Akciók - tudsz róla?

Sajnos én ma pont nem tudok bent maradni, ráadásul hétfőn szabadságon vagyok… Murphy. :joy:

Felhívtam, sajnos azt mondta, hogy esélytelen. :confused:

Jaj, sajnálom, ez olyan tipikus tényleg :smiley:

1 Likes

Rengeteg paletta és ecset akciós a BH oldalán, a Naughty paletta pl 29 USD helyett csak 11 USD🙂Le is csaptam pár dologra.

2 Likes

Aaaah, végre leárazták a Blueberry Muffint és a Smittent! AHH :smiley:

2 Likes

Mindkettő jön hozzám végül :see_no_evil: Meg a Naughty is ennyi pénzért :smiley:

Én is ugyanezeket akarom megrendelni :joy:

1 Likes

Csapj le rájuk amíg van készleten, a Naughty már kedd óta le van akciózva. :slight_smile:

Ó, még régebb óta, szerintem már egy hónapja a kosaramban van… :smiley:

1 Likes

Nem mondod :smiley: Na ezt nem tudtam :smiley: Nekem volt olyan ami kedd óta eltűnt a kosaramból.

Ők USA-ból szállítanak?

1 Likes

@Kokapu Tudomásom szerint igen. :slight_smile: Én biztos fogok vámot (vagyis inkább áfát fizetni), de jobban jártam így, mert ha 2 adagban rendeltem volna akkor 25 USD lett volna a szállítás, így meg ingyenes és végeredményben ugyanott leszek kb.

1 Likes

25 USD a szállítás? Na, akkor inkább nem rendelek. :smiley:

Nem, 12-13 USD körül volt, úgy értettem, hogy ha 2 rendelésre bontottam volna, akkor kb 25 dollár lett volna a kettő szállítási költsége. :slight_smile:

Ja :smiley:

Ezt kár volt írnod, már letettem az ecsetszettről. :smiley:

Melyiket nézted ki? Nálam is becsúszott 1, kifejezetten utazásokhoz, mert minden benne van ami egy átlagos sminkhez kell. Így csak bedobom a sminkeim mellé majd a szütyőt ás jó vagyok, nem kell gondolkozzak, hogy milyen ecseteket vigyek :slight_smile:
Ő lesz az enyém:

Ezen gondolkodom, de még csak gondolkodom.
Nem ismerem a BH ecseteket. Van valakinek?

1 Likes

Nekem van! Én szeretem őket nagyon, nem hullik a szőrük, mosást jól tűrik. :blush:

Én német oldalról rendeltem, csak nincs onnan is vám. Mondjuk határ alatt volt amúgy is, meg euroban. Na majd meglátjuk.

1 Likes

Ha már volt, akkor bocsi.
Új márkákra 20% kedv. 7-éig (NEWBRANDS20) és Shiseido meg Clarins 25% kedv. a megjelöltekre (utóbbit automatikusan levonják a kosárban).

https://www.douglas.hu/c/new-brands-promo/

3 Likes