Akciók - tudsz róla?

Remélem nem fog kelleni, de ha mégis tudom kiktől kell segítséget kérnem a kiskapus levélhez @Melodee és @Amadea :joy: Ezért féltem eddig mindig CP - től rendelni és mindig le is beszéltem magam, de a So Jaded palettára azóta vágyom, hogy ezt a 2 videót láttam kb 1 éve :grin: Szóval most nem tudtam ellenállni tovább :roll_eyes:

5 Likes

Nem kell tőle félni. Figyeled a levélben kapott trackinget a linken keresztül és ha látod, hogy nálunk van tranzitban, lehet figyelni a posta nyomkövetőjében. Ha ott látod, hogy vámeljárás alá vonták, a posta honlapjáról letöltöd a vámárunyilatkozatot, értelemszerűen kitöltöd, befotózod, levélbe becsatolod. Hivatalos levélben is megküldenek egy vámáru-nyilatkozatot, de felesleges megvárni, gyorsabb letölteni. Mellékelni kell még a rendelés-visszaigazolást vagy a Paypal-visszaigazolást (én az utóbbit szoktam, mert ezen már az akciós árak vannak).
A kiskapus levél itt elérhető, csak az árat kell benne átszámolni:

3 Likes

Csak arra kell figyelni, hogy az EURt mindig rögzített árfolyamon számolják és nem úgy, ahogy a bejegyzésben van, de amúgy teljesen helytálló bejegyzés.

5 Likes

Nagyon köszönöm a részletes infókat :heart_eyes: Azért hátha szerencsém lesz és simán megérkezik akadályok nélkül. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Hopsz, köszi! Milyen árfolyamon kell számolni az EUR-t?
Még nem reklamáltak a posta részéről, de jobb, ha ezt is észben tartom.

Egész évben 359,89 HUF az árfolyam :slight_smile:

3 Likes

Igen, lehet, hogy simán átcsúszik. Állítólag teljesen véletlenszerű, milyen csomagokat emelnek ki vámeljárásra. Nekem egyszer átcsúszott egy ötven dolláros Melt rendelésem, lélekben már fel voltam készülve, hogy áfát kell fizetnem, de simán kihozta a posta.

2 Likes

Nagyon köszi! :kissing_heart:

1 Likes

Nincs mit :relaxed: Sajnos idén is már sokan megszívták, mert az idei rögzített árfolyam kevesebb volt sokkal, mint ami a vámprogramos oldalon szerepelt havonta, ezért rendszeresen 3-4 USD volt a különbség, tehát ennyivel alacsonyabb volt a tényleges határ, amivel a posta számolt.

3 Likes

Még egy hopsz, én MNB középárfolyammal számoltam. :rofl:

Hát nem tudom attól mennyire tér el, idén végig 334,79 HUF volt az árfolyam, ha jól emlékszem :smiley:

2 Likes

Az naponta változik. :rofl: Sebaj, legalább én is annyira idegesítettem őket, mint ahogy ők engem.
Egyszer visszaírt egy hölgy elég lekezelő stílusban a vámeljárásról, mondtam, köszönöm szépen, tisztában vagyok vele, szükségtelen kioktatni. Ráadásul a pdf-et technikai okok miatt nem tudta megnyitni, tölthettem ki .doc formátumban még egyszer a nyilatkozatot…

5 Likes

Ne is mondd, nekem is idén volt ez a fiaskó a vámmal. Ott is bunkón kioktatott az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy biztosan én néztem be valamit és ők nem hibáztak. Bele tudtam volna fojtani egy kanál vízbe a kishölgyet.

2 Likes

Amikor kedvesen megvámolták a német csomagod? Minden külföldről rendelő rémálma testesült meg abban.:frowning:

Így van, az a csodás eset :smiley: Nem is tudom mással megtörtént-e még rajtam kívül valaha is :joy:
Most is néztem a Revolution csomagot amit kaptam, teli van angol szöveggel a doboz meg a címkén látszik hogy feladási hely Frankfurt, és látszik, hogy nincs átcímkézve egyáltalán. Szóval nem tudom melyik beszívott vámos gondolta, hogy ez bizony Kínából jött… :smiley:

2 Likes

Szimplán idióták voltak vagy csak le akartak húzni, jó kérdés.:confused:

2 Likes

Rossz emberrel szórakoztak. :stuck_out_tongue: :angry: :sunglasses:

1 Likes

40% kedvezmény van a BPerfect oldalán minden palettára, köztük a Love Tahitire is. Fene a pofámat, hogy nem vártam mostanáig a rendeléssel. :smiley:

2 Likes

Ők honnan küldik a csomagot?

Angliából, 7 font a szállítás Európába.

1 Likes