Akciók - tudsz róla?

:smiley: Miket rendeltél?

1 Likes

Mindent meg tudok magyarázni! :joy::joy::joy:

IMG_20201220_100816

12 Likes

Értjük, nem kell megmagyarázni :rofl:
Hetek óta azt mondom, na idén ez volt az utolsó rendelés! Ahha😉

5 Likes

Nekem még a Yesstyle-ról kéne rendelnem. Csak nem tudom, hogy be merjem-e vállalni a kiskapus vámértékhatár feletti rendelést, vagy inkább több rendelést adjak le?

Én a Yesstyle-al mindig hazardírozok, ha nem kapják el szuper, ha meg mégis, úgyis visszakapom kreditben, amennyit a yesstyle-ról rendelek úgyis elkölteném… :smiley: Plusz 59USD felett ugye ingyen van a szállítás.

1 Likes

Természetesen!
Mennyire jók a Nabla ecsetek?

Nekem ugye a Denude szett van meg.
Jók, szeretem mindegyiket, bár a ferde szerintem kicsit túl ferde. Viszont amit a képen bekarikáztam, az hatalmas kedvenc lett. Szinte minden sminkhez használnám, de csak két ilyen ecsetem van (a másik a Morphe Coca-cola szettben van). És úgy látom, hogy ebben a Ruby szettben is van ilyen.

IMG_20201220_104239

5 Likes

Belső szemzugba/alsó pillatőbe/külső v-be használod?

Külső v-be. Valahogy nekem oda tökéletes ez a forma és méret. Felvinni is, és aztán satirozni is.

1 Likes

Közben rájöttem, hogy ott van az új Kaleidos készletem, a CP-tól is vettem pár ecsetet, és jövő héten átveszem @dunaimano -tól a Zoeva Complete Eye szettet. Szóval nemigen kell nekem a Nabla.:slight_smile:

2 Likes

Kedves lányok!
Elég sok Zoeva rendelés érkezett végül be a black friday + kárpótlás akció során, így arra jutottam, hogy eladnám az Aristo ecset szettet azon az áron, ahogy beszereztem (szállítási költséggel 19,2 Euro, magyar árfolyamon 7172 ft volt akkor). Ha valakit érdekel, szóljon. :slight_smile:

4 Likes

Írtam

1 Likes

23-24-én a Müllerben:
30% kedvezmény az ajándékcsomagokra parfüméria és natúr részlegen
kuponnal:

1 Likes

Get a FREE full size Luxury Palette of Pops - Dazzling Diamonds with any £80 spend on Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury | Make Up & Skin Care | Cult Beauty

1 Likes

A Nabla is beindult

Saldi (nablacosmetics.com)

2 Likes

Mintha végkiárusítás lenne :smile:

1 Likes

Es megjott az Evana paletta. Karacsonyi smink ezzel fog keszulni. A swatchok alapjan nagyon megeri az arat. @Anheszenamon, koszi a tippet :wink: Első benyomassal jobb, mint az UD on the run paletta, masodikra meg ugy erzem ez a ket paletta szeretni fogja egymast komboban rajtam :star_struck:

1 Likes

Jaj de örülök! Majd mutasd meg mit alkottál vele.

Winter Sale 2020 | Winter Deals | Feelunique