Akciók - tudsz róla?

Nem tudjátok esetleg, hogy a MAC-nél vajon várható valamilyen akció mostanában? :roll_eyes: Fogytán van a szemhéjalapom és szeretném a MAC változatát letesztelni, mert mostanában nagyon furán válogatós lett a szemhéjam…

1611349210613_Screenshots

4 Likes

Ha valamilyen más sminkterméket is szeretnél, akkor ez a Douglas akció jó lehet. A honlapon van MAC szemhéjprimer.

1 Likes

Köszi szépen, ez jól hangzik. :slight_smile:
Ugy-e ezt a szemhéjalapot dícsértétek nagyon? Nekem eddig minden alap nagyjából jó volt, de most valamiért nem akarnak működni, és délutánra csak mérgelődöm a zsíros szemhéjam miatt…

2 Likes

Igen, nekem nagyon bevált. Én is úgy jártam mint te. Régen imádtam a Milanit, aztán egyszer csak nem működött. Próbáltam: UD, Rimmel, Rdel, S-he, Artdeco, Colour Tattoo, Mac Paint Pot meg ki tudja még miket, egyik sem vált be. A Macen kívül nekem még a Too Faced volt jó.

2 Likes

Szuper, köszi a választ, meg is rendeltem. :slight_smile:
Nem tudok másra gondolni, csak hogy a korral még lelógóbb és rejtettebb lett a szemhéjam és ez okozza. Mindig zsíros volt a szemhéjam, de 20-on évesen működött az Artdeco, az Essence, a Milani, és még sorolhatnám, mozdulatlan volt a szemsminkem. Az utóbbi 1 évben vettem észre rossz irányba változást. A héten sokadik napja picit összeálló sminkem miatt mérgemben kidobtam a pici maradékot a Milani alapjából. :smiley: Nagyon remélem, hogy nekem is be fog válni a MAC terméke. :slight_smile:

1 Likes

Jót rendeltél, ez az!

1 Likes

Bipa (törékeny dolgot inkább ne rendeljetek), ingyenes szállítás Ausztriában.
IMG_20210123_103243

1 Likes

Ma 18 órától Douglas Night Shopping

7 Likes

Erre vártam. :slight_smile:

1 Likes

En is, de a DIORt kiszedtek az akciobol…annyira magyar :joy: na, iyg nem lesz nekem dior serum alapozom most :joy:

2 Likes

Láttam, tavaly év vége felé rendeltem parfümöt shoppingnighton, nem volt semmilyen kivétel.
Tipikus.:smirk:

És jelezték valahol ,hogy arra nem vonatkozik akció?

Mert ha nem akkor ez is a vásárló megtévesztésének minősül.

Benne voltak a kivételek a hirdetésben.

Sajnos, figyelmesen olvasva ott voltak, holott eddig nem volt kivetel sosem. Legalabb Tom Ford ott maradt. Mondjuk az biztos veletlen :stuck_out_tongue_winking_eye: Eszembe sem jutott aprobetuz keresni…

Hehe ez Magyarország.

1 Likes

Nem emlékszem ,hogy eddig lettek volna. De új év új szokások. :slight_smile:
Ezután figyelem.

Skócia :grin:

3 Likes

Lehet, hogy eddig nem volt. Nekem sem rémlik. De most benne volt a szövegben.

Artdeco napok…

https://lovebrands.hu/artdeco-napok?utm_source=Primőr+Kozmetikai+Kft.&utm_campaign=b115646afb-growww_0127&utm_medium=email&utm_term=0_8c9f695939-b115646afb-384567737&mc_cid=b115646afb&mc_eid=abdc78d1a6

2 Likes