Akciók - tudsz róla?

Most megint “in Stock” ez a paletta

Be kell vallanom, hogy bűnöztem, a tegnap estig kibírtam, de az este még egyszer átgondoltam és nem tudtam ellenállni. 2 JS paletta volt ami igazán tetszik, így 1 áráért megszereztem őket: Conspiracy és Cremated. :pleading_face:

4 Likes

Szerintem ez pontosan az az akció, amit ha kihagyunk, akkor később megbánjuk. Nyilván nem mindenki, de ha legalább az egyik egy vágyott darab, akkor igen.

4 Likes

Na igen, én is így voltam vele. Nincs még JS palettám, de erre a 2-re a megjelenésük óta vágytam, csak sosem akartam az erdeti árát megfizetni. De így túl csábító volt :smiley:

A minőségre nem lesz panasz, az egészen biztos. Ráadásul a Cremated tök jól kiegészíti a Conspiracyt.

Mindenre IS van magyarázatom. :rofl::see_no_evil:

7 Likes

Sajnos nem nehéz rábeszélni magunkat :joy: Nagyon kíváncsi vagyok már rájuk, imádom a színkombókat, ezeket tuti ki tudom használni. :slightly_smiling_face:

@Blanky nem fogod megbánni a vételt.:wink:

1 Likes

Ebben biztos vagyok, már annyi jót hallottam tőletek meg videókból is a JS palettákról. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Minden új hívőt örömmel fogadok!:slight_smile:
A Crematedet nagyon megszerettem, szuper az állaga és remekül aládolgozik bármilyen színes sminknek.:slight_smile:

6 Likes

Nagyon jól hangzik :slightly_smiling_face: Alig várom, hogy élőben is lássam már. :heart_eyes:

1 Likes

Én sem tudtam ellenállni, tényleg bűnbarlang ez :smiley: Karácsony előtt megkaptam a Crematedet, egyszerűen szerelmes vagyok, annyira jó. De mivel nem szeretem a színes sminkeket, csak az Orgy játszott nálam, ennyi pénzért meg nem tudtam otthagyni. Egy barátnőm meg elirigyelte tőlem a Crematedet, úgyhogy ő azt kért, feleztük az árat, a hülyének is megéri :smiley:

3 Likes

Ez nagyon veszélyes topic :joy::joy::joy:

3 Likes

Én még ellenállok a JSC akciónak. Egyszerűen muszáj. :rofl:

1 Likes

Ha estig kibírod, akkor elmúlik a veszély. :smiley: Ha jól emlékszem ma este jár le ez az akció. :slight_smile:

2 Likes

:grin: ÈN sem estem mèg el, de csak azèrt, mert a blood sorozatbòl s piros, lila , jawbreaker , alien megvan, a kèk megvolt, ami èrdekelne az a cremated -esetleg a blood money ami nincs èpp - de annyi szürkès àrnyalat van benne hogy nem hasznàlnàm ki. Ès èpp meg szeretnèk vàlni sok palettàtól, ezèrt többnyire 2x megfontolom , mit vegyek. De estig mèg sok minden törtènhet. :rofl:

4 Likes

Szarkaképző😀

5 Likes

Még nem nyomtam meg én sem a fizetek gombot, de egész eddig azt hittem, hogy már múlt idő…

2 Likes

7ig tart ! :smiley: én egy cremated palettával szívesen beszállok valakihez Bpről, ha esetleg még vacilál :roll_eyes:

Erős vagyok, erős vagyok, nem veszek semmit. A Cremated nem kapható itt, a többi általában igen. De nem rendelek. Holnap megyek a Becca palettámért. Idén már 2x megszegtem a nem veszek palettát dolgot, pedig még csak január van.
:scream_cat:

14 Likes

én a nem veszek semmit 3 LF rendeléssel szegtem meg, jaj :sunglasses:

8 Likes