Akciók - tudsz róla?

Én egy Blue Blood - Jawbreaker kombót tuti rendeltem volna, de hát túl későn néztem rá. :smiley:

A szállításról érdeklődtem volna, de meg is találtam.

Ingyenes volt már.
A Beauty bayen 59+55 font lenne jelenleg.
Itt így néz ki a rendelésem:

Screenshot_2021-01-16-22-05-14-329_com.google.android.gm

Mióta @Amadea -nál láttam a Crematedet, azóta nem hagyott nyugton, az Orgy pedig még nincs meg (az összes többi - ami érdekel - igen :see_no_evil:). Szóval ezt most nekem találták ki. :slightly_smiling_face:

7 Likes

Én végül lemondtam nagy nehezen a rendelésről, most kaptam ajándékba egy halom Nabla palettát, szóval bármennyire kedvező akció volt, muszáj megtanulnom nemet mondani :neutral_face:

2 Likes

Én annyit bűnöztem decemberben,hogy megálljt parancsoltam magamnak. Nem vehetek semmit.

3 Likes

Amúgy nagyon szeretem a Crematedet, fantasztikus a formulája és minden színes sminkhez jól illik.:slight_smile:

5 Likes

Igen, tudom. :slightly_smiling_face:

Az Orgy-t használja valaki?

Én hasznàltam az volt az első J.S palettàm. Nem voltam elragadtatva. A Conspiracy klasszisokkal jobb. Bàr talàn nyilatkozta J. hogy az Orgy-val voltak gondok. Nekem is törve érkezett. Szerintem korrigàltàk a hibàt.

A kicsi nem hibatlan, a fele csodas, a masik fele felejtos sajnos (plane az eddig megszokott minoseget varva…). A nagyrol nincs tapasztalatom, de az a nagy natursagaval nem is fogott meg.

1 Likes

PinkPanda már 11.000-től szállít szállít ingyen :laughing: Tudom, ez még mindig jobb, mint más csapatnál, de ezt mindig idegesítően úgy reklámozzák, hogy csak ma, csak neked, csak ebben a percben ingyen! Aztán rámész az oldalra és kiderül, hogy 10e (10,5?), illetve most már 11e felett. :confused: Én meg mindig megeszem, hátha egyszer tényleg nagyon ingyen van (nem mintha baromira kéne most valami) Nnna…kinyafogtam magam :sweat_smile:

5 Likes

Szívbaj közelébe kerülnék, azt hiszem, ha így járnék. És egy életre le is tudnám a nagy palettával a nude szükségletemet, úgy érzem.

Én a nagyot tettem a kosárba, de még nem nyomtam meg a fizetés gombot, még agyalok a dolgon. Olyan kell is meg nem is…

Ezért màr kaptak büntetést pedig. A vàsàrló megtévesztése címén . Mostmár nagybetűvel is kiírjàk,hogy hàny forinttól él a kedvezmény. Amit csak akkor látsz ha felmész az oldalukra. :slight_smile:
Nekem akkor sem túl korrekt ez így.

2 Likes

Így járok én is. :laughing: És aztán sosem rendelek tőlük.
A Notinoban azt csípem, hogy ott az ingyen szállítás tényleg az és nincs rendelési limit.

1 Likes

Emlékszem 1-2 éve még az ingyen szállításos akciónál 3000 ft volt a minimum összeg. Aztán lett 4000 majd 6000 és egyre magasabb. Már nem szeretek tőlük vásárolni pont emiatt. Hogy hülyének nézik az embert. Amit tudok inkább megveszek Notinon, ott is gyakran van ingyen szállítás. Akár egy db termékre is.

3 Likes

Blood Lust es Cremated kivansaglistás, de inkább lebeszeltem magam róla. Biztos nem állna jól egyik paletta színkombója se! :rofl:

A másik érdekes dolog tőlük ha előre fizetek akkor ülnek a rendelésen. Azonban utánvéttel minden hamar ideér. :slight_smile:

Én soha nem fizetek előre semmit. Egyszer már elkeverték a csomagomat.

2 Likes

Már én sem.