Douglas 2 sminktermékre 25 % kedvezményt ad NEWYEAR kuponkóddal.
(Persze a teljes árú termékekre érvényes.)
Nekem már fel is adták, amit 25-én rendeltem. Ezen meglepődtem, mert múltkor vagy 2 hetet vártam a feladásig.
De jó! Nekem meg nem adták fel egyiket se, talán mert adtam nekik elég munkát.
Pupa akció Így utoljára 2020-ban leadtam egy rendelést, 50%-os kedvezménnyel.
Illetve CP akció is van, plusz a KRISTI kódot használva még egy kis kedvezményre tettem szert és megrendeltem a So Jaded palettát, ami a legelső olyan CP paletta volt amivel már nagyon nagyon régóta szemezek. Eredeti árban összesen 49 dollár lett volna. Elvileg a vám nem kéne megfogja, de még sosem rendeltem innen, szóval kiderül. Aki szokott rendelni CP-t megmondaná nekem, hogy ki szállítja majd ki? Posta vagy futárszolgálat?
Posta viszi majd. Nemzetközi ajánlott, ezért kiviszi majd a lábon járó postás.
Köszi szépen az információt.
Szívesen. Én is megrendeltem ezt a palettát.
De jó Te is a mostani akció keretein belül rendelted meg?
Igen. Meg még pár dolgot.
Remélem gyorsan és épségben megérkeznek a rendeléseink
Én is. Általában nem szokott gond lenni, bár a posta és a NAV szeret próbálkozni.
Én is csatlakozom a So Jaded rendelőkhöz. Elvileg már fel is adták, kaptam róla e-mailt. Posta hozza, úgyhogy ha a vám meg is fogja, a kiskapus levél játszik.
Október eleje óta a vámosokkal folyamatosan tartom a kapcsolatot, lassan de biztosan puszipajtások leszünk. Hiába rendelek jóval a vámérték alatti összegben, az összes rendelésemet folyamatosan vámkezeltetni szeretnék. Ahogy láttam, itt már mindenki megkapta a CP rendelését, de az enyém még mindig a vámon csücsül, pedig azonos időben rendelhettük és a vásárolt termékek is megegyeznek.
Meg sem lepődöm, hogy a nemrég leadott rendelésem nyomonkövetésében is az szerepel, hogy beérkezett a vámra…
Szóval a rendeléseteket minden gond nélkül megkapjátok, mert akkor is az én csomagjaimmal lesznek elfoglalva… Nagyon szívesen!
Te mikor adtad le a rendelést, hogy már fel is adták? Bár sosem rendeltem még tőlük, nem tudom mennyi időn belül kellene emailt kapjak a csomag feladásáról.
Ó bakker, ez nagyon nem hangzik jól, sajnálom, hogy így meghurcolnak vele Október eleje óta, hogy nem oldódott ez még meg? Hihetetlen dolgok ezek számomran nem is értem hogy fordulhat elő ilyen
25-én este rendeltem, és 28-án adták fel (amúgy még valahol az USA-ban van).
Az már megoldódott. Úgy értettem, hogy az összes rendelésemet megfogják október óta, mindegy, mekkora értékben rendelek. Előtte nem volt semmi ilyen hadjárat ellenem.
Kedves tőlük amúgy a folyamatos érdeklődés, csak kár, hogy ez a kíváncsiság egyoldalú.
Jaj értem, bocsánat akkor félreértettem Remélem legalább mindegyik esetben jó vége lett és nem kellett vámot fizetned.
Remélem 2021-ben nem lesznek ennyire érdeklődőek veled
Velem is ezt csinálják. Kedvem lenne odabiggyeszteni a kiskapus levél végére, hogy “Amadea megint a Colourpoptól rendelt, nincs se emberi végtag, se kínai laptop a csomagban, csak uncsi KOZMETIKUMOK, és sose fogok 40 dollár felett rendelni, szórakozzatok már mással, köszi!”.