Akciók - tudsz róla?

Sajnos ma reggel már jött a GLS értesítő, hogy feladták a csomagot… Nem a világ vége, de buktam 5000 forintot :neutral_face:

Én hasonlóan jártam el, friss-ropogós, bontatlan DHL csomagot küldtem vissza novemberben az Estee Laudernek, mivel kedvezőbb áron meg lehetett venni a terméket a boltban. A mai napig nem kaptam meg a visszatérítést… Bár az EL-Clinique körül sok manapság az ügyfélszolgálati botrány, de ez tény, hogy ki vagy szolgáltatva, ha már egyszer fizettél…

:exploding_head: 23- ra le van akciòzva? Te jò ég! Nem 50-60 körüli az ùj àra? Az 21 ezer. Ha vki nem akar teljesen ùjat csak alig hasznàltat szòljatok! Èn az fb- n 30- èrt vettem.Ès talàn 2x hasznàlta az eladó. @zalla, elvileg egy subculturet szereztem neked is fèlàron. Majd 20- a körül jelentkezik a csajszi, remèlem. Az is alig hasznàlt.

4 Likes

Nagyon szépen köszönöm @Isabelle! :smiling_face_with_three_hearts: :blush:

1 Likes

Én Marionnaud-s vásárláskor mindig üzletbe kérem utánvéttel. Volt már olyan hogy jobb akció volt aznap és így a csomagom ott maradt,de nem volt semmilyen következménye.

Mennyiért adnád?:slight_smile:

Kint 64,95 Euro a Douglas kínálatában, de havonta akad -20% kedvezmény, néha -25% is. -5% pedig törzsvásárlóknak, ha nincs akció.

1 Likes

Hm, ez jobban hangzik, mint a M. 23.000,- Ft-ja. Tetszik ez a paletta amúgy.:smiley:

Kedden (01.12-én) ingyenes kiszállítás Rossmann Online Drogériában.

Rendelek is a kedvenc mogyorós kölesgolyómból, az üzletben sosincs.:grinning:

6 Likes

Ha valaki eddig megállta, hogy ne rendelje meg, most nagyon jó áron megteheti.

4 Likes
3 Likes

Rendeltél már tőlük? Ez a termék persze nem kapható.

1 Likes

Igen. Teljesen megbízható angol oldal, EU-n belülre is szállítanak.
Igazából nagyon sokszor futottam már neki, hogy megrendelem ezt a palettát, de a korábbi tapasztalatok miatt lebeszéltem magam. Délre, mire meggyőztem magam, hogy megvegyem, már el is fogyott. :frowning:

2 Likes

El is fogyott.

1 Likes

Van ra vam???:no_mouth:

1 Likes

Ez alapján nincs:

1 Likes

Koszi @zalla !!!

1 Likes

Pink Panda, délig ingyen szállítás.
mobile

2 Likes