Feelunique ma 20% van az Hourglass-ra.
A Feelunique-nál mióta van szállítási díj, 40 felett eddig nem volt. Januártól erre is kell vámeljárási díjat és áfát fizetni?
Nekem nem kellett. Pénteken volt egy 60 fontos rendelésem. Simán kihozta a futár.
60 euró felett ingyenes újabban.
Értem, köszi.
Douglas, Shopping Night, ma este.
Most nem vették ki a Diort.
Jaaaaj végem
Diortol mit néztél ki?
Semmit, de pár hete is volt shopping night és sérelmeztük páran, hogy akkor kivették.
Egy alapozót tervezek majd kipróbálni.
Most nem vásárolok, ilyen is rég volt de semmi nem éri el az ingerküszöbömet vagy nagyon ráérek megvenni.
Én is önmegtartóztatok.
Kivételesen én sem vásárolok semmit most. Sőt tervek szerint február további heteiben sem.
Sziasztok!
Sajnálom, hogy lemaradtam a douglas shopping night ról…
Most regisztráltam , de úgy látom , hogy náluk nincsen kedvezmény az új regisztrálóknak…
Esetleg van tippetek, hogyan lehetne kupont stb. szerezni?
Most a Notinon sincs semmi / shiseido érdekelt volna/
Előre is köszi az infókat!
Majdnem minden hónapban van shopping night. Valaki mindig felteszi ide.
Facen kövesd be a Douglas-t, ott is hírdetik.
Figyelni fogom!
Köszönöm az infót!
Na, én meg ahogy rá voltam indulva a Douglas Night Shoppingra, úgy hagytam is a fenébe Aztán majdnem rendeltem E.Lauder szemkrémet (25% kedv van minden EL és Clinique cuccra), de az is van itthon tarcsiban.
Aztán ma mégis rendeltem egy Glamglow szemkrém szettet (mert szemkörnyékápolóból sosincs itthon elég ) és egy Mac Studio Fix púderalapozót, mert bezsongtam. Ezt a “bugit” most nem sikerült feloldani mással, csak csökkenteni tudtam az eredetileg 50ezres vágyaimat
Én is ,de nem vettem semmit. Armani alapozó érdekelt volna igazán ,aztán azt mondtam magamnak,hogy ne. Mostanában sokszor megszólal a lelkiismeretem.
Ügyesen visszafogtad magad
Muszáj,mert amikor látom hogy mennyi dolog van itthon amit megvettem ,de nem is használtam még akkor a józan ész megálljt parancsol.
A lovebrands oldalán essence készletkisöprés van, és még van a You Better Work spirálból, ami sokunk kedvence