Akciók - tudsz róla?

Lehet másnak nem újdonság, de az essence cuccok kiárusítása megkezdődött (sárga címke). Rossmannban adott árra vannak leárazva, Müllerben 50%-kal.

5 Likes

Jaj kiárusít ,kivonul vagy csak úgy?

1 Likes

Csak szortiment frissítés tudomásom szerint

2 Likes

Megnyugtató.

1 Likes

Bízom benne, hogy a jó dolgokat nem tüntetik el, de azért kíváncsian várom már az újdonságokat :smile:

2 Likes

Ah, kösziiii :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:
Tegnap táraztam be pár Sky High spirált, de ez nagyon jó ajánlat.

Kösziiiii

1 Likes

Ezek a termékek mennek ki: https://www.essence.eu/de-de/last-chance/

2 Likes

Douglasban -20% az Elizabeth Arden termékekre.

1 Likes

Megy a This is me rúzs is.:frowning:

Pedig azért is kár. :frowning:

1 Likes

Csak ma éjfélig érvényes a kód!

Screenshot_2021-02-23-07-04-35-546_com.google.android.gm

6 Likes

Cultbeauty-n 30% kedvezmény 3 nagy Huda palettára (Mercury Retrograde, Desert Dusk, Rose Gold Remastered)

1 Likes

Hú, de jó, hogy tegnap este vacakolt a net és nem tudtam rendelni. Köszi!

Akkor megnyugtatlak, hogy a mai (02.23.) napra vonatkozik a kód. :rofl: :rofl: :rofl:
.
.
.
.
Ja, most esett le, hogy tegnap akartál rendelni, de nem tudtál, így ma olcsóbban tudsz.
Szerintem még aludnom kéne, kevés volt az a 4 órácska az éjjel… :rofl: :rofl: :rofl:

1 Likes

De jo, hogy szoltal :star_struck: Kosziiiii

Estee Lauder Free Gifts, Special Offers and Promotions | EsteeLauder.com
"Két ikonikus termék 25% kedvezménnyel

Vásárolj együttesen Advanced Night Repair 30 ml szérumot és Double Wear Stay-in-Place alapozót 25% kedvezménnyel!*

*Ajánlatunk 2021.02.28-ig, illetve a készlet erejéig online és üzleteinkben egy Advanced Night Repair 30 ml szérum és egy teljes kiszerelésű Double Wear Stay-in-Place alapozó együttes vásárlása esetén érvényes."

5 Likes

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ez így szokás e / azt sem tudom, hogy hányszor lehet őket felhasználni/ de szívesen elküldöm ezeket a kódokat / yves rocher/::blush:

Nem használtam őket☝️

20210226_101346

2 Likes

Marionnaud | Parfümök, Smink és Szépségápolás | Parfümök, Smink és Szépségápolás

FULL MOON 25%

25% kedvezmény a végösszegből, legalább két teljes árú termék vásárlása esetén. Érvényességi időszak: 2021.02.26-28. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes webshopunkban és üzleteinkben

3 Likes

Pingvines kupon
20210228_171439

1 Likes

Türelmetleneknek: mától elérhető az új LVEB a Notinóban, a Soleil Cristal. Mehet rá 10%-os kedvezménykód és jön hozzá ajándék mini + egy neszeszer.

2 Likes