Yves Rocher kupon, könyvrendeléshez kaptam, ha vki rendelne.
Ez most jól jön, köszi, hogy megírtad!
Akkor jól emlékeztem, hogy valaki szokott YR-t használni itt😀
Ó, nem én.
A Helia-D és a G&G akciójának örültem meg nagyon
Parfum Club: eredeti parfümök, gyors kiszállítással!
KARÁCSONYI VÁSÁR A PARFUM CLUBBAN! MINDEN termékünkre 10 % kedvezményt adunk, ha minimum 10 000 Ft értékben vásárolsz! Csak gyűjtsd a kosaradba amit szeretnél, használd az XMAS2020 kuponkódot és érvényesítsd! A kódot az akció időtartama alatt 1 alkalommal tudod felhasználni és más kedvezményekkel nem vonható össze! A kuponkódot a kosár oldalon a megfelelő mezőben kell megadni és érvényesíteni. A megjegyzés rovatba írt kuponkódot technikai okokból NEM tudjuk érvényesíteni.
Ezen kívül minden legalább 10 000 Ft-os rendeléshez egy 35 000 Ft értékű szállás utalványt küldünk az Aphrodite Hotel Zalakaros **** jóvoltából!
Küldjetek kérlek egy doboz nyugatót.
A Zoeva törölte a második rendelésem is, amit azzal a speciális kuponnal adtam le, amit kiengesztelésnek adtak…Szerintetek???
Szegénykém.
Most már 100%-os kupont kell adniuk, jár.
Küldtek egy 10%-sat…nem túl kedves hangnemben írtam nekik vissza, hogy ezt mégis hogy gondolták.
Pff, jól eljátssza a bizalmatokat ez a márka
Ne máár… A nagyfőnöknek írjál, a levél alján a neve.
Ez lenne a legkevesebb. Hacsak nem a hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt helyett a vásárlót - elvesztésére törekednek.
Sisley akció - 30%
Jolse-nál megint free shipping van 50 USD felett és az eredeti árat nézik, így hamar összejön.
Ú, ezzel a sírba tudnak vinni. A pénztárcámat biztos!
Thibo kód, 15% kedvezmény, jan. 31-ig.
TCHXMAS15
Én már rendeltem innen. Nem volt probléma.
Ez jó… “Intézett” nekünk kedvezményt Hol az 50% ?
Amúgy előtte lehetett tőle kérdezni, amiket kirakott sztoriba és ott valaki kérte, hogy nem tudna-e szerezni kedvezménykódot. Aztán hogy ez tényleg igaz-e…
Én is rendeltem már talán kétszer-háromszor, mindig rendben volt.
És most, hogy odaléptem…
Pff…