Nèmet oldalròl nincs vàm mert EU. A szàllìtàs 7,90 €. Vagy rendeljem meg neked @Kokapu? Vmit mèg nèzni kell mert 35 € fölött ingyenes nèmetoban.
Néztem náluk is, de jópár dolog nem volt amit szerettem volna, illetve amiből volt, arra nem volt akció.
Nagyon kedves vagy, @Isabelle!
Igazából még rágódom rajta, mert már olyan rengeteg ecsetem van, hogy nincs elég tárolóm hozzá. Mármint ilyen gumis, vagy henger. Szép ez a neszesszer, utazáshoz jó, de nem szeretem ilyenben tartani. Szóval még dilemmázom rajta
Idáig jutottam, hogy nem veszem meg azonnal. Ezt sem hittem volna, hogy egyszer eljön ez az idő.
Notino 10 és 15%
20% kedvezmény minden parfümre, illatkiegészítőre és illatszerre (?) a Douglasnál.
Kód: LOVE20.
Müller szombat február 13-án!
Legalább 15% kedvezmény szinte teljes választékunkra!*
Találd meg nálunk a tökéletes Valentin-napi ajándékot!
Letölthető kupon és további extra akcióink:
https://bit.ly/2D0ni6x
A kedvezmény a kasszánál, a kupon átadásával vagy mobilon történő bemutatásával kerül levonásra.
Üzleteink aktuális nyitvatartását megtaláljátok honlapunkon:
https://www.mueller.co.hu/mueller-uezletek/
*A 15% kedvezmény nem vonatkozik a vásárlási utalványokra, tápszerekre, szezonális édességekre, konzolokra, könyvekre és alkoholos italokra. Más kuponakcióval vagy kedvezménnyel nem összevonható. A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra. Az ajánlatok csak 2021. február 13-án érvényesek. A vásárlás csak háztartási mennyiségben lehetséges. Viszonteladókat nem szolgálunk ki.
A 2021.02.13-ai Müller szombaton az alábbi termékek vásárolhatók meg extra kedvezménnyel, melyekre a 15% helyett az alábbi kedvezményt biztosítjuk:
Artdeco dekorkozmetikai termékek 40%
Bellinda termékek 25%
Bourjois termékek 30%
Burberry férfi és női illatok 30%
Bvlgari női illatok 25%
Calvin Klein férfi illatok 30%
Clarins termékek 30%
Clinique dekortermékek 25%
Coconutoil termékek 30%
Davidoff férfi és női illatok 30%
Escada női illatok 30%
Giorgio Armani férfi és női illatok 20%
Gucci Memoire illatok 30%
Guerlain termékek 30%
Hollister férfi és női illatok 30%
Issey Miyake termékek 30%
Jil Sander férfi és női illatok 30%
Kenzo illatok 30%
Lancome arcápolási termékek 20%
Lancome dekorkozmetikai termékek 25%
Lancome férfi és női illatok 25%
Lancome napozási termékek 20%
Lancome testápolási termékek 20%
Lauder dekorkozmetikai termékek 25%
L’Oreal dekorkozmetikai termékek 50%
Maybelline termékek 50%
Mercedes termékek 30%
Organic Shop termékek 30%
Panarom termékek 20%
Playboy termékek 35%
Porsche termékek 35%
Rimmel termékek 30%
Shiseido dekorkozmetikai termékek 25%
Yamuna testápolási termékek 30%
YSL dekorkozmetikai termékek 30%
YSL férfi és női illatok 20%
Köszi a tippet! Sosem rendeltem még az oldalról, de meglepően pozitív csalódás volt a dolog. Bevásároltam 5 ezer forintért, tényleg nem volt semmilyen rejtett költség/feltétel. És tegnapra meg is érkezett a csomag.
Én is rendeltem, egy felsőt, féláron, ingyen szállítással. Vasárnap este rendeltem, kedd délelőtt átvettem. Abszolút pozitív.
“akció” //magyar termékek
Ha veszel egy Mandragora cipőt, kapsz vintage beauty csomagot. Facebookon keressetek rá, ott van pontos info róla.
Csöppet húzós, de ha hátha valaki lecsapna erre a deal-re!
LUV25 kóddal a Colourpopnál mindenre (az akciósokra is) 25% kedvezmény.
Valami feltűnt nekem ezzel a Müller szombattal kapcsolatban: eddig úgy volt, hogy 15% és további…
most pedig “15% helyett” tehát a szummája kevesebb
Igen ez nekem is feltűnt.
Ja, de azért így is jóóó!
És már a vásárlás végösszegi kuponok sincsenek…
BEAUTY DEALS | Marionnaud | Parfümök, Smink és Szépségápolás
Vásárolj bármilyen sminkterméket 30% kedvezménnyel! Érvényességi időszak: 2021.02.08-14.
Pat McGrath 25% kedvezmény az egész oldalon (kivétel az új kollekció)