Nem tudjátok esetleg, hogy a MAC-nél vajon várható valamilyen akció mostanában? Fogytán van a szemhéjalapom és szeretném a MAC változatát letesztelni, mert mostanában nagyon furán válogatós lett a szemhéjam…
Ha valamilyen más sminkterméket is szeretnél, akkor ez a Douglas akció jó lehet. A honlapon van MAC szemhéjprimer.
Köszi szépen, ez jól hangzik.
Ugy-e ezt a szemhéjalapot dícsértétek nagyon? Nekem eddig minden alap nagyjából jó volt, de most valamiért nem akarnak működni, és délutánra csak mérgelődöm a zsíros szemhéjam miatt…
Igen, nekem nagyon bevált. Én is úgy jártam mint te. Régen imádtam a Milanit, aztán egyszer csak nem működött. Próbáltam: UD, Rimmel, Rdel, S-he, Artdeco, Colour Tattoo, Mac Paint Pot meg ki tudja még miket, egyik sem vált be. A Macen kívül nekem még a Too Faced volt jó.
Szuper, köszi a választ, meg is rendeltem.
Nem tudok másra gondolni, csak hogy a korral még lelógóbb és rejtettebb lett a szemhéjam és ez okozza. Mindig zsíros volt a szemhéjam, de 20-on évesen működött az Artdeco, az Essence, a Milani, és még sorolhatnám, mozdulatlan volt a szemsminkem. Az utóbbi 1 évben vettem észre rossz irányba változást. A héten sokadik napja picit összeálló sminkem miatt mérgemben kidobtam a pici maradékot a Milani alapjából. Nagyon remélem, hogy nekem is be fog válni a MAC terméke.
Jót rendeltél, ez az!
Bipa (törékeny dolgot inkább ne rendeljetek), ingyenes szállítás Ausztriában.
Ma 18 órától Douglas Night Shopping
Erre vártam.
En is, de a DIORt kiszedtek az akciobol…annyira magyar na, iyg nem lesz nekem dior serum alapozom most
Láttam, tavaly év vége felé rendeltem parfümöt shoppingnighton, nem volt semmilyen kivétel.
Tipikus.
És jelezték valahol ,hogy arra nem vonatkozik akció?
Mert ha nem akkor ez is a vásárló megtévesztésének minősül.
Benne voltak a kivételek a hirdetésben.
Sajnos, figyelmesen olvasva ott voltak, holott eddig nem volt kivetel sosem. Legalabb Tom Ford ott maradt. Mondjuk az biztos veletlen Eszembe sem jutott aprobetuz keresni…
Hehe ez Magyarország.
Nem emlékszem ,hogy eddig lettek volna. De új év új szokások.
Ezután figyelem.
Skócia
Lehet, hogy eddig nem volt. Nekem sem rémlik. De most benne volt a szövegben.