Én végül egy Thirsty és egy Mini Controversy (Emerald) palettát rendeltem, mert ebből a fickóból sose elég.
Belevittetek a rosszba, jön hozzám egy Conspiracy+Thirsty paletta.
Drága, mégis mire számítottál?
Semmi jóra. A pénztárcám csendben zokog a sarokban.
Majd húsvétkor feltámad.
Elnézést, de most hangosan kacagok
Nem fogsz, ha testközelből megtapasztalod ezt a paranormális-transzcendentális élményt!
Kész szerencse, hogy idén hamar lesz Húsvét
Kedves lányok! Újra néhány terméket szeretnék meghirdetni eladásra, elvitelre (egy idő után a zsibire is felteszem, de előbb fel kell tölteni az összetevőket/márkát):
Oden’s Eye Alva Lip Cream:
Apricot Girl (ELKELT), Little Jasmine
A történet röviden annyi, hogy terhes vagyok, nem bírom az illatukat. Az ajakkencéket egyszer próbáltam, ingyen vihető a bátor kísérletező kedvűek számára. A Lady Camellias árnyalatot nem használtam, csak kivettem a dobozából, az 1000 ft. (ELKELTEK). A pirosítók 1000 ft/db.
Holika Holika AC Mild Emulsion 130 ml: Bontatlan, ingyenesen elvihető. - ELKELT
A postaköltség a vevőt terheli. Személyesen is át tudom adni a termékeket az Örs vezér terén, ha valakinek ez megfelel.
A Holikát elvinném és a világosabb pirosítót postával, írok Neked üzenetet
Rendben!
Szia, persze. Írok emailt!
Akciók + 7500 Ft felett ingyenes szállítás:
Még nem vettem tőlük soha semmit. Olyasmi minőség, mint a Pupa? Mit érdemes tőlük venni?
Én jobban szeretem, mint a Pupát.
Sok mindent próbáltam, spirál, szemfesték, púder, mindent imádtam, mostanában a nehéz beszerzés miatt nem vettem semmit.
Szerintem nagyon klassz cuccaik vannak, és elképesztő jó árban.
nekem a legutóbbi ingyenes szállításnál sajnos elkeveredett a csomagom bár csábít megint rendeljek - ne rendeljek sztori
van még valakinek negatív tapasztalata a szállítással?
Igen, az árakon ledöbbentem (jó értelemben) Azt hiszem, érdemes lesz nem kihagyni az akciót!
Megnéztem, 5 db rendelésem volt összesen 2018-19-ben, de mind megérkezett.
Nem szépségápolás, de hátha valakinek jól jön: 15% kedvezmény a Tchibo-nál jan. 31-ig, szinte mindenre, leárazott termékekre is a 15TCHXMAS kóddal.