Akciók - tudsz róla?

Helyreállt a freemail fiókom. Nem tudom, hogy azért-e, mert írtam nekik, vagy sem. A lényeg, hogy működik.

1 Likes

Engem most nem, köszi.

1 Likes

Módosítok, valami nem stimmel. Ez csak ugyanaz az akció, ami eddig is szokott lenni. Nem értem miért harangozták be úgy instagramon, mintha ez valami nagy dolog lenne…?

Ó megnéztem valamelyik nap, nagyon szépek, tök jó, hogy össze lehet rakni magadnak.
Milyen minőségű?
Csináltam is egy palettát magamnak.:blush:
https://lthl.me/?pd=6mGER1jeeVy2MsIPryuxzjVeutgVsat2zE82KzwMnVBhJ2LOFjYFz2A8nTN1MVenx5yCEIjq

2 Likes

Én nagyon szeretem a szemhéjpúdereiket. A mattak puhák, pigmentáltak, szépen eldolgozhatóak. A fényes árnyalatok krémesek, a shifter árnyalatokat (pl. Celestial, Arsenic) leszámítva szintén nagyon pigmentáltak.
Sajnos most nem értem, miért harangozták be ezt a paletta kedvezményt, mintha extra lenne. Eddig is 30%-al olcsóbb volt az egyedileg összeállított paletta.

1 Likes

Nekem is, akartam is írni neked. Most mutat egy olyan emailt, amit csütörtökön kellett volna megkapnom :smiley:

1 Likes

Marionnaud-ban 2 termék -20% ,3 termék vásárlása esetén -30%.

5 Likes

Kòd: NIKOLAUS 20% az ùj jeffree palettàra. !kipròbàlta màr vki a book of magic palettàt? Àllìtòlag jò.
Screenshot_20201206-163002_Chrome|236x500

1 Likes

Én is néztem hogy ez új?

Kb pàr hete làtom.

1 Likes

@Amadea , ismét van készleten akciós Femme Bot, 4400 forintért. :slight_smile:

Femme Bot

3 Likes

Én is megrendeltem amikor először leárazták (13 Euro), nem jött mail a sztornóról. Most kezdek izgulni. Ok, mégse, dec. 5 írtak hozzá nyomkövetést. Én november 29 rendeltem meg.

1 Likes

De aranyos vagy, köszi!:kissing_heart:

1 Likes

Szívesen :slightly_smiling_face:
Én november 27-én rendeltem meg a spirált, de csak egy nyugtát kaptam. Még nem indították útnak. Már meg sem lepődök. Február végén ideér. :joy:

Rossmann+ tagként ingyenes kiszállítással rendelheted meg csomagod
csak szerdán (2020.12.09-én) az Online Drogériában!

4 Likes

Most érdemes lehet lecsapni a csodás Evana palettára! 30% kedvezmény!

Kép

1 Likes

image

Skinsmartra szerintetek várható valamilyen akció vagy szokott lenni kuponkód?
BF környékén kellett volna rendelnem, de csak most jöttem rá, hogy több dolog is kellene… :woman_facepalming:

3 Likes

Mit szeretnél rendelni onnan? Ha Geek&Gorgeoust, akkor az van a helloskinen, oda meg okosszepsegnek szokott lenni valamilyen kuponkodja (okosszepseg10)

2 Likes

Pont azt, köszi! :smiley: :slight_smile:

1 Likes

Itt is van minden, G&G, 12 ezer felett ingyen szállítás.

4 Likes