Én jól bealudtam!
Sebaj.
A Glamboton egy csomó minden 11 dollárra le van akciózva. Plusz nekem az SMS50 kóddal még ezt is felére csökkentette. Nekem magától tette rá ezt a kódot, nem tudom, hogy egyébként fel lehet-e vinni.
Ja, és 11 USD fölött free shipping.
Viszont, nem érdemes tőlük több csomagban rendelni, mert egyben fogják feladni. Legalábbis nekem a múltkori így van most a vámban (egyébként is vámhatár fölött rendeltem akkor, de az egyik rendelés direkt alatta volt).
30%-os kedvezmény a Mac oldalán, kód: VSAREGINA
A Marionnaud -nál van kedvezmény a Diorra is most a Full Moonban.
Ha valakinek még esetleg nem lenne elég ecset a készletében
Ezt nem régen rendeltem Alirol 900 ftert.
Jó tudni.
Elérhető a The Child paletta!
@Amadea, @Kokapu Nektek merre tart a Beautylishtől rendelt JS csomagotok?
Nem is tudom mikor rendeltem utoljára olyan helyről, amit DPD szállít ki. A külfölfi trackingnél ezt mutatja lassan 1 hete:
A DPD nyomkövetés meg 4 napja meg sem mozdul:
Ez normális? Nincs tapasztalatom velük, 99%-ban GLS hozza ki a csomagaimat.
Nekem küldött pénteken a Dpd értesítést, hogy 2-5 munkanapon belül hoz egy csomagot. Viszont a száma totál beazonosíthatatlan, úgyhogy passz, hogy ez-e? De erre tippelek.
Szerintem akkor ez lesz, én csütörtökön kaptam ugyanezt az értesítést, csak a nyomkövetés azóta sehova sem mozdul
féláron pár pompom termék a dmben
Nekem is ma küldtek e-mailt, hogy 2-5 napon belül szállítanak, de ha rákeresek a csomagszámra, azt meg nem találja.
Ez egyre érdekesebb Kíváncsi vagyok mikor fogjuk megkapni a csomagokat.
Közben szerencsére megjelent a csomagom a rendszerben, de még csak az adatfelvételnél tart.
Remélem rendben megkapjuk hamarosan.
Remélem napok kérdése és a kezünkben lesznek a szépségek. Nálam 27.01 óta tart az adatfelvételnél.
Ajaj. Én bízom benne, hogy a héten megjön.
Én is nagyon bízom benne, hogy így lesz.
Nekem még múlt szerdán jött értesítés a dpd-től, hogy 2-5 munkanap. Most ezt írja:
Kíváncsi vagyok, mikorra érkezik meg, mert holnap telik le az 5 munkanap.
Az enyém ma jutott el ebbe a státuszba, akkor ezek szerint még várhatok…