Akciók - tudsz róla?

Colourpop: 12.26-án nem tudom hány órától (10 am PST) -25%.

1 Likes

Marionnaud | Parfümök, Smink és Szépségápolás | Parfümök, Smink és Szépségápolás
30% Karácsonyi hétvége

30% kedvezmény a végösszegből, legalább két termék vásárlása esetén!

2 Likes

Már elkezdődött, kóddal.

Screenshot_2020-12-25-20-03-52-579_com.google.android.gm

3 Likes

XCLUSIV OFFERS – PAT McGRATH LABS

2 Likes

Jolse-on megint free shipping $50 felett (eredeti árat nézik) + jó kis akciók.

5 Likes

Jaj ne :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Huh, ezt nem merem megnézni :sweat_smile:

1 Likes

Már túl is vagyok egy rendelésen, még jó, hogy tegnap nem rendeltem degeszre magam a Colourpopról.

1 Likes

Szerintem addig nyomják amíg van belőle, mert változott a termékek csomagolása, ezt a lip balm részen vettem észre.

Az első Pat rendelésem a nyomkövetés szerint dec. 24 már Ausztriában volt. Azóta semmi frissítés. Lehet a távollétemben célba ér.

Az lehet, aki vágyik rá, annak viszont most jó lehetőség - főleg, ha teljesítik is.

Húsvétra célba ér. :slight_smile:

3 Likes

Èn ma nèztem meg a maradèk 2- t. Keringenek mint gòlyaf…s a levegőben. NL, US, GB, DE???
A màsik NL, DE, NL?? Nem èrtem, hogy màshonnan rendelt cuccok hamar megèrkeznek, a pat rendelèsei àllandòan komplikàltak.

Akinek megvan írja már le, hogy rossz.

3 Likes

Gusztustalan, ocsmány, vacak minőségű és nem éri meg :upside_down_face:

1 Likes

Van Lookfantastic Austria? Lemaradtam.
Megvettem a BB-t, de még nem használtam, nem nagyon volt időm (kedvem) mostanában semmire.
De nagyon szép élőben :grinning:

1 Likes

Van, nekem ezt az oldalt dobja fel ha nézelődöm. A posta jelenleg 60 Euro felett ingyenes, korábban 120 volt, az erős túlzás volt azért.

Nekem a Juvia’s P. oldala 20 Eurós postát ír ki jelenleg a sógorokhoz, ezért az 50%-os leárazás tárgytalan (most jött hírlevél).

Ajjaj, van az ecsetszett, ami annyira tetszik.:pleading_face:

Nem ez a legjobb minőségű palettam, mégis szívesen nyúlok érte. :smiley: Remélem segítettem. A csillogos vilagos 2 szín sztem nem nagy durranas.

3 Likes
2 Likes

Lovebrands

A SMINK21 kóddal 21% extra kedvezményt biztosítunk MINDEN sminktermékből!

*A kuponkód az akciós termékekre is érvényes, egy vásárlás alkalmával váltható be december 28-án és december 29-én.

4 Likes