Akciók - tudsz róla?

Én végül egy Thirsty és egy Mini Controversy (Emerald) palettát rendeltem, mert ebből a fickóból sose elég.:stuck_out_tongue:

5 Likes

Belevittetek a rosszba, jön hozzám egy Conspiracy+Thirsty paletta. :slight_smile:

6 Likes

Drága, mégis mire számítottál?:smiley:

5 Likes

Semmi jóra. :smiley: :smiley: A pénztárcám csendben zokog a sarokban.

2 Likes

Majd húsvétkor feltámad.:smiley:

6 Likes

Elnézést, de most hangosan kacagok :rofl::rofl::rofl::rofl:

Nem fogsz, ha testközelből megtapasztalod ezt a paranormális-transzcendentális élményt!:smiley:

1 Likes

Kész szerencse, hogy idén hamar lesz Húsvét :grin::grin::joy::joy:

3 Likes

Kedves lányok! Újra néhány terméket szeretnék meghirdetni eladásra, elvitelre (egy idő után a zsibire is felteszem, de előbb fel kell tölteni az összetevőket/márkát):

Oden’s Eye Alva Lip Cream:

IMG_20210119_134605

IMG_20210119_134540

IMG_20210119_134514
Apricot Girl (ELKELT), Little Jasmine

A történet röviden annyi, hogy terhes vagyok, nem bírom az illatukat. Az ajakkencéket egyszer próbáltam, ingyen vihető a bátor kísérletező kedvűek számára. A Lady Camellias árnyalatot nem használtam, csak kivettem a dobozából, az 1000 ft. (ELKELTEK). A pirosítók 1000 ft/db.

Holika Holika AC Mild Emulsion 130 ml: Bontatlan, ingyenesen elvihető. - ELKELT

A postaköltség a vevőt terheli. Személyesen is át tudom adni a termékeket az Örs vezér terén, ha valakinek ez megfelel.

3 Likes

A Holikát elvinném és a világosabb pirosítót postával, írok Neked üzenetet :slight_smile:

1 Likes

Rendben! :slight_smile:

1 Likes

Szia! Én mindhárom rúzst vinném Foxposttal, ha megoldható. :slight_smile:
E-mail címem: kanoe30@gmail.com

1 Likes

Szia, persze. Írok emailt!

1 Likes

Akciók + 7500 Ft felett ingyenes szállítás:

3 Likes

Még nem vettem tőlük soha semmit. Olyasmi minőség, mint a Pupa? Mit érdemes tőlük venni?

Én jobban szeretem, mint a Pupát.
Sok mindent próbáltam, spirál, szemfesték, púder, mindent imádtam, mostanában a nehéz beszerzés miatt nem vettem semmit.
Szerintem nagyon klassz cuccaik vannak, és elképesztő jó árban.

3 Likes

nekem a legutóbbi ingyenes szállításnál sajnos elkeveredett a csomagom :frowning: bár csábít megint :smiley: rendeljek - ne rendeljek sztori :innocent:
van még valakinek negatív tapasztalata a szállítással?

Igen, az árakon ledöbbentem (jó értelemben) :blush: Azt hiszem, érdemes lesz nem kihagyni az akciót! :smiley:

Megnéztem, 5 db rendelésem volt összesen 2018-19-ben, de mind megérkezett.

1 Likes

Nem szépségápolás, de hátha valakinek jól jön: 15% kedvezmény a Tchibo-nál jan. 31-ig, szinte mindenre, leárazott termékekre is a 15TCHXMAS kóddal.

2 Likes