Akciók - tudsz róla?

Feelunique ma 20% van az Hourglass-ra.

7 Likes

A Feelunique-nál mióta van szállítási díj, 40 felett eddig nem volt. Januártól erre is kell vámeljárási díjat és áfát fizetni?

Nekem nem kellett. Pénteken volt egy 60 fontos rendelésem. Simán kihozta a futár.

60 euró felett ingyenes újabban.

Értem, köszi.

Douglas, Shopping Night, ma este.
Most nem vették ki a Diort.

9 Likes

Jaaaaj :sweat_smile: végem :sweat_smile:

1 Likes

Diortol mit néztél ki? :slightly_smiling_face:

Semmit, de pár hete is volt shopping night és sérelmeztük páran, hogy akkor kivették.
Egy alapozót tervezek majd kipróbálni.
Most nem vásárolok, ilyen is rég volt :slight_smile: de semmi nem éri el az ingerküszöbömet vagy nagyon ráérek megvenni.

2 Likes

Én is önmegtartóztatok. :smile:

1 Likes

Kivételesen én sem vásárolok semmit most. :smiley: Sőt tervek szerint február további heteiben sem.

2 Likes

Sziasztok!

Sajnálom, hogy lemaradtam a douglas shopping night ról…
Most regisztráltam , de úgy látom , hogy náluk nincsen kedvezmény az új regisztrálóknak…
Esetleg van tippetek, hogyan lehetne kupont stb. szerezni?
Most a Notinon sincs semmi / shiseido érdekelt volna/:woman_shrugging:

Előre is köszi az infókat!:blush:

Majdnem minden hónapban van shopping night. Valaki mindig felteszi ide.
Facen kövesd be a Douglas-t, ott is hírdetik.

Figyelni fogom!

Köszönöm az infót!:blush:

1 Likes

Na, én meg ahogy rá voltam indulva a Douglas Night Shoppingra, úgy hagytam is a fenébe :sweat_smile: Aztán majdnem rendeltem E.Lauder szemkrémet (25% kedv van minden EL és Clinique cuccra), de az is van itthon tarcsiban.
Aztán ma mégis rendeltem egy Glamglow szemkrém szettet (mert szemkörnyékápolóból sosincs itthon elég :grin:) és egy Mac Studio Fix púderalapozót, mert bezsongtam. Ezt a “bugit” most nem sikerült feloldani mással, csak csökkenteni tudtam az eredetileg 50ezres vágyaimat :crazy_face:

4 Likes

Én is ,de nem vettem semmit. Armani alapozó érdekelt volna igazán ,aztán azt mondtam magamnak,hogy ne. Mostanában sokszor megszólal a lelkiismeretem.

2 Likes

Ügyesen visszafogtad magad :wink: :clap:

1 Likes

Muszáj,mert amikor látom hogy mennyi dolog van itthon amit megvettem ,de nem is használtam még akkor a józan ész megálljt parancsol.

5 Likes

A lovebrands oldalán essence készletkisöprés van, és még van a You Better Work spirálból, ami sokunk kedvence

1 Likes

@Mse, ha jól tudom te nagyon szeretted ezt a spirált :).