Akciók - tudsz róla?

Nem tudom, melyik topikot szoktuk erre használni, most én kínálnék eladásra pár dolgot. A palettákat 2019-ben vettem ősszel, Magic Mini és Saharan II, és használtam őket keveset, dobozuk még megvan. Igyekeztem úgy fotózni, hogy látható legyen a fogyás. Az utóbbi hónapokban egyáltalán nem kerültek elő, és fájó szívvel válok meg tőlük, de nem látom esélyét, hogy a szerelem újra fellángoljon.
A könyvet pedig elolvastam, és nekem ennyi elég is volt. Van benne sok hasznos infó, inkább kezdő bőrápolóknak. Egyszer olvastam, majd még egyszer végiglapoztam, hibátlan állapotban van.

Magic Mini (elkelt): 4000 Ft
Saharan II (elkelt): 3500 Ft
Skincare / Tudatos bőrápolás: 4000 Ft
IMG_20210114_103909
IMG_20210114_103919
IMG_20210114_103931
IMG_20210114_103937
IMG_20210114_103950
IMG_20210114_104009
IMG_20210114_104018

1 Likes

Én elvinném a magic minit :blush: A saharára még aludnék egyet, addig foglalnám, holnap megírom, hogy mit álmodtam :smiley:

Elviszem a saharát is :blush:

2 Likes

Engem a könyv érdekel ha még más nem vitte el :blush:

1 Likes

Még nem, tiéd a lehetőség! :slight_smile:

1 Likes

Király :slight_smile: , akkor a részleteket meg tudjuk beszélni privátban?

Naná!

30% OFF* EVERYTHING MORPHE (INCLUDING SALE ITEMS)
Vannak ecset szettek is jo aron, hatha erdekel valakit!

1 Likes

https://www.marionnaud.hu/?utm_source=NL&utm_medium=email&utm_campaign=_MHU_0121_EC_Happy_Weekend_Offer_CIA_PR2021MHU0110

@Alsace, imádni fogod a Magic minit :heart_eyes::heart_eyes:. Micsoda kincsekkel lettél gazdag :)). Nekem is többet kellene használnom a cuccaimat :/.

1 Likes

De aranyos vagy, köszönöm :kissing_heart:
Jó de vizsgaidőszak van, akkor nem tud az ember annyit kenekedni :sweat_smile:

3 Likes

Buy one, get one akció a Jeffree palettákra Beautylishen: https://www.beautylish.com/b/jeffree-star-cosmetics/buy-one-get-one-eyeshadow-palette-bundles

5 Likes

Ő,ezt nem kellett volna látnom… :grinning: Még sosem rendeltem innen, lehet pár kérdésem? Vámmal kell számolni? Illetve futár vagy posta hozza ki a csomagot?

Rendeléskor már kifizeted a vámot + az áfát, így nem kell semmi miatt sem izgulni, csak türelmesen kell várni. :blush: Dpd futár hozza. :package:

3 Likes

Nagyon szépen köszönöm az infókat. :slight_smile:

1 Likes

Ha valaki esetleg társulna, az szóljon, én egy Conspiracy palettán gondolkodom nagyon (még nincs JS palettám) :slight_smile: Aztán lehet lebeszélem magam róla…

Conspiracy van a zsibin is :wink:
Ó sajnos már elvitték, épp a linket akartam keresni hozzá :frowning:

Én is agyalok, minin gondolkodom:
https://www.beautylish.com/s/jeffree-star-cosmetics-bogo-eyeshadow-palette-bundles-conspiracy-palette-mini-controversy-palette

Ha gondolod beszéljünk.

Köszi a tippet!
Decemberben már majdnem megrendeltem a Crematedet, de most az Orgyval már ellenállhatatlan páros volt. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nekem a Jawbreaker kellene még a meglevőek mellé, de igyekszem ellenállni. :smiley: Ugyanitt ha valakinek kellene egy kicsit használt Mini Controversy (a barna színnel a közepén), akkor nekem van eladó. :smiley:

1 Likes

Szerencsére az összes Blood Moneys kombináció elfogyott, úgyhogy nem kell félnem, hogy veszek valamit :smiley: