Most megint “in Stock” ez a paletta
Be kell vallanom, hogy bűnöztem, a tegnap estig kibírtam, de az este még egyszer átgondoltam és nem tudtam ellenállni. 2 JS paletta volt ami igazán tetszik, így 1 áráért megszereztem őket: Conspiracy és Cremated.
Szerintem ez pontosan az az akció, amit ha kihagyunk, akkor később megbánjuk. Nyilván nem mindenki, de ha legalább az egyik egy vágyott darab, akkor igen.
Na igen, én is így voltam vele. Nincs még JS palettám, de erre a 2-re a megjelenésük óta vágytam, csak sosem akartam az erdeti árát megfizetni. De így túl csábító volt
A minőségre nem lesz panasz, az egészen biztos. Ráadásul a Cremated tök jól kiegészíti a Conspiracyt.
Mindenre IS van magyarázatom.
Sajnos nem nehéz rábeszélni magunkat Nagyon kíváncsi vagyok már rájuk, imádom a színkombókat, ezeket tuti ki tudom használni.
Ebben biztos vagyok, már annyi jót hallottam tőletek meg videókból is a JS palettákról.
Minden új hívőt örömmel fogadok!
A Crematedet nagyon megszerettem, szuper az állaga és remekül aládolgozik bármilyen színes sminknek.
Nagyon jól hangzik Alig várom, hogy élőben is lássam már.
Én sem tudtam ellenállni, tényleg bűnbarlang ez Karácsony előtt megkaptam a Crematedet, egyszerűen szerelmes vagyok, annyira jó. De mivel nem szeretem a színes sminkeket, csak az Orgy játszott nálam, ennyi pénzért meg nem tudtam otthagyni. Egy barátnőm meg elirigyelte tőlem a Crematedet, úgyhogy ő azt kért, feleztük az árat, a hülyének is megéri
Ez nagyon veszélyes topic
Én még ellenállok a JSC akciónak. Egyszerűen muszáj.
Ha estig kibírod, akkor elmúlik a veszély. Ha jól emlékszem ma este jár le ez az akció.
ÈN sem estem mèg el, de csak azèrt, mert a blood sorozatbòl s piros, lila , jawbreaker , alien megvan, a kèk megvolt, ami èrdekelne az a cremated -esetleg a blood money ami nincs èpp - de annyi szürkès àrnyalat van benne hogy nem hasznàlnàm ki. Ès èpp meg szeretnèk vàlni sok palettàtól, ezèrt többnyire 2x megfontolom , mit vegyek. De estig mèg sok minden törtènhet.
Szarkaképző😀
Még nem nyomtam meg én sem a fizetek gombot, de egész eddig azt hittem, hogy már múlt idő…
7ig tart ! én egy cremated palettával szívesen beszállok valakihez Bpről, ha esetleg még vacilál
Erős vagyok, erős vagyok, nem veszek semmit. A Cremated nem kapható itt, a többi általában igen. De nem rendelek. Holnap megyek a Becca palettámért. Idén már 2x megszegtem a nem veszek palettát dolgot, pedig még csak január van.
én a nem veszek semmit 3 LF rendeléssel szegtem meg, jaj