Sajnos én ma pont nem tudok bent maradni, ráadásul hétfőn szabadságon vagyok… Murphy.
Felhívtam, sajnos azt mondta, hogy esélytelen.
Jaj, sajnálom, ez olyan tipikus tényleg
Rengeteg paletta és ecset akciós a BH oldalán, a Naughty paletta pl 29 USD helyett csak 11 USD🙂Le is csaptam pár dologra.
Aaaah, végre leárazták a Blueberry Muffint és a Smittent! AHH
Mindkettő jön hozzám végül Meg a Naughty is ennyi pénzért
Én is ugyanezeket akarom megrendelni
Csapj le rájuk amíg van készleten, a Naughty már kedd óta le van akciózva.
Ó, még régebb óta, szerintem már egy hónapja a kosaramban van…
Nem mondod Na ezt nem tudtam Nekem volt olyan ami kedd óta eltűnt a kosaramból.
Ők USA-ból szállítanak?
@Kokapu Tudomásom szerint igen. Én biztos fogok vámot (vagyis inkább áfát fizetni), de jobban jártam így, mert ha 2 adagban rendeltem volna akkor 25 USD lett volna a szállítás, így meg ingyenes és végeredményben ugyanott leszek kb.
25 USD a szállítás? Na, akkor inkább nem rendelek.
Nem, 12-13 USD körül volt, úgy értettem, hogy ha 2 rendelésre bontottam volna, akkor kb 25 dollár lett volna a kettő szállítási költsége.
Ja
Ezt kár volt írnod, már letettem az ecsetszettről.
Melyiket nézted ki? Nálam is becsúszott 1, kifejezetten utazásokhoz, mert minden benne van ami egy átlagos sminkhez kell. Így csak bedobom a sminkeim mellé majd a szütyőt ás jó vagyok, nem kell gondolkozzak, hogy milyen ecseteket vigyek
Ő lesz az enyém:
Ezen gondolkodom, de még csak gondolkodom.
Nem ismerem a BH ecseteket. Van valakinek?
Nekem van! Én szeretem őket nagyon, nem hullik a szőrük, mosást jól tűrik.
Én német oldalról rendeltem, csak nincs onnan is vám. Mondjuk határ alatt volt amúgy is, meg euroban. Na majd meglátjuk.
Ha már volt, akkor bocsi.
Új márkákra 20% kedv. 7-éig (NEWBRANDS20) és Shiseido meg Clarins 25% kedv. a megjelöltekre (utóbbit automatikusan levonják a kosárban).