Nos, én ma sem kaptam értesítőt, a nyomkövetés ugyanazt írja, úgyhogy ennyit a 2-5 munkanapról
A Beautylish nyomkövetése szerint amúgy már Magyarországon van…
Dettó, ugyanez nálam is, még a dátumok is stimmelnek… De nem jött nekem sem kiszállításról értesítő ma sem.
Ilyen listát a Beautylish-nél ti hol találtok? Én ha rákattintok az oldalamon a tracking numberre, akkor a Landmark oldalra visz át, ott meg még azt írja, hogy Long Beach-en van.
A DPD oldalon az enyémnél is az van a követésben, hogy 29-én Hollandiában.
Viszont erről jut eszembe, hogy valami gebasz van most Hollandiában a szállítmányozással, mert pont a hétvégén az egyik belga webshop írta a facebookon, hogy most csúszni fognak a szállításokkal. Sokat nem értek belőle, mert valami flamand/vallon nyelven kommunikálnak, és csak amennyit a google lefordít, annyi az infó.
Persze nem tudom, hogy a DPD-nél is felmerül-e ez a probléma.
A Beautylishtől kapott order shipped emailben, ha rányomok a trackingre, nekem is a Landmark oldalát dobja fel, először csak ezt látom:
Ha a full event history-ra rákattintasz, ott kellene a további infókat látnod elvileg, amiről fentebb küldtünk mi is fotót. Nálad nem mutatja?
Á, megvan, köszi. Nekem is ezt mutatja.
Szerintem itt csak azt jelenti a locationnal a magyar zászló, hogy bekerült a magyar rendszerbe.
De mondjuk volt már olyan a dpd-nél nekem, hogy sokáig ezt az Oirschotot mutatta, aztán egyszer csak éjjel átugrott, hogy a kiszállítást végző kirendeltségen, és másnap ki is hozták.
Szóval bármi lehet.
Reméljük a legjobbakat.
A vicc az, hogy én nem kaptam order shipped emailt, hanem már egyből a DPD írt, hogy külföldi szállítmányt fogok kapni.
Nálam ma délután a DPD nyomkövetése szerint végre történt változás.
Remélem ez azt jelenti, hogy holnap kézhez kapom végre őket.
Ó, nekem is! Izgi
Nagyon jó lenne! Mindig vágytam JS palettára, de sokáig az ára miatt nem vettem egyet sem, aztán mire lett volna rá keretem, nem igazán akartam őt támogatni a vásárlásommal. (nem mintha szüksége lenne az én pénzemre a megéléshez ) De ez az akció túl csábító volt és nagyon boldog vagyok, hogy kipróbálhatom 2 olyan palettáját, amire igazán vágytam a színeik miatt.
Kaptam értesítést, hogy ma hozzák a csomagot.
Szuper Én is pont most vettem át a futártól.
Képet!
Nekem délután jön.
Pont most tettem fel az Unboxing topicba. Majd mutasd meg te is a kis csodákat.
De jó, hogy megkaptátok mindketten! Nekem még Hollandiában dekkol, de én később rendeltem. Bízom benne, hogy jövő héten már én is kézhez kapom.
Remélem te is kézhez kapod hamarosan. Nekem 27-én került be a DPD rendszerébe, ls ma hozták ki, talán adhat valami támpontot, hogy körülbelül mikor kellene érkezzen hozzád.
Köszi, ezek alapján jövő hét elején nekem is meg kell érkezzen.
Ma jönnek a palettáim negyed3 és negyed4 között.
Meddig dolgozom ma? 2-ig.
Ahh! Velem is volt már hasonló, én inkább továbbmaradtam bent, minthogy kibírjam nélkülük a hétvégét
Hívd fel a futárt, lehet, hogy hamarabb is tudja vinni.