Akciók - tudsz róla?

Ez máshol is így van, hogy a száll. költséget is vámolják? :hushed: Nem sűrűn szoktam EU-n kívülről rendelni.

1 Likes

Igen, a szállítási költség vámértéknövelő tényező.

3 Likes

Igen sajnos így van. Az arányok azért meglepőek tudnak lenni. :smiley:

1 Likes

Nahát, ez tetü dolog :confused:

Szerintem is az egyébként. De hát ez van.

1 Likes

Tudjátok esetleg, hogy Skinsmart-on szokott-e januári akció lenni? Érdemes várnom, vagy vegyem meg a Calm Down-t szeretném kipróbálni.
Ugyanez a kérdés Ilcsiéknél? Sajnos a black fridayt kihagytam, mondván jó lesz nekem a januári is, de nem akar jönni :thinking:
Köszönöm!

Minden hónapban akciós valamelyik termékcsalád vagy pl. hidratálók, fényvédők stb. Most a Resist akciós. Úgy emlékszem tavaly február hónapban volt a hámlasztókra -10%, facén szoktam visszanézni.
Ettől ütősebb akció nincs. Érdemes megnézni a Helia-D webshopban, ott is van, ők gyártják.
Én próbára a mini kiszerelésben venném.:blush:

2 Likes

KAP mínusz 20 %

2 Likes

A piactéren is van egy Ilcsi árus, éppen tegnap láttam, hogy mennyi mindene van.

Na, akkor nem késlekedek! Köszi az infót!
Feliratkoztam hírlevélre, ma is küldtek egy akciót: valamire 10% kedvezmény. Ez nálam nem üti meg az ingerküszöböt, inkább felidegel, mi az a nevetséges 10%?! Legyen már minimum 20 :joy:
Igen, mindenképpen 30 milivel fogok kezdeni!

Igen, lehet, hogy kénytelen leszek rá “fanyalodni”. Black Fridayben is ilyen árszínvonalon adta a portékáit, az azért arcpirító volt… gondoltam, kivárom a sorom. De közeleg a tél, a csipkebogyós habkrém meg vészesen fogy :smiley:

A Helia-D webshopból lehet, hogy én is rendelek:)
Helia-D Webáruház - Geek&Gorgeous 101 A-Game 5 0.05% Retin (helia-d.hu)

1 Likes

Még valami, csak teljes kiszerelésű termékre van kedvezmény, a minire nincs.

Szerintem a Helia-D honlapon elérhető az összes G&G termék, és gyakran ugyanolyan, vagy nagyobb akció van a termékekre, mint a Skinsmarton. Érdemes lehet ott figyelni az akciókat.

2 Likes

Na, még ez is :joy:
Helia-D-n sold out volt, nem szaroztam megrendeltem gyorsan a Skinsmarton a kicsit :slight_smile: bármennyire is rosszul esett a teljes ár, meg a 800 Ft szállítás egy 3.000 Ft alatti értékű termékre.

1 Likes

MANIC MONDAY! 25% kedvezmeny 2 teljes aru sminktermekre, vagy borapolasi termekre 2021.01.11-en kizarolag online! Udv: Marionnaud. www.marionnaud.hu

4 Likes

Marionnaud-on JS Blood Lust paletta is többek között kb. 23.000,- Ft-ra le van akciózva.

Ó bakker… pénteken adtam le egy rendelést :frowning:

-50% megjelölt MAC termékekre!

2 Likes

Ha még tudod, akkor mond le, és rendeld újra. Elvileg netes rendelést x. napon belül vissza lehet mondani.

2 Likes