Akciók - tudsz róla?

A Zoevánál még mindig vannak akciók 30-70%-ig, és muszáj volt rendelni egy alapozót féláron. Ki akartam próbálni, és így szállítással együtt is elfogadható áron volt. Már csak a szín miatt izgulok.

4 Likes

Képzeld, ennél a csomagnál most kaptam emailt és smst is a feladás után, valamint arról is, hogy ma érkezik. Az első emailben az állt, hogy “Az aktuális információk alapján a kézbesítés várható napja H jan. 04 2021 nap végéig, amely vámáru esetén a vámkezeléstől függően módosulhat.” Na hát mondanom sem kell, hogy a vámkezelés szót olvasva kissé megijedtem, de végülis ma megjött minden gond nélkül :slightly_smiling_face: Csak nekem újdonság volt ez az email/sms kombó a dhl-től, mert eddig nem kaptam.

2 Likes

Nekem is mára van ígérve az egyik Jolse csomag, ugyanezzel a szöveggel.
Miket rendeltél?

Isntree Hyaluronic Acid Toner - ebből kettőt, mert jó áron volt
Cosrx BHA hámlasztó - Kár, hogy nemrég vettem meg a Revox szalicilsavat, azt meg aztán eladni sem lehet nagyon :grinning:

2 Likes

Jaajj, annyira jó, hogy nem fogadtam meg semmit az újévre (pl. az impulzus vásárlások abbahagyását), mert akkor már most el is buktam… :rofl:
Csak beszaladtam a DM-be, és kiderült, hogy minden karácsonyi csomag 50%-os akcióban van…

4 Likes

Nem tudom ki szòrakozik a zoevànàl, de negint megjelent 1 òràja a pink ecset szett leàrazva ès a zöld is most pedig eltünt Hihetetlen.:rofl:!A zöld mèg fent van. Screenshot_20210104-162741_Facebook|236x500 Screenshot_20210104-162655_ChromeScreenshot_20210104-162741_Facebook

3 Likes

Tényleg szórakoznak nekem egy ilyen pinket húztak le. Egy hét után vissza is térített.

Ingyenes a szállítás Notino-n. Nyilván hétvégén adtam le egy megrendelést. :roll_eyes:

2 Likes

Sztornózd ha még lehet és rendeld meg újra.

1 Likes

Holnap már hozza is a futár, kaptam értesítést, úgyhogy ezzel így jártam. :slightly_smiling_face:
Azt nem értem, miért nem küldenek soha ingyen szállításos kupont? Ilyet ti szoktatok kapni? Tavaly egy kedves ismerősöm odaadta az övét.

1 Likes

Neked már elpostázták a palettádat? Nem tudom mennyi idő után kéne emailt küldjenek a csomag feladásáról, én 30-án rendeltem.

Rossz hozzászólásra válaszoltam, @Amadea neked akartam írni :slight_smile:

Nekem dec. 29-én feladták.

1 Likes

Azt megkérdezhetem, hogy te mikor rendelted? Csak furcsa, hogy még nem kaptam emailt arról, hogy feladták volna, és nem tudom, hogy érdemes írni nekik vagy sem.

Dec. 25-én. Nekem eddig egy rendelésemmel se volt baj, de ha a profilodon belül sincs infó, lehet, hogy érdemes nekik írni, hogy megnyugodj.:slight_smile:

1 Likes

Én hülye nem regisztráltam, csak vendégként adtam le a rendelést. :frowning: Ne kérdezd miért, elvitt a hév és az izgalom, hogy 1 év után végre az enyém lesz ez a paletta. :smiley: Na de akkor lehet írok nekik, biztos ami biztos :slight_smile:

1 Likes

Biztosan fel fogják adni, évek óta rendelek tőlük, de tényleg soha semmi baj nem volt.:slight_smile:

1 Likes

Konkrétan 5 perc alatt jött válasz :grin: Mikor ilyen leveleket kell írnom külföldi cégeknek jól jön, hogy csak angolul dolgozom az ügyfelekkel és hasonlóan kell kommunikálni velük :slightly_smiling_face:

Thanks so much for reaching out! I’d be happy to help you check on your order. I took a look and your order is currently processing!

Prepping your order usually takes about 3-5 business days before it ships out. Business days don’t include weekends or holidays. Processing times may be extended if you ordered during a crazy launch or promo! :slight_smile:

We’ll send an email with your tracking number once we’ve shipped your order.

Please let me know if there’s anything else I can do to help out. :slight_smile:

2 Likes

Féláron van.

Iherb oldalán - 15% van NEWYEAR15 kóddal.

2 Likes

Nem szoktam problémázni azon, ha egy cég kicsit drágábban szállít hozzank. De amikor lényegében a szállítási költséget vámolják, akkor azért felhúzom a szemöldököm.

IMG_20210105_210656

2 Likes