Akciók - tudsz róla?

Nos, én ma sem kaptam értesítőt, a nyomkövetés ugyanazt írja, úgyhogy ennyit a 2-5 munkanapról :frowning:
A Beautylish nyomkövetése szerint amúgy már Magyarországon van…
Képkivágás5

2 Likes

Dettó, ugyanez nálam is, még a dátumok is stimmelnek… De nem jött nekem sem kiszállításról értesítő ma sem.
image

Ilyen listát a Beautylish-nél ti hol találtok? Én ha rákattintok az oldalamon a tracking numberre, akkor a Landmark oldalra visz át, ott meg még azt írja, hogy Long Beach-en van.

A DPD oldalon az enyémnél is az van a követésben, hogy 29-én Hollandiában.

Viszont erről jut eszembe, hogy valami gebasz van most Hollandiában a szállítmányozással, mert pont a hétvégén az egyik belga webshop írta a facebookon, hogy most csúszni fognak a szállításokkal. Sokat nem értek belőle, mert valami flamand/vallon nyelven kommunikálnak, és csak amennyit a google lefordít, annyi az infó. :smiley:
Persze nem tudom, hogy a DPD-nél is felmerül-e ez a probléma.

A Beautylishtől kapott order shipped emailben, ha rányomok a trackingre, nekem is a Landmark oldalát dobja fel, először csak ezt látom:
image

Ha a full event history-ra rákattintasz, ott kellene a további infókat látnod elvileg, amiről fentebb küldtünk mi is fotót. Nálad nem mutatja?

1 Likes

Á, megvan, köszi. Nekem is ezt mutatja.
Szerintem itt csak azt jelenti a locationnal a magyar zászló, hogy bekerült a magyar rendszerbe.
De mondjuk volt már olyan a dpd-nél nekem, hogy sokáig ezt az Oirschotot mutatta, aztán egyszer csak éjjel átugrott, hogy a kiszállítást végző kirendeltségen, és másnap ki is hozták.
Szóval bármi lehet. :slight_smile:

2 Likes

Reméljük a legjobbakat. :slight_smile:

1 Likes

A vicc az, hogy én nem kaptam order shipped emailt, hanem már egyből a DPD írt, hogy külföldi szállítmányt fogok kapni.

1 Likes

Nálam ma délután a DPD nyomkövetése szerint végre történt változás. :slight_smile:
Remélem ez azt jelenti, hogy holnap kézhez kapom végre őket. :heart_eyes:
image

1 Likes

Ó, nekem is! Izgi :grinning:

1 Likes

Nagyon jó lenne! :slight_smile: Mindig vágytam JS palettára, de sokáig az ára miatt nem vettem egyet sem, aztán mire lett volna rá keretem, nem igazán akartam őt támogatni a vásárlásommal. :face_with_raised_eyebrow: (nem mintha szüksége lenne az én pénzemre a megéléshez :rofl:) De ez az akció túl csábító volt és nagyon boldog vagyok, hogy kipróbálhatom 2 olyan palettáját, amire igazán vágytam a színeik miatt. :slight_smile:

5 Likes

Kaptam értesítést, hogy ma hozzák a csomagot. :grinning:

2 Likes

Szuper :slight_smile: Én is pont most vettem át a futártól. :smiley:

2 Likes

Képet! :grinning:

Nekem délután jön.

2 Likes

Pont most tettem fel az Unboxing topicba. :slight_smile: Majd mutasd meg te is a kis csodákat. :heart:

2 Likes

De jó, hogy megkaptátok mindketten! :slight_smile: Nekem még Hollandiában dekkol, de én később rendeltem. Bízom benne, hogy jövő héten már én is kézhez kapom.

1 Likes

Remélem te is kézhez kapod hamarosan. :slight_smile: Nekem 27-én került be a DPD rendszerébe, ls ma hozták ki, talán adhat valami támpontot, hogy körülbelül mikor kellene érkezzen hozzád. :slight_smile:
image

Köszi, ezek alapján jövő hét elején nekem is meg kell érkezzen. :slight_smile:

1 Likes

Ma jönnek a palettáim negyed3 és negyed4 között.
Meddig dolgozom ma? 2-ig. :sweat_smile:

2 Likes

Ahh! Velem is volt már hasonló, én inkább továbbmaradtam bent, minthogy kibírjam nélkülük a hétvégét :joy:

1 Likes

Hívd fel a futárt, lehet, hogy hamarabb is tudja vinni.