgy most nézem, hogy ez egy egyre jobb ajánlat! A Douglasban is ma töltötték fel, 41.800 Ft a 100 ml-es, így majdnem 30%-os kedvezmény érhető el a Notinoban és még ajándékokat is adnak!

1 Likes

Happy Women’s Week - PUPA Milano
"EGY EGÉSZ HÉTEN TARTÓ KEDVEZMÉNYEK!

Ünnepeljük együtt a Nőnapot! Használd ki most a TELJES online katalógusunkra * és a PUPA Márkaüzletekben érvényes 30%-os kedvezményeket.

*Az akció 2021. március 1. és 8. között."

2 Likes

Cultbeauty-n szokott lenni nőnapi akció? Köszi.

IMG_20210306_184443

3 Likes

Cetaphil termékekre 80% kedvezmény van (kb. Cerave) + Daylong fényvédő spf 50 is.
Na, ez már akció!

9 Likes

Köszi az infót, rendeltem is pár cuccot. :blush: A lejárati időket azért figyelni kellett, de nagyon megérte.

1 Likes

Igen, gondoltam, hogy készletkisöprés, de ennyiért kipróbálni jó lehetőség.:blush:

1 Likes

Köszönöm, rendeltem is 2 tusfürdőt személyes átvétellel.:kissing_heart:

1 Likes

Nagyon koszonjuk az ertekes infot! En is rendeltem 2 kencet. :slight_smile:

1 Likes

OMG, ne🤩

A lejarati idot hol lehet megnezni?

Szállítás van Mo-ra?

Fogalmam sincs, én mindig ide rendeltem.
Azért mutatom itt az akciót, mert vannak itt még bevándorlók minimum ketten.
Ha ráér hazavihetem (szerintem nyáron, ha ez a határlezárás marad, akkor úgyis lehet majd utazni, hogy lendüljön a turizmus).

A Douglas osztrák oldalán pedig - 20% van majdnem mindenre.

2 Likes

Csak rákattintasz a termékre, és kiírja:
https://benu.hu/shop/cetaphil-arclemoso-zsiros-komb-bor-236ml

Nagyon koszi, ezen az en szemem siman atsiklott :joy: most mar latom! De nem.mindegyik cetaphil termeknel jott elo. Azert rendeletem par arclemosot, meg ha fel ev mulva le is jarnak, nagyon megeri :wink:

Én úgy értelmeztem, hogy csak akkor jelölik (talán kötelező is), ha a szokásosnál rövidebb a lejárati idő.

1 Likes

Nincs sajnos, online rendelést csak Ausztriàba szàllìtanak ki.

1 Likes

Hello! Német-oszrák témáról jutott eszembe:

https://www.cosmeticexpress.com/dufte

Ők szállítanak Magyarországra is, értékhatár függvényében 8/6/0 euróért. Párszor rendeltem már tőlük, átlagosan 4 munkanapon belül meg szokott érkezni a csomag. Ma még van egy 25%-os akció az egész kínálatra 25WOMAN kóddal. Egy Very Good Girl meg az új Gaultier La Belle Le Parfum érdekelne, adnak mind a kettőhöz egy-egy kis minit is ajándékba.

3 Likes