A Zoevánál még mindig vannak akciók 30-70%-ig, és muszáj volt rendelni egy alapozót féláron. Ki akartam próbálni, és így szállítással együtt is elfogadható áron volt. Már csak a szín miatt izgulok.
Képzeld, ennél a csomagnál most kaptam emailt és smst is a feladás után, valamint arról is, hogy ma érkezik. Az első emailben az állt, hogy “Az aktuális információk alapján a kézbesítés várható napja H jan. 04 2021 nap végéig, amely vámáru esetén a vámkezeléstől függően módosulhat.” Na hát mondanom sem kell, hogy a vámkezelés szót olvasva kissé megijedtem, de végülis ma megjött minden gond nélkül Csak nekem újdonság volt ez az email/sms kombó a dhl-től, mert eddig nem kaptam.
Nekem is mára van ígérve az egyik Jolse csomag, ugyanezzel a szöveggel.
Miket rendeltél?
Isntree Hyaluronic Acid Toner - ebből kettőt, mert jó áron volt
Cosrx BHA hámlasztó - Kár, hogy nemrég vettem meg a Revox szalicilsavat, azt meg aztán eladni sem lehet nagyon
Jaajj, annyira jó, hogy nem fogadtam meg semmit az újévre (pl. az impulzus vásárlások abbahagyását), mert akkor már most el is buktam…
Csak beszaladtam a DM-be, és kiderült, hogy minden karácsonyi csomag 50%-os akcióban van…
Nem tudom ki szòrakozik a zoevànàl, de negint megjelent 1 òràja a pink ecset szett leàrazva ès a zöld is most pedig eltünt Hihetetlen.!A zöld mèg fent van. Screenshot_20210104-162741_Facebook|236x500
Tényleg szórakoznak nekem egy ilyen pinket húztak le. Egy hét után vissza is térített.
Ingyenes a szállítás Notino-n. Nyilván hétvégén adtam le egy megrendelést.
Sztornózd ha még lehet és rendeld meg újra.
Holnap már hozza is a futár, kaptam értesítést, úgyhogy ezzel így jártam.
Azt nem értem, miért nem küldenek soha ingyen szállításos kupont? Ilyet ti szoktatok kapni? Tavaly egy kedves ismerősöm odaadta az övét.
Neked már elpostázták a palettádat? Nem tudom mennyi idő után kéne emailt küldjenek a csomag feladásáról, én 30-án rendeltem.
Nekem dec. 29-én feladták.
Azt megkérdezhetem, hogy te mikor rendelted? Csak furcsa, hogy még nem kaptam emailt arról, hogy feladták volna, és nem tudom, hogy érdemes írni nekik vagy sem.
Dec. 25-én. Nekem eddig egy rendelésemmel se volt baj, de ha a profilodon belül sincs infó, lehet, hogy érdemes nekik írni, hogy megnyugodj.
Én hülye nem regisztráltam, csak vendégként adtam le a rendelést. Ne kérdezd miért, elvitt a hév és az izgalom, hogy 1 év után végre az enyém lesz ez a paletta. Na de akkor lehet írok nekik, biztos ami biztos
Biztosan fel fogják adni, évek óta rendelek tőlük, de tényleg soha semmi baj nem volt.
Konkrétan 5 perc alatt jött válasz Mikor ilyen leveleket kell írnom külföldi cégeknek jól jön, hogy csak angolul dolgozom az ügyfelekkel és hasonlóan kell kommunikálni velük
Thanks so much for reaching out! I’d be happy to help you check on your order. I took a look and your order is currently processing!
Prepping your order usually takes about 3-5 business days before it ships out. Business days don’t include weekends or holidays. Processing times may be extended if you ordered during a crazy launch or promo!
We’ll send an email with your tracking number once we’ve shipped your order.
Please let me know if there’s anything else I can do to help out.
Féláron van.
Iherb oldalán - 15% van NEWYEAR15 kóddal.
Nem szoktam problémázni azon, ha egy cég kicsit drágábban szállít hozzank. De amikor lényegében a szállítási költséget vámolják, akkor azért felhúzom a szemöldököm.