Miket rendeltél?
Mindent meg tudok magyarázni!
Értjük, nem kell megmagyarázni
Hetek óta azt mondom, na idén ez volt az utolsó rendelés! Ahha😉
Nekem még a Yesstyle-ról kéne rendelnem. Csak nem tudom, hogy be merjem-e vállalni a kiskapus vámértékhatár feletti rendelést, vagy inkább több rendelést adjak le?
Én a Yesstyle-al mindig hazardírozok, ha nem kapják el szuper, ha meg mégis, úgyis visszakapom kreditben, amennyit a yesstyle-ról rendelek úgyis elkölteném… Plusz 59USD felett ugye ingyen van a szállítás.
Természetesen!
Mennyire jók a Nabla ecsetek?
Nekem ugye a Denude szett van meg.
Jók, szeretem mindegyiket, bár a ferde szerintem kicsit túl ferde. Viszont amit a képen bekarikáztam, az hatalmas kedvenc lett. Szinte minden sminkhez használnám, de csak két ilyen ecsetem van (a másik a Morphe Coca-cola szettben van). És úgy látom, hogy ebben a Ruby szettben is van ilyen.
Belső szemzugba/alsó pillatőbe/külső v-be használod?
Külső v-be. Valahogy nekem oda tökéletes ez a forma és méret. Felvinni is, és aztán satirozni is.
Közben rájöttem, hogy ott van az új Kaleidos készletem, a CP-tól is vettem pár ecsetet, és jövő héten átveszem @dunaimano -tól a Zoeva Complete Eye szettet. Szóval nemigen kell nekem a Nabla.
Kedves lányok!
Elég sok Zoeva rendelés érkezett végül be a black friday + kárpótlás akció során, így arra jutottam, hogy eladnám az Aristo ecset szettet azon az áron, ahogy beszereztem (szállítási költséggel 19,2 Euro, magyar árfolyamon 7172 ft volt akkor). Ha valakit érdekel, szóljon.
Írtam
23-24-én a Müllerben:
30% kedvezmény az ajándékcsomagokra parfüméria és natúr részlegen
kuponnal:
Get a FREE full size Luxury Palette of Pops - Dazzling Diamonds with any £80 spend on Charlotte Tilbury
Mintha végkiárusítás lenne
Es megjott az Evana paletta. Karacsonyi smink ezzel fog keszulni. A swatchok alapjan nagyon megeri az arat. @Anheszenamon, koszi a tippet Első benyomassal jobb, mint az UD on the run paletta, masodikra meg ugy erzem ez a ket paletta szeretni fogja egymast komboban rajtam
Jaj de örülök! Majd mutasd meg mit alkottál vele.