Helyreállt a freemail fiókom. Nem tudom, hogy azért-e, mert írtam nekik, vagy sem. A lényeg, hogy működik.
Engem most nem, köszi.
Módosítok, valami nem stimmel. Ez csak ugyanaz az akció, ami eddig is szokott lenni. Nem értem miért harangozták be úgy instagramon, mintha ez valami nagy dolog lenne…?
Ó megnéztem valamelyik nap, nagyon szépek, tök jó, hogy össze lehet rakni magadnak.
Milyen minőségű?
Csináltam is egy palettát magamnak.
https://lthl.me/?pd=6mGER1jeeVy2MsIPryuxzjVeutgVsat2zE82KzwMnVBhJ2LOFjYFz2A8nTN1MVenx5yCEIjq
Én nagyon szeretem a szemhéjpúdereiket. A mattak puhák, pigmentáltak, szépen eldolgozhatóak. A fényes árnyalatok krémesek, a shifter árnyalatokat (pl. Celestial, Arsenic) leszámítva szintén nagyon pigmentáltak.
Sajnos most nem értem, miért harangozták be ezt a paletta kedvezményt, mintha extra lenne. Eddig is 30%-al olcsóbb volt az egyedileg összeállított paletta.
Nekem is, akartam is írni neked. Most mutat egy olyan emailt, amit csütörtökön kellett volna megkapnom
Marionnaud-ban 2 termék -20% ,3 termék vásárlása esetén -30%.
Kòd: NIKOLAUS 20% az ùj jeffree palettàra. !kipròbàlta màr vki a book of magic palettàt? Àllìtòlag jò.
Screenshot_20201206-163002_Chrome|236x500
Én is néztem hogy ez új?
Kb pàr hete làtom.
Én is megrendeltem amikor először leárazták (13 Euro), nem jött mail a sztornóról. Most kezdek izgulni. Ok, mégse, dec. 5 írtak hozzá nyomkövetést. Én november 29 rendeltem meg.
De aranyos vagy, köszi!
Szívesen
Én november 27-én rendeltem meg a spirált, de csak egy nyugtát kaptam. Még nem indították útnak. Már meg sem lepődök. Február végén ideér.
Rossmann+ tagként ingyenes kiszállítással rendelheted meg csomagod
csak szerdán (2020.12.09-én) az Online Drogériában!
Most érdemes lehet lecsapni a csodás Evana palettára! 30% kedvezmény!
Skinsmartra szerintetek várható valamilyen akció vagy szokott lenni kuponkód?
BF környékén kellett volna rendelnem, de csak most jöttem rá, hogy több dolog is kellene…
Mit szeretnél rendelni onnan? Ha Geek&Gorgeoust, akkor az van a helloskinen, oda meg okosszepsegnek szokott lenni valamilyen kuponkodja (okosszepseg10)
Pont azt, köszi!
Itt is van minden, G&G, 12 ezer felett ingyen szállítás.