Kösziiiiiii, hogy szóltál!
Szívesen! amúgy most nézem, hogy ez egy egyre jobb ajánlat! A Douglasban is ma töltötték fel, 41.800 Ft a 100 ml-es, így majdnem 30%-os kedvezmény érhető el a Notinoban és még ajándékokat is adnak!
Happy Women’s Week - PUPA Milano
"EGY EGÉSZ HÉTEN TARTÓ KEDVEZMÉNYEK!
Ünnepeljük együtt a Nőnapot! Használd ki most a TELJES online katalógusunkra * és a PUPA Márkaüzletekben érvényes 30%-os kedvezményeket.
*Az akció 2021. március 1. és 8. között."
Cultbeauty-n szokott lenni nőnapi akció? Köszi.
Cetaphil termékekre 80% kedvezmény van (kb. Cerave) + Daylong fényvédő spf 50 is.
Na, ez már akció!
Köszi az infót, rendeltem is pár cuccot. A lejárati időket azért figyelni kellett, de nagyon megérte.
Igen, gondoltam, hogy készletkisöprés, de ennyiért kipróbálni jó lehetőség.
Köszönöm, rendeltem is 2 tusfürdőt személyes átvétellel.
Nagyon koszonjuk az ertekes infot! En is rendeltem 2 kencet.
OMG, ne🤩
A lejarati idot hol lehet megnezni?
Szállítás van Mo-ra?
Fogalmam sincs, én mindig ide rendeltem.
Azért mutatom itt az akciót, mert vannak itt még bevándorlók minimum ketten.
Ha ráér hazavihetem (szerintem nyáron, ha ez a határlezárás marad, akkor úgyis lehet majd utazni, hogy lendüljön a turizmus).
A Douglas osztrák oldalán pedig - 20% van majdnem mindenre.
Csak rákattintasz a termékre, és kiírja:
https://benu.hu/shop/cetaphil-arclemoso-zsiros-komb-bor-236ml
Nagyon koszi, ezen az en szemem siman atsiklott most mar latom! De nem.mindegyik cetaphil termeknel jott elo. Azert rendeletem par arclemosot, meg ha fel ev mulva le is jarnak, nagyon megeri
Én úgy értelmeztem, hogy csak akkor jelölik (talán kötelező is), ha a szokásosnál rövidebb a lejárati idő.
Nincs sajnos, online rendelést csak Ausztriàba szàllìtanak ki.
Hello! Német-oszrák témáról jutott eszembe:
https://www.cosmeticexpress.com/dufte
Ők szállítanak Magyarországra is, értékhatár függvényében 8/6/0 euróért. Párszor rendeltem már tőlük, átlagosan 4 munkanapon belül meg szokott érkezni a csomag. Ma még van egy 25%-os akció az egész kínálatra 25WOMAN kóddal. Egy Very Good Girl meg az új Gaultier La Belle Le Parfum érdekelne, adnak mind a kettőhöz egy-egy kis minit is ajándékba.