Lehet másnak nem újdonság, de az essence cuccok kiárusítása megkezdődött (sárga címke). Rossmannban adott árra vannak leárazva, Müllerben 50%-kal.
Jaj kiárusít ,kivonul vagy csak úgy?
Csak szortiment frissítés tudomásom szerint
Megnyugtató.
Bízom benne, hogy a jó dolgokat nem tüntetik el, de azért kíváncsian várom már az újdonságokat
Ah, kösziiii
Tegnap táraztam be pár Sky High spirált, de ez nagyon jó ajánlat.
Kösziiiii
Douglasban -20% az Elizabeth Arden termékekre.
Megy a This is me rúzs is.
Pedig azért is kár.
Csak ma éjfélig érvényes a kód!
Cultbeauty-n 30% kedvezmény 3 nagy Huda palettára (Mercury Retrograde, Desert Dusk, Rose Gold Remastered)
Hú, de jó, hogy tegnap este vacakolt a net és nem tudtam rendelni. Köszi!
Akkor megnyugtatlak, hogy a mai (02.23.) napra vonatkozik a kód.
.
.
.
.
Ja, most esett le, hogy tegnap akartál rendelni, de nem tudtál, így ma olcsóbban tudsz.
Szerintem még aludnom kéne, kevés volt az a 4 órácska az éjjel…
De jo, hogy szoltal Kosziiiii
Estee Lauder Free Gifts, Special Offers and Promotions | EsteeLauder.com
"Két ikonikus termék 25% kedvezménnyel
Vásárolj együttesen Advanced Night Repair 30 ml szérumot és Double Wear Stay-in-Place alapozót 25% kedvezménnyel!*
*Ajánlatunk 2021.02.28-ig, illetve a készlet erejéig online és üzleteinkben egy Advanced Night Repair 30 ml szérum és egy teljes kiszerelésű Double Wear Stay-in-Place alapozó együttes vásárlása esetén érvényes."
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez így szokás e / azt sem tudom, hogy hányszor lehet őket felhasználni/ de szívesen elküldöm ezeket a kódokat / yves rocher/:
Nem használtam őket☝️
Marionnaud | Parfümök, Smink és Szépségápolás | Parfümök, Smink és Szépségápolás
FULL MOON 25%
25% kedvezmény a végösszegből, legalább két teljes árú termék vásárlása esetén. Érvényességi időszak: 2021.02.26-28. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes webshopunkban és üzleteinkben
Pingvines kupon
Türelmetleneknek: mától elérhető az új LVEB a Notinóban, a Soleil Cristal. Mehet rá 10%-os kedvezménykód és jön hozzá ajándék mini + egy neszeszer.